Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 14
liris spune:
moama cum arata platoul ala ... pe prima pagina. uha! am gasit 5 retete. cred ca fac o compilatie
vreau si eu zapada. care va indurati. mie nu-mi place soarele. in Olanda n-am avut parte de zapada ... iar aici ce sa zic?! astept ice age. stiu ca "din afara" pare rai dar e oribil sa-ti bata soarele in teasta tot timpul.
mephala30 spune:
Ruxij, multumesc pentru raportul complet, .
Anky, Iustin e petit de Isabella Zuzilicei, .
Ai tai ce varste au?
edit: postasem dieta d-nei Bilic, dar era anevoios de parcurs textul...am lasat-o balta!
Ma duc la culcare.
anky spune:
Carmen,Bianca are 5 ani iar Cris are 2 ani si 9 luni,face in mai 3 ani.
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
maine vreau sa citesc mai multe despre Simon Delabos si regimul lui.
gata, ma culc, somn usor!
anky spune:
Liris,trimite soarele ala incoace ca aici am parte doar de nori, ploi si vinturi turbate.Cica duminica o sa fie cam 16 grade,nah..chiar is curioasa.
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Anky, sa-ti traiasca, sunt marisori.
Mai faceti unul?
Mai vedem,deocamdata nu.Voi ?
mamica dulce spune:
Anky, asa si la noi, au anuntat pana la 18 grade in weekend, dar afara e jale acum, frig, vant si ploaie....
Eu am facut-o azi "lata" cu mancarea...adica pe la 11 o omleta simpla si 2 portocale, seara paste si ceva dulce...asa sa-mi treaca pofta pe o luna Bere n-am
Cine mai e pe aici?
Carmen, a ajuns plicul? ca vad ca nu zici nik...poate maine, cel tarziu luni.Eu l-am pus de saptamana trecuta, vineri sau sambata si doamna de la posta a zis ca intr-o zi iese din germania dar ca nu-mi poate zice cat face pana la destinatie.Oricum din experienta altor scrisori trimise la ai mei, cam 10 zile. Sper sa fie ok fara codul postal.
Ti-am vazut baietii in poze, sa-ti traiasca, tare frumosi sunt.Eu aveam senzatia ca Iustin e mai mare, deodata cu Marc.
Ma mai invart putin si ma duc la culcare, dimineata la 10 am handbal cu Marc.
anky spune:
Mamicadulce,eu nu ma pot obisnui deloc cu vremea asta de aici.Avind aici Marea Nordului e nenorocire, cea mai nesuferita mare de pe planeta ,rece,murdara,gri,nisipoasa,e oribila .
Eftimie C. spune:
Somnoroase pasarele/Pe la forumuri se-aduna...
Anda multumesc.Astept cu interes mail-ul tau
Carmen de 50ani ma simt cand ma vad ca-s grasa, cand ma doare spatele sau picioarele sau capul, cand vad cat a crescut nepoata-mea pe care mai ieri am mosit-o si cand imi zambeste fiu-meu si realizez ca-i al meu si ca nu peste mult timp ma v-a anunta ca se-nsoara sau mai rau ca-mi face nepoti.
Tu ai fost o morocoasa ca ambii baieti sa-ti mosteneasca frumosii ochi.Lasa ca nu disper; la noi o sa-i mosteneasca fetita.Creata, bruneta si cu ochii albastri (Da Doamne, ca asa ne-am rugat si prima oara si...e cu "surubel")
Liris si eu vroiam sa-ti sugerez foietajul din comert.Eu asa ma scot.Mai nou am descoperit blatul de pizza.
Zuziliciu, chiar ca ai sa fii o socrela cu multi pretendenti, ca o norisoara tare ochioasa ai sa oferi si tu
Dordia ma bucur ca a reusit interventia si te rog nu-ti mai face ganduri privitor la kg-le in plus.Sa fii tu sanatoasa si sa faci un bb reusit, ca mai vorbim noi dupa
P.S.Suntem alaturi de Violeta si sper sa ne tii tu la curent pana se intoarce ea acasa.
Anky ce spune Bianca ta de una bucata Edi de Piatra Neamt
Mamica dulce da' un pahar de vin fiert nu vrei?Hai ca ti-l ofer eu.Gusta nu citi aceste randuri
Apropo de scrisoarea ta, am trimis si eu niste felicitari de Sarbatori in Italia.Mi s-a spus ca fac 7, max10 zile.He, he, au ajuns dupa o luna.De' Posta Romana (sa ma scuze d-le care lucreaza pe-acolo)
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)