Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 15
khristin spune:
Multumim de urari fetelor , speram ca totul sa mearga bine, nu prea am timp eu sa ma gandesc prea mult ca sint insarcinata, am la scoala niste elevi care numai la asta nu ma lasa sa ma gandesc. Oricum, vazand-o pe fiimea cat de bucuroasa si entuziasmata e, ma fac sa ma felicit
Mephala, ti-am vazut copilasii, frumosi oki le-ai mai facut ....acu de uitat la poze m-am uitat, sa vedem daca bb iese cu oki albastri ...Aaaa, si bineinteles ca raman la prietene....incerc sa nu iau prea multe kile in sarcina, ca atunci cand ma intorc sa fiu gata de competitia cu voi
Zuzilici, lasa vaicareala cu varsta si bate si tu fierul cat e cald acum sa-i faci fraiorul mult-dorit Isabellei, nu ziceai ca te apucasei de lucru?
Delidana, merci...cum merge scoala? Nu ti-e dor de Tailanda sau macar de-o vizita pasagera?
Mai, voi aici nu va tineti de treabaa, sa stiti....de cate ori intru sa va citesc, ce-mi vad okii.....foetaje si alte alea ? Pai asa fuse vorba? Luati aici la spinare, ca-mi da mana aku
Va urez un super-weekend si silfide sa va vad
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by anky
Mai vedem,deocamdata nu.Voi ?
acum nu, in viitorul apropiat, cine stie....
mephala30 spune:
Buna dimineaza, doamnelor! Haideti la un ceai verde.
Mamicadulce, iti dai seama ca-ti spun cand primesc plicul.
Pana acum n-a ajuns.
Eftimie, pe cand apare papusa cea creata, bruneta si cu oki albastri?
Marilena, hai la cafea.
ce program aveti in week?
Noi avem de facut ceva cumparaturi (hainutze pentru baieti), mancare (ficatei cu mamaliga si branza de burduf), plimbare, joaca si diseara poate cautam un film.
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata Carmen si restul gastii. Imi beau si eu cafeaua si citesc ce ati mai scris, apoi ma apuc de curatenie, apoi merg cu Dany la cumparaturi, trebuie sa ii iau si eu de imbracat. Mai mergem si in parc un pic. Pe seara cred ca mergem la niste prieteni, sa vedem cand vine sotul acasa. Vreau sa fc si niste sarmale, au pofta baietii. Sper sa-mi ajunga ziua sa fac toate astea
Carmen vazut pozele cu baietii tai. Sunt tare frumosi si asa este, au niste ochi de te baga in boala.
S-a trezit Dany, mai vb.
Crys si Dany
tumpi spune:
Neata,
Carmen multumim de ceai, io fug sa-mi fac un ness, ca nu am mai baut de o saptamana ca iara ma luase corasonul
Eftimie, ce misto ar fi daca as privi pozele , seara si dimineata
Carina, lucrez la o firma internationala de curierat
Eu we asta am program de gradinarit.Vrem sa punem gazon si sa ne inchidem terasa cu braduti si poate gasesc ceva floricele sa pun.Acum am niste narcise galbene care stau sa infloreasca si abia ies lalelele.Mai tb sa plantez niste narcise albe care le-am luat dar nu am apucat sa le pun.
Pupici si we placut
Revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Neatza .
Imi beau a 2 cafea cu voi si ma duc sa citesc ce ati scris.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata si de la mine,
M-am sculat, am papat o banana si m-am dus la o plimbare de o ora cu castile in urechi si cu pedometrul la briu. Am facut vreo 2.5 km, 5600 si ceva de pasi si am consumat 208 calorii.
Sincera sa fiu nici nu stiu daca sa ma duc la sala sau sa ma apuc de alergat pe afara ca e o vreme absolut superba. Ma mai gindesc. Important e ca am inceput sa fac ceva. Acum am revenit si mi-am mincat cerealele cu lapte citindu-va.
Khristin, mi-e dor de caldura din Tailanda, mie intotdeauna mi-a placut soarele. In rest...ma adaptez usor oriunde as fi.
Cu scoala merge bine, am terminat cu sesiunea, acum sint in vacanta iar de luni incep iar cursurile. Chiar imi place la scoala.
Carmen, cum e vremea la Iasi?
Gusta, ce mai zici?
Crys, spor la treaba.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Neata si de la mine,
Dordia, multa sanatate si sarcina usoara in continuare. Spune-i Violetei ca suntem alaturi de ea.
Carmen, sa ne spui si noua despre dieta de care vorbeai aseara.
Delia, eu m-as apuca de alergat pe afara, dar aici inca nu e cald si nici soare nu prea e...
Khristin, sarcina usoara.
Merg sa pun ceva mancare pe foc si revin.
Ruxandra
mephala30 spune:
, a ajuns plicul, multumesc de scrisorica si folie, Mamicadulce. Cand ai timp, trimite-mi pe pm ceva spicuiri din prospect, ce crezi tu ca e mai important si ne intereseaza.
Delia, la Iasi e o vreme calduta, fara soare, chiar mohorata.
Ruxandra, in mare parte seamana cu regimul despre care vorbeste M. Bilic. Astazi aprofundez.