***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_93 spune:

Buna fetelor,
Elena.2006, tigaile Tefal sunt foarte bune in special cea de clatite,de cand le-am primit am facut de cateva ori in ele si se comporta foarte bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Neata!
Chiar nu stie nimeni ce ar trebui sa fac ca sa primesc acel numar pentru note d'avoir???Va rog frumos ca e in valoare de 9,35 euro si as vrea sa-l folosesc azi.Plssss

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Lumi scrie pe site, ca daca astepti sa te contacteze ei... si spune-le ca e urgent, asa am am facut si eu ca imi trimita nr. de voucher, acum vedem daca imi trimit azi sau...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna dimineata,
la cat mai multe pachete primite.
Mai fetelor in afara de adeea ro a mai primit cineva colete pt care nu s-a primit mail de confirmare?
Am facut sambata 2 comenzi si nu am primit mail de confirmare pt nici una dintre ele, dar apar la suivi...
Pupicei.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Daria_93 mersi de raspuns!

Acinala comanda mea din 15.02 nu am primit mail de confirmare si le-am scris si mi-au raspuns ca deja a fost impachetata in 16.02, deci comanda e inregistrata.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Elena .Intre timp chiar asta am facut...le-am scris si tocmai am primit mail de la ei.Multumesc mult pt raspuns.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata, am ridicat azi comenzile din 13 si 14 feb. Nimic important, un epilator care pare OK, cu multe accesorii) si un joc sudoku. Am avut cadou cutia pentru bijuterii - e buna dar e mai mishto cutia pentru custut si setul acela de 6 cani si 6 lingurite din ceramica - dragut dar aproape inutil, canile sunt de fapt niste canite minuscule, poate e bun pentru copii.
Ma ingrijoreaza insa faptul ca n-am primit niciuna dintre comenzile date in perioada 29 ian - 6 feb, si am vreo 7.

Acina, pentru ambele comenzi primite astazi nu am avut mail de confirmare.
http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Acina si eu am dat o comanda in 18 la care nu am primit mail de confirmare desi aparea in suivi.Le-am scris iar ei mi-au raspuns ca au expediat coletul in 19.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Multam fetelor care m-au lamurit cum e cu bon d'achats!
Sambata am primit si eu comanda din 30!
Dar mi-a ramas cea din 29 ian!Oare o mai veni?
Mai e cineva cu comenzi de dinainte de 30 ian neluate?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Elena .Intre timp chiar asta am facut...le-am scris si tocmai am primit mail de la ei.Multumesc mult pt raspuns.

[

Si eu am aceeasi problema, asa repede ti-au trimis numarul de la "note d'avoir"? la ce adresa de mail ai scris tu?

Am dat si eu o comanda in 22.02 la care nu am mail de confirmare dar apare in "suivi", nu cred sa fie vreo problema, mai mult, ma astept sa apara inaintea comenzilor mai vechi (2*29 ian, 30 ian, 1 febr, 6 febr). Sper sa apara azi macar un colet si la mine, ufff...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Eu nu mai am rabdare... Astept 2 comenzin: uan din 2 si una din 7 care va fi scrisoare voluminoasa... Mai astept cam o ora si o sun pe mama sa o intreb daca am primit aviz...

O saptamana plina... de colete, va doresc...

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">concurs epilare definitiva

Mergi la inceput