Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

nu, Ruxandra, o sa-i ai pe-ai tai si o sa fie tare bine.

va multumesc pentru laude, sunteti dragutze.

Anky, Iustin are 3 ani si 8 luni, frate'su Teodor - 1 an si 5 luni.
Ne arati ceva poze cu nazdravanii tai?

ca tot vorbiti de varsta, ce conteaza cati ani avem? Sa fim sanatoase cu toate, fericite, subtirele si implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bai fetelor, eu cred ca vc-a fost ciuda ca ma abtin de la interzise,m-ati deokiat si acum am mancat...o farfurie de paste si 4 bomboane de cioco si as bea o bere si cu okii.

'Geaba am trecut eu de 75...maine am 75.500 ca popa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai eu am 18 pentru ca acolo m-am oprit cu numaratul.Am mai zis cat am acusi fac 27 ,dar daca eu vreau sa zic 18 e de rau.

Carmen multumim de poze.Ce ochisori frumosi am vazut.Adevarat graiesti cu varsta uite eu ma simt implinita,fericita dar la partea cu subtirica stau cam prost.

Ruxandra ai sa ii faci tu pe ai tai si o sa ai par alb ca mine.

Tumpi astept sa ne dai veste de burtica.

Anky chiar pe pui tai nu i-am mai vazut de mult.

Mamicadulce lasa ca maine o iei din nou si pana la vara faci kg dorite.

Cuscra cu meciurile nu le am ,dar sper ca ai gasit ce cautai.

Anda gata sedinta.

Zuzilici ziceai ceva de strudel cu mere acusi impart bice.

am coborat de fapt sa vad daca merge ceva la calc si nu am putut sa intru sa nu va zic 2 vorbe.Gata ma duc sa caut un film ceva si sa lenevesc in pat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Marilena tocmai ma miram cum de nu-ti pasa de mine. Am zic c-am halit deja un foietaj cu mere, am cerut si bice si tu nika. Si eu care ma gandeam ca m-ai iertat ca te-am vazut pustoaica de 18 ani.

Mephala superbi puiutii tai. Sa le dea D-zeu sanatate, fericire si noroc ca frumosi i-au facut mami si tati. Bune gene mai aveti.

Puskin te simti mai bine? Se-apropie seara, sper sa nu faci iar febra.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana pentru tine numai voie buna ca m-ai ignorat azi.

Apropos miercuri cand am fost in spital am ars 500 calorii cu cate santuri am facut pana a iesit Isabella din operatie. Ieri insa, cu chiu cu vai vreo 200, si asta pentru c-am luat scarile.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mai tinerelelor, am citit din urma.Ghici cine merge pe 31
Gusta multumesc. cu tine; dupa plecarea sora-mii si ziua lui Edi, sunt pe baricade si accept bice de la toata lumea
Zuzilici, sunt de acord cu Puskin, ca si al meu sot intra in categoria celor carora nu le "joaca hormonii in ei".O fi bine?O fi rau?Ne descurcam
Crys 70kg.Ce cadou!Vreau si eu , dar din pacate nu se poate pana-n mai.
Delidana bine spui tu ca persoanele slabe par mai tinere.Cred ca din cauza suncilor ma simt uneori de 50de ani?!?!
Tumpi uite ce te sfatuiesc eu.Diseara uite-te bine la Teo si Iustin si apoi tusti in pat langa sot Dimineata asteptam vestea cea mare!
Carmen chiar ca sunt irezistibili feciorasii tai.Ia spune-mi aveti amandoi ochii de culoarea aia nebuna?Ca la mine ii are sotul asa albastri, dar Edica i-a mostenit pe ai mei caprui.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, n-a fost cu intentie.

Carmen, am vazut si eu poze cu cele 2 perechi de ochisori albastri. Vreau si eu un baietel asa frumos dar sa aiba ochii verzi ca ai mei.

Khristin, demult vreau sa te felicit si eu pentru vestea cea mare dar nu stiu cum se face ca am tot uitat. Felicitari, deci, si un bebe sanatos si frumos!

Gusta, ma bucur ca ti-ai mai revenit.

Eftimie, foarte posibil. Vorbesc serios.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,
Marilena: gata sedinta. Din cauza asta a trebuit sa o pun pe tanti sa o duca pe Carina la aikido. Mi-am cerut iertare de la ea si m-a iertat.
Tocmai s-a intors sefu' din Germania si a venit cu 2 proiecte in dar, si intr-o saptamana tre sa fac rost de 12 oameni in echipa, sa ii treiunuiesc si sa ii fac productivi. Asa ca m-am scos, mi-am mai asigurat ceva cateva luni de munca in draci.
Carmen E: iti trimit pe mail zilele astea ca le am scanate pe calcul de la serviciu.
Tumpi: am si eu o curiozitate: tu ce muncesti de tre sa te trezesti asa devreme?
Zuzi: mama lor de patiserii cine le-o fi inventat. Pentru mine poate sa nu existe ciocolata sau bomboane, dar foietajele si biscuitii ma baga in boala.
Carmen: asa baieti frumosi ai. Te topesti numai privindu-i.
Am fost constiincioasa si am ars felia de tort halita la serviciu: 40 de minute de banda - 340 de cal.
Acus imi fac salata de cruditati si apoi om mai vedea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, sotul are ochii caprui, am avut noroc sa iasa cu ochi albastri, .
Spune-mi si mie, cum e cand te simti de 50 de ani? Serios, adica te dor toate? Daca e asa, si eu ma simt cateodata de 50, in rest, ca si voi, minora, .

Delia, asa sa fie, !

Marilena, vizionare placuta. Sa ne spui maine ce film ai vazut.

Gasca de noapte: Vikinga, Ruxij, Liris..., cam absentati. Motivat?

Anda, multumesc.
Spor la munca, te-ai scos!

Zuzilici, lasa, ca nici cu genele voatre nu mi-e rusine, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Carmen ai niste baieti tare chipesi. au niste ochi superbi amindoi. iti dai seama ca o sa fii soacra mare ? mare-mare de doua ori adicatelea

io pina acum nu am baut decit cafea (si e 1 pm) dar imi scot eu pirleala acum ca-l culc pe fi-miu.

aici ploua, vreme de betie.

vreau si eu sa fac un tort de mere de ziua mea. voi stiti o reteta mai simpla? mama mi-a scris-o in e-mail pe una care mi se pare complicata rau: cu zaharul care se arde ... consider asta o sarcina imposibila. ca eu il ard pe bune ...

a si cine-mi spune si mie cum se fac foile de placinta. vreau tot asa o retea usoara.

mentionez ca eu si faina nu suntem prietene deloc!

Mergi la inceput