***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine chiar nimic? Sunt foarte suparata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am doua avize! Abia astept sa vad luni despre ce e vorba. Sper sa nu fie comanda din 11 ca nici nu mai vreau s-o primesc dupa ce am primit voucher online.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna!

Sunt noua intr-ale LR si azi vreau sa trimit prima comanda. Problema este ca nu imi accepta card-ul, Visa Electron in lei. Bani sunt pe card si nu imi dau seama care ar fii problema...

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si eu am tot Visa Electron,tot in lei si-l folosesc pe Lr.Alta e problema ,nu cardul.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Acum problema e alta: nu ma lasa sa imi aleg cardul, imi da el atomat American Expres

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Maria_rubi, delogheaza-te si intra din nou, o sa mearga.

Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

am o prietena care a primit coletul cu actele absolut in regula dar inauntru are cu totul altceva. s-a mai intamplat cuiva? stiu povestea cu returul aissei si ma tem ca nu-si recupereaza produsele.

multumesc!

Emma are nevoie de noi!

Nu eu, Jasmine a fost "fericita" posesoare a coletului Osaka. Din cate stiu eu LR nu au confirmat primirea acelui colet...dar o las pe Jasmine sa spuan sigur. Se paote sa imi fi scapat mie finalul aventurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

maria_rubi, stai linistita, e un bug pe site-ul lor... Persevereaza si-o sa mearga! Luni dau si eu o noua comanda, care cu siguranta va veni mai repede...

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">concurs epilare definitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu's cum va mai vine, zau, sa comandati la preturile astea "mari"?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Boala grea Claujr draga, boala grea....vezi topicul, masochiste pana-n panzele albe
eu am dat o comanda pe 20 si mai am vreo 12 produse acolo in cos....asa sa fie... ma simt mai bine daca vad ca e ceva acolo...

Mergi la inceput