***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

quote:
Originally posted by maria_rubi

Buna!

Sunt noua intr-ale LR si azi vreau sa trimit prima comanda. Problema este ca nu imi accepta card-ul, Visa Electron in lei. Bani sunt pe card si nu imi dau seama care ar fii problema...

de Mara

POZE

Sigur este card cu care poti platit extern ?
Eu am un card tot visa de la Raiffeisen si pentru a putea platii online a trebuit inscris in 3D-Secure.
Celalalt card al meu de la Brd este direct in euro , nu a trebuit sa il mai inscriu in nici un "program de securitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Sunt mai noua si curioasa: de ce celebrul colet nerecuperat poarta numele Osaka?

Multam

Mergi la inceput

Iata ca sunt si eu fericita unui note d'avoir in valoare de 7 euro pt una din comenzile din 2/2/2008 care mi-a aparut abia azi in suivi, insotit doar de nr coletului. Care colet n-a venit inca.

Intrebare retorica de bun simt: eu fac comanda pe 2, imi dai mail de confirmare, toate produsele comandate sunt disponibile, deci eu presupun ca se face rezervare pe ele din moment ce am hold automat pe suma. Si cand sa trimita comanda...de ce oare nu mai are produsul? Unde este logica simpla? Sincer nici nu mai stiu exact ce am comandat de 7 euro...asa o cifra rotunda...de pe la prix rond...

Oare comenzile din 2 si 7 cand vin? Deja cam intarzie....

Mergi la inceput

Am incercat o simulare de comanda la care sa folosesc si bonul d'achat... Si redutu mi-a zis ca nu am nici unul desi in suivi am unul de 7 euro de care tocmai v-am vorbit....Mare brambureala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nu eu, Jasmine a fost "fericita" posesoare a coletului Osaka. Din cate stiu eu LR nu au confirmat primirea acelui colet...dar o las pe Jasmine sa spuan sigur. Se paote sa imi fi scapat mie finalul aventurii.

[/quote]

scuza-ma!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Si sapand prin suivi am accesat comanda la care mi s-a spus ca am bon de 7 euro...si la toate produsele (am printat mailul de confirmare )am pret facturat... Atunci de unde diferenta de 7 euro...daca nu au un produs banuiesc ca te anunta...eu n-am nici un mail in acest sens....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

culmea e ca eu inca mai gasesc poduse reduse minim 70% de care am, evident, absoluta nevoie. Nu am in cos decat de vreo 80 euro Parca i-as da drumul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Valeu!!!!!!!!!!!!!
ce preturi sunt !!!!!!!!!!!!!
parca nu ma mai lasa sufletul sa dau atatia banuti pe ele.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by danadc

Sunt mai noua si curioasa: de ce celebrul colet nerecuperat poarta numele Osaka?

Multam

pt ca am primit un colet destinat unei tipe din Japonia.Pe colet era adresa mea si inauntru erau haine comandate de o clienta din Osaka.Coletul pe care l-am primit era de 55 euro,iar eu platisem pe al meu 26.Mai mult ca sigur tipa din Osaka a primit hainele pe care le comandasem eu.Am trimis coletul inapoi la LR si nu mi-am recuperat nici azi banii pe care i-am cheltuit cu expedierea (27 euro).Nu va sfatuiesc sa returnati colete la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anema_mica spune:

Am si eu cateva intrebari pt veterane...Am vazut ca si-a comandat cineva asta: http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-la-redoute-creation.aspx?productid=324135496&documentid=207608&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 dar nu am retinut cine....Sunt comozi? Merita banii? Masurile corespund? cine raspunde....

Mergi la inceput