***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
La mine chiar nimic? Sunt foarte suparata
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
croco21 spune:
Am doua avize! Abia astept sa vad luni despre ce e vorba. Sper sa nu fie comanda din 11 ca nici nu mai vreau s-o primesc dupa ce am primit voucher online.
http://andrei.seek-on.com/ro/
maria_rubi spune:
Buna!
Sunt noua intr-ale LR si azi vreau sa trimit prima comanda. Problema este ca nu imi accepta card-ul, Visa Electron in lei. Bani sunt pe card si nu imi dau seama care ar fii problema...
de Mara
POZE
Bratu Monica spune:
Si eu am tot Visa Electron,tot in lei si-l folosesc pe Lr.Alta e problema ,nu cardul.
Monikka
maria_rubi spune:
Acum problema e alta: nu ma lasa sa imi aleg cardul, imi da el atomat American Expres
de Mara
POZE
BettyBoop spune:
Maria_rubi, delogheaza-te si intra din nou, o sa mearga.
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006
aissa spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
am o prietena care a primit coletul cu actele absolut in regula dar inauntru are cu totul altceva. s-a mai intamplat cuiva? stiu povestea cu returul aissei si ma tem ca nu-si recupereaza produsele.
multumesc!
Emma are nevoie de noi!
Nu eu, Jasmine a fost "fericita" posesoare a coletului Osaka. Din cate stiu eu LR nu au confirmat primirea acelui colet...dar o las pe Jasmine sa spuan sigur. Se paote sa imi fi scapat mie finalul aventurii.
Lorreddana spune:
maria_rubi, stai linistita, e un bug pe site-ul lor... Persevereaza si-o sa mearga! Luni dau si eu o noua comanda, care cu siguranta va veni mai repede...
www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">concurs epilare definitiva
mirunajr spune:
Boala grea Claujr draga, boala grea....vezi topicul, masochiste pana-n panzele albe
eu am dat o comanda pe 20 si mai am vreo 12 produse acolo in cos....asa sa fie... ma simt mai bine daca vad ca e ceva acolo...