Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 13
ruxij spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Eftimie, sotul are ochii caprui, am avut noroc sa iasa cu ochi albastri, .
Spune-mi si mie, cum e cand te simti de 50 de ani? Serios, adica te dor toate? Daca e asa, si eu ma simt cateodata de 50, in rest, ca si voi, minora, .
Delia, asa sa fie, !
Marilena, vizionare placuta. Sa ne spui maine ce film ai vazut.
Gasca de noapte: Vikinga, Ruxij, Liris..., cam absentati. Motivat?
Anda, multumesc.
Spor la munca, te-ai scos!
Zuzilici, lasa, ca nici cu genele voatre nu mi-e rusine, .
Cum bre absentam? Io am scris pe pagina 11 :))
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by ruxij
o postare si-atat?
Cum e vremea pe-acolo?
sport ai facut?
ce filme ai vazut recent?......etc
mephala30 spune:
Liris, poate gasesti www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10017/Linkurile-dulciurilor-poze-/" target="_blank">aici. Foi de placinta gasesti in comert, nu trebuie sa te imprietenesti cu faina, .
Zuzilici spune:
Mephala multumesc. Sa vezi din copii nostri ce-i sa iasa...
Anda ai de munca nu jucarie. Dar eu iti dau un sfat, nu stiu daca o sa te-ajute sau nu, dar tot il spun. Zici ca ai nevoie de 12 oameni pentru echipa ta. Daca trebuie sa-i angajezi noi pune anunt aiic pe net pentru toti ce-i din Clij sa se prezinte la frima ta. Stiu deja sa utilizeze PC-ul si daca mai au si alte calificari care sa-ti foloseasca numai bine. Scapi de stress-ul de-ai cauta tu pe fiecare, Asa vin ei la tine. Si-ti faci si pomana cu cei care poate ca n-au un post de munca.
Liris la noi a nins azi, dar deh! suntem mult mai la nord. Ce n-as da sa am si eu soarele Californiei tale non-stop sau aproape.
Delidana stiu ca n-a fost cu intentie. Te shicanam si eu putin.
Fetelor va urez un weekend cat mai placut si productiv in lupta cu kg. Eu parca vad ca iar o sa impachetez de-o sa-mi iasa cutiile si pe nas.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ruxij spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by ruxij
o postare si-atat?
Cum e vremea pe-acolo?
sport ai facut?
ce filme ai vazut recent?......etc
Suntem sub nameti aci. Sport n-am timp, da' fac acu' datu' zapezii cu lopata:)) Sa vezi ce sport nasol e alaaaa, ramai intepenit de spinare. Filme nu prea mai vazui. Ma uit la American Idol (un fel de Steaua Fara Nume) da' nu cre'ca va intere.
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
nu, Ruxandra, o sa-i ai pe-ai tai si o sa fie tare bine.
va multumesc pentru laude, sunteti dragutze.
Anky, Iustin are 3 ani si 8 luni, frate'su Teodor - 1 an si 5 luni.
Ne arati ceva poze cu nazdravanii tai?
ca tot vorbiti de varsta, ce conteaza cati ani avem? Sa fim sanatoase cu toate, fericite, subtirele si implinite!
Credeam ca-i mai maricel,ma gindeam sa ne incuscrim
Poze nu am acum,o sa mai pun cind voi avea timp.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Mah...iara vorbiti de tarte cu mere si foietaje ,pai io ce ma fac.Abia m-am linistit cu nutella.
Gusta,e vineri seara,suruburi,mixaje ceva...
dordia2000 spune:
Buna srara fetelor.
Revin si eu de la Spital cu una bucata cerclaj reusit si...Slava Domnului ca totul e ok.
VA multumesc ca ati fost alaturi de mine si va poop dulce pe fiecare in parte.
Luni e ziua cea mare pt Sor'mea asa ca...va rog sa ii tineti pumnii sa se refaca la fel de repede ca mine.
In rest...maine ma cantaresc sa vad cate tone posed...dar...nu imi fac probleme deloc atata timp cat bb e sanatos. Si e sanatos si voios si da din toate cele mereu!
Mephala... am vazut pozele si...ai niste baieti...o comoara. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi ca tare sunt frumosi!
Diana 29+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
anky spune:
Dordia,ma bucur ca ti-a reusit cerclajul si ca esti ok,stai cumintica si lasa acum kilogramele ca le dai tu jos dupa ce nasti.
Tinem pumnii si pentru Violeta.