Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuzi, stiu eu unu care nu-i.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by puskin

Zuzi, stiu eu unu care nu-i.....

Ei, poate ca-i eunuc...

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ntzzzzz...nu-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by puskin

Ntzzzzz...nu-i.

Ei, atunci e cuci la cap (vorba lui barbata-meu) Cum adica sa nu joace hormonii in el? Mai, mai ia sa mi-l arati si mie ca prea pare unic.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cu ce viteza scrieti, mamaaaa!

Zuzilici, mi se pare mie sau vinerea e ziua ta cu chef?

Anda, asa-s unii barbati, nu se ingrasa nici sa-i bati!
Imi place vila voastra, langa padure, .
Si voi, sunteti tinerei si aveti o fetitza minunata.

Yubi, bun venit in gashca noastra.
O sa te trec pe lista, in fiecare marti te cantaresti si raportezi greutatea.
In susul paginii, deasupra posturilor, ai "evalueaza subiect", apesi pe calificativul dorit si "evalueaza".

Ca vorbiti de rabdare, eu as putea sa stau ore bune in mijlocul copiilor. Imi sunt tare dragi si imi place sa ma joc/interactionez cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxandra eu te inteleg ca eu am vrut acuma sa-l laud sa ii fac impresie buna,numai ca tare prost stam la capitolul RATB,pot sa numar pe deghete de cate ori am avut parte.Da asa e.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

M-am linistit un pic si am bagat un ochi pe aici. Am stat afara cu dany, asa de frumos este, pacat ca mai bate vantul. Dar maine avem program de cumparaturi si de plimbari.
Zuzi n-am gasit inca spatiu, suntem in cautare. Cismele m-au cam batut la spate,dar dupa 8 ore in care am stat incaltata cu ele, ear de asteptat. Vad ca iar ai chef de vorba, asa te vreau
Cuscra aici sunt, mai dat disparuta? Acum vreau sa vad ce meciuri sunt asta seara, ca doar sunt microbista si sa stii ca ma voi uita cu sotul si voi manca seminte, sa nu dai bice. Mi-a placut faza cu 18 ani, ai vrea tu, nu?
Puskin te antrenezi ptr. concurs sau maraton, nu mai stiu ce era?
Delia ti-am dat pm.
Vad ca vb. de bb 2...of, si eu asi mai face daca asi putea, ca tare greu cred ca o sa-i fie lui Dany singur. Eu am un frate, dar este cu sase ani mai mic ca mine si se cunoaste. Asa ca este bine ca diferenta sa fie cat mai mica. Si ca sa ma destainui si eu...anul acesta voi implini 30 de ani si vreau sa-mi fac singura cadou, sa am 70 kg

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am revenit si eu acasa, am fost in oras cu treaba. Azi a fost o zi absolut superba, ah, ce-mi doresc sa fie asa si de acum incolo!

Carmen, ai spulberat un mit! Te si vedeam bucatareasa fericita gata sa petreaca tot timpul gatind.

Yubi, bun venit si spor la treaba! E adevarat ca aici fiecare tine ce dieta vrea sau pur si simplu maninca "personalizat" ca sa zic asa , dar asta nu inseamna ca nu impartim cu darnicie cind e cazul.

Roxa, Rolo, Gusta, Tumpi .

Carina, chiar ca sotul tau pare foarte tinar.
Adevarul e ca persoanele mai slabe par mai tinere, nu credeti?

Ma duc sa pap ceva, revin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Yubi bun venit alaturi de noi, sper sa te simti bine aici si sa dai jos kg in plus.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Buna,

Carina, chiar ca sotul tau pare foarte tinar.
Adevarul e ca persoanele mai slabe par mai tinere, nu credeti?

Ma duc sa pap ceva, revin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

a tot vb de bb, acum aratau la stiri ca a nascut Jenifer Lopez, are un baietel si o fetita.UIte asa scapi de diferenta de varsta dintre cei doi.
Delia, nu cred ca numai daca esti slab pari mai tanar, stiu atatea persoane care sunt slabe si tare naspa arata,cred ca tine si de gena.Al meu se pare ca a mostenit-o(na ca sa ma dau mare).
Chiar acum o saptamana un coleg cati ani are al meu ca un alt coleg spunea ca are 20, ehe, aproape 20 pe un picior ca mai are un an si schimba prefixul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput