***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Laura T am scris la Aide et services.Mi-au trimis numarul dar cand sa-l folosesc zice "Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client. "Si le-am scris din nou...in 5 minute am primit raspuns ca au luat la cunostinta.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Elena si Adina multumesc de raspunsuri .M-am linistit .Le astept atunci.
mai intai sa vina cele din 7 feb.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

adeea_ro, merci de raspuns. Astept cuminte coletul...

Jasmine, mare porcarie cu coletul Osaka. Daca mai pateste vreuna din noi asa ceva (Doamne fereste !!) crezi ca ar fi mai bine sa trateze direct cu destinatara coletului ?

Claujro, am inteles ca tie ti-au luat contul la purecat. Mai rau decat sa ti-l blocheze ce s-ar putea intampla ? Adica de ce nu e bine sa le dam ocazia sa ia conturile la verificat?

Deci am luat-o razna : nici nu mi-au venit primele 2 comenzi, ca in week-end am mai dat doua (una pe 22, una pe 24), inspirata de claudia0676 si de Lorenza De data asta am luat tzoale pentru mine si pentru sotz... ca pana acum luasem pentru pitika noastra

Recapitulativ:
* comanda din 1 feb -> bani luati in 19 feb -> inca nevenita
* comanda din 5 feb -> bani luati in 22 feb -> inca nevenita

Va doresc o saptamana frumoasa, cu multe avize si colete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!

raluca8 - cum e trench-ul? eu am folosit deja codul, ca nu am mai avut rabdare acum astept sa vad daca mi-am luat-o sau nu

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Azi am sunat la banca si am aflat ca suma pt. comanda din 7.02 a fost stornata. Adica, LR nu o mai poate trage din contul meu. Tipa care mi-a raspuns a zis ca o sa sesizeze comerciantul cu privire la suma (adica: o mai vreti sau nu?). Asa ca, astept. Mey, si ce-mi doream lucrurile din coletul ala...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anema_mica spune:

addyaam luat eu tricoul ala nike dar inca nu a sosit coletul (din 6 feb). Iti dau detalii cand soseste daca mai ai rabdare pana atunci .
Chiar nu poate sa-mi dea nimeni detalii despre astia?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5840163&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Sunt comozi? Ce marime sa iau? Merita banii?
I-am visat doua nopti la rand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

quote:
Originally posted by vrabiuta

buna dimineata!

raluca8 - cum e trench-ul? eu am folosit deja codul, ca nu am mai avut rabdare acum astept sa vad daca mi-am luat-o sau nu

impresii de calatorie

Neatza tuturor

Nu am primit inca coletul , am fost la posta si nu aveam coletul. Am sunat pe bunica-mea (la ea primesc coletele din motiv de timp liber) spune ca a trecut azi factorul si nu a lasat nici un aviz.
Inca putina rabdare trebuie sa mai avem .

Unde in suivi vedeti voi daca apare sau nu ramburs pe o suma ?
Eu am 4 comenzi in asteptare si toate de la reduceri,nu gasesc nici un voucher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

:D a gasit "blonda"
Nu am ramburs pe nimic :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Unde in suivi vedeti voi daca apare sau nu ramburs pe o suma ?
Eu am 4 comenzi in asteptare si toate de la reduceri,nu gasesc nici un voucher.

[/quote]

Acolo unde iti apare tabelul cu comanda, pe partea dreapta ai trei optiune (in afara tabelului): daca vrei sa vezi comenzile toate (la mine e nefunctionala), daca ai ramburs (aici iti spune suma si nr comenzii pe care nr daca il selectezi ti se deschide comanda facuta).

Eu am ramburs de 7 euro pe care ei il numesc note d'avoir, dar nu am mail in leg cu asa ceva si de pe card au tras pt aceasta comanda toata suma mai putin diferenta asta...De aici eu trag concluzia (nu stiu daca asa este) ca note d'avoir inseamna ca acesti bani ii ai pe cardul tau si nu sunt luati de LR, pe cand bon d'achat cuprinde o suma care se afla la ei si pe care o poti folosi la o comanda. Deci numai in cazul unui bon d'achat ar trebui sa ne dea un numar pe mail, pt ca la note d'avoir banii, teoretic sunt pe cardul tau. Sper sa nu gresesc....Fetele mai cu experienata trebuie sa stie mai bine....
Ar trebui sa introducem si aceasta informatie in ghid...Daca este corecta asa cum am dedus-o eu.
Pentru comenzile din 1 feb.-7 feb cred ca vor veni incepand cu 25 feb....pt ca nu a primit nimeni nimic din aceasta perioada si la toate LR si-a tras banii cam in acelasi timp: pt 2 feb respectiv pe 18 -19 feb, la care se adauga 8-10 zile de transport....

LA avize cat mai multe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

quote:
Originally posted by Alyna24
Mai e cineva cu comenzi de dinainte de 30 ian neluate?

Eu am de primit o comanda din 28 ian, insa mi-au luat banii mai tarziu pe ea (mai precis pe 15. febr cand au luat banii si pt comanda din 30 ian.)... din cate am inteles pt. comenzile din perioada aceea s-au luat banii mai tarziu, asa ca eu cred ca or sa apara (cat de curand) ... asta-seara trec pe la posta. Afara de astea 2 mai astept comenzile de pe 31 ian (au luat banii pe 19 febr) si de pe 22 febr.

Mergi la inceput