***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

monica,merrsi,evident am verificat produsul care m-a intereseaza si nu mai e disp peste 2 sapt -este epuizat!

Jasmine,nu-mi vine sa cred ca nici acum nu e rezolvata pb cu coletul "osaka"-ce nesimtiti!

astept colet din 08 feb,sper sa vina maine...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimi!!!

Vai da ce liniste, se vede ca a venit primavara.... Ati fugit toate cu copiii in parc....
Adevarul ca am iesit azi de dimineata si e superrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Miruna ce veste buna mi-ai dat cu coletele de la OP 72. Luni dimineata merg urgent la ei...poate a ajuns si al meu

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

deci daca au venit colete pt comenzi din 14.02, pot sa sper ca la sfarsitul saptamanii sa ajunga si comanda mea din 16.02?
o alta intrebare pt fetele redutiste: cand nu e perioada asta aglomerata a reducerilor, care e termenul de livrare al coletelor pt bucuresti? 2 saptamani din momentul comenzii?? v-am tot citit si cam la concluzia asta am ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Am verificat cardul pt cele doua comenzi facute in 2 feb...surpriza: si-au ridicat banii pe 18 si 19 feb...

Mai am una pe 7 feb si banii sunt inca pe hold...

A primit cineva colet in perioada 31 ian -10 feb? Cred ca aici sunt intarzieri mari de tot...

Sa inteleg ca expedierea coletlui se face doar in momentul in care iti ia banii? Au trecut deja 22 zile de la comanda...
Au mai intrebat fetele ce este cu acel note d'voir...De pe card mi-au luat cu mai putin de 7 euro, adica cat mi-au zis ca am note d'avoir...despre care am crezut ca se poate folosi drept bon d'achat...lucruri diferite...
Acum inteleg ca nu mi-au tras cei 7 euro fiindca un prod era nedisponibil deci am banii pe card...

Ce mi se pare cel mai ciudat este ca au inceput sa apara colete dupa 9 feb...adica cu logica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by soanso

Jasmine,nu-mi vine sa cred ca nici acum nu e rezolvata pb cu coletul "osaka"-ce nesimtiti!

pana la urma am lasat-o balta,daca am vazut ca nu primesc nici un raspuns.Sunt nesimtiti,asta e clar,dar treaca de la mine,am daruit masa cu 27 euro .

Mai bine ma las pagubasa decat sa dezgrop securea razboiului si sa ma trezesc cu contul luat la verificat.

Am verificat si eu contul si pe data de 21 feb mi-au luat banii pt o comanda din 4 feb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am fost si eu vineri la banca sa verific contul. Am avut comenzi asa:
23 ianuarie - banii luati pe 25 ianuarie, colet livrat pe 6, respectiv 14 februarie;
24 ianuarie - banii luati pe 29 ianuarie; colet livrat pe 12 februarie;
30 ianuarie - banii luati pe 1 februarie; colet livrat pe 21 februarie;
02 si 04 februarie - banii luati pe 22 februarie; in asteptare;
06 februarie - banii sunt probabilpe hold (n-a putut sa-mi spuna tipa de la banca, cica nu are acces la soft);
09 februarie - banii luati pe 15 februarie; asta ar trebui sa soseasca daca au luat banii cand au trimis coletul. Maine iar merg la posta

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danadc eu am primit vineri comanda din 29 ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Buna, as vrea sa iau si eu sandalutele astea de la Adidas

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7942435&SizeCode=00024&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
. Puiu meu poarta acum 22 (are 1 an si 6 luni si 86cm). Oare cat va purta la vara? Marimile de la adidas se potrivesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut redutiste!
Am gasit si eu in rambursement un note d'avoir cu semnul intrebarii.Asta inseamna ca asteapta raspunsul meu??? Mail nu am primit iar acest note d'avoir figureaza de pe 20.02.Ce parere aveti?

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput