Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 9
puskin spune:
Gusta, nu e la mine Carmen...
Zuzi, mersi . Si ia mana de pe prostioare ca te vad...
Anda, chiar ca sunteti tinerei. Cred ca e super sa ai bebe de tanara. Eu din pacate am pierdut trenul asta .
Si sotul meu are arderi de furnal, la 34 de ani n-are pic de burta si mananca dulciuri la greu...
anky spune:
Nah..am mincat si eu inghetata dietetica de zmeura,e buna si macar nu ma simt 'guilty'.
Anda,sa inteleg ca locuiti in Faget,nu ?.E super acolo,au si ai mei pamint acolo,acum asteapta planul urbanistic,inca nici drumul nu e gata.Sper sa fie gata in curind sa se poata apuca de constructia casei.Oh...pai iti fac o vizita,oricum vom trece pe acolo sa vedem cum stau lucrurile.
Anca,mami de doi nazdravani
tumpi spune:
Anda chiar ca tinerei sunteti , e frumos sa fi parinte asa de devreme.
Cat de al tau,chiar ca nu pare ca ar avea 58 de kg,dar lasa ca cica dupa 30-35 de ani se mai pun kg.(io vb ca al meu la nici 39 de ani tot nu se ingrasa),in schimb eu...
Nu am chef de nimic, in schimb tot as manca ceva,nu-s ce am.
Cine se uita la Happy Hour a lui Maruta?IMi place cum canta Silvia Dumitrescu, nu o mai vazusem de multisor.
FUg ca am ciorba pe foc, mai revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Gata masa.
Zuzilici eu mananc foarte mult ca olandezi de asta nici nu prea scriu ce fac.Azi depinde le-am servit,brocoli cu cartofi fierti si o friptura de porc (Mara a avut o bucatica de pui) cu un sos alb.Cand fac mancare romaneasca trebuie sa fiu in toate bune asa ca saptamana asta servim olandez.
Carmen Eftimie pai te las dar dupa ce pleaca sora ta pun biciu pe tine fara suparare.
Cuscra da unde esti.
Ruxandra am inteles Carmen nu e la tine pai atunci sigur e cu Delia sau Tzuni.
Anky sa iti fie de bine cu inghetata.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by gusta
Ruxandra am inteles Carmen nu e la tine pai atunci sigur e cu Delia sau Tzuni.
Marilena si Mara Augusta
Esti sigura ca nu-i in drum spre tine sa ti-l lase pe Teo?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
.... asa ca saptamana asta servim olandez.
Marilena si Mara Augusta
Si cum e olandezul? Gras, atos sau numai bun?
ZIETGEIST
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by carina
Carmen: nu imi sta capul toata ziua la calorii, numai cand imi planific masa de pe ziua respectiva si cand am o ispita in fata. Dar cum mi se cerusera explicatii, am detaliat niste chestii care imi vin automat in mod normal.
stiu, mai, te tachinam si eu...
gusta spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Marilena si Mara Augusta
ZIETGEIST
Cu multe reactii RATB la mansarda.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by gustaquote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Marilena si Mara Augusta
ZIETGEIST
Cu multe reactii RATB la mansarda.
Marilena si Mara Augusta
Cam asa sunt toti indiferent de natie, religie sau culoare.
ZIETGEIST
mamica dulce spune:
Buna frumoaselor, abia am ajuns acasa, am citit din urma ..vad ca ne tradam secretele...cati ani avem
Carina, si fi-meu o sa fie la scoala cand o sa am 29 de ani...cred ca deja clasa a doua.(eu am 27, copil nascut la 22)
Gusta, tu ai zis la misto ca ai 18 sau pe bune?
Fetele cu sfaturile de bbe 2-daca e sa se intample , bine de bine, dar daca nu, tot la fel. Ma simt bine si implinita cu unul.
Diferenta foarte mare nu vreau(deja mi se pare ca am pierdut trenul) pentru ca am o sora de 14 ani, deci o diferenta de 13 ani si jumatate si, desi o iubesc mult de tot, nu as face asa ceva pt Marc sau mie insami, avand exemplul mamei care la 50 de ani are copil in clasa a opta si nepot intr-antaia
Deci-cunosc avantajele unui singur copil si dezavantajele unei diferenta foarte mari de varsta.
Va pup, ma duc sa fac ceva de mancare pentru baieti.