***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu erau coletele mele
Nu stiu e ce imi faceam iluzii... ca nici macar banii nu i-au luat din cont
Asa ca stau cuminte si asteeeeeeeeept...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

Am primit comanda din 30/01/2008

super multumita de produse mai putin o pereche de blugi de la Active Wear:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22906962&productid=324123868&documentid=201207
am comandat marimea 50,pe ei scrie 50 dar sunt imensi au 107cm in talie,noroc ca am dat numai 5 euro pe ei.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am sesizat LR in legatura cu un colet nevenit anul trecut in octombrie. Drept pentru care mi-au spus ca le datorez o suma de bani pentru un colet care ei l-au anulat pe motiv de "nu mai livram in Romania ca se fura prea multe colete la voi" si pentru care eu am facut chargeback si ei, din proprie initiativa mi-au trimis cec care statea bine-merci in dulap. Le-am trimis scan cu cecul rupt, urmand ca ei sa-mi deblocheze contul. Nu au facut-o. Le-am scris de mai multe ori si mi-au ignorat mesajele, nu mi-au raspuns niciodata la ele. Probabil e o masura de "razbunare" pt chargeback. Si pt coletul nevenit am facut tot refuz la plata si mi-am recuperat banii si desi sabine m-a asigurat ca nu mai poate, in acest caz sa ma despagubeasca, tot am primit cec (nesolicitat). Sunt clar pe lista lor neagra din cauza ca mi-am sustinut drepturile in defavoarea lor (pt cine nu stie, in cazul unui refuz la plata, iti recuperezi toti banii si ei sunt penalizati cu 10-20 euro, in fctie de banca )...e o metoda care nu le convine deloc.

Despre note d;avoiar, fetele mai vechi nu au cum sa stie, e prima data cand LR foloseste aceasta metoda de rambursare, pana acum o faceau cu CEC..si cred ca au apelat la asta tot de frica chargebakului . Asa ca cine se pricepe, sa adauge la ghid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am primit azi coletul din 09.02 - fara aviz. M-am dus la posta si era acolo. Banii ii luasera din 15.02. Sunt f multumita de produse, mai putin de pantaloni la care am marimea 42 si am comandat 44. Pun mai tarziu link-uri ca acum trebe sa fug.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

eu tot mai astept comenzi din 1, 4 si 12 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

anema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai are careva colet din 29 febr nesosit??????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Da, eu astept cumintica coletul din 29, banii i-au tras pe 14.02, iar pe 20.02 am un note d'avoir de 2 eur pt aceasta comanda, deci abia atunci cred ca au impachetat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Am primit azi coletele din 30.01, 31.01 si 8.02, dar sunt la sot si mor de nerabdare sa le vad. Va povestesc mai tarziu despre ele.
Si nu stiu daca v-am mai spus, dar ma "risc" sa ma repet: va multumesc mult pentru ghid, mi-ati fost foarte de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Madau, eu, doua! dar au luat bani abia pe 15 februarie, asa ca am de asteptat.

Adeea, la fel i-am luat si eu Mariei - ghetute - dar cele din linkul meu erau pt adulti si intrebam daca a luat careva . Ma interesau cum sunt marimile.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput