Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Stati mai nu mai vorbiti atata. Vreau si eu dar is inca in sedinta la serviciu. Mai abtineti-va o ora si intru si eu in vorba.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Carmen, ai spulberat un mit! Te si vedeam bucatareasa fericita gata sa petreaca tot timpul gatind.

ce mit, .
In alta ordine de idei, se vor schimba multe atunci cand voi reincepe serviciul, in septembrie. Nu voi mai avea timp sa gatesc zilnic. Asa incat, ii rasfat acum, cat mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc frumos de primire,sunteti foarte dragute.Am retinut treba cu si o sa va anunt, cand o sa fie cazul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mephala30

cateva poze facute azi, in parc

CArmen, fotomodel ii faci.Sa-ti traiasca, ai niste baieti tare frumosi.Au amandoi niste ochi, am sa ma uit mereu la pozele lor cand am sa raman

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Buna frumoaselor, abia am ajuns acasa, am citit din urma ..vad ca ne tradam secretele...cati ani avem
Carina, si fi-meu o sa fie la scoala cand o sa am 29 de ani...cred ca deja clasa a doua.(eu am 27, copil nascut la 22)

Gusta, tu ai zis la misto ca ai 18 sau pe bune?

Fetele cu sfaturile de bbe 2-daca e sa se intample , bine de bine, dar daca nu, tot la fel. Ma simt bine si implinita cu unul.
Diferenta foarte mare nu vreau(deja mi se pare ca am pierdut trenul) pentru ca am o sora de 14 ani, deci o diferenta de 13 ani si jumatate si, desi o iubesc mult de tot, nu as face asa ceva pt Marc sau mie insami, avand exemplul mamei care la 50 de ani are copil in clasa a opta si nepot intr-antaia
Deci-cunosc avantajele unui singur copil si dezavantajele unei diferenta foarte mari de varsta.

Va pup, ma duc sa fac ceva de mancare pentru baieti.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Da,Gusta are 18 iar eu am 21

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,sa iti traiasca baietii,sint superbi amindoi.Iustin citi ani are?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vad ca va marturisiti varstele :)) Eu am zis mai demult ca am 36.

Vreau sa va zic ca de ieri de la 5 nu mai mancasem nimic si azi la ora 11.30am am mancat un pranz de vreo 1200 de calorii: fettucine alfredo, salata cu ulei de masline si otet si un bread stick (baton?).

Nu mai pot manca nimic pana maine. Faza nashpa e ca tb sa ma duc la o cina cu astia de la servici, ma gandesc ce pot manca de 300 de calorii maxim-poate putina, dar putina salata. Altfel is pierdutaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, eu iti fur baietii intr-o buna zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Io am 19 si merg pe 33

Mergi la inceput