Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 8
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Marilena, simpatica Mara ta.
Multumesc pentru bice, cred c-am devenit imuna, caci nu ma linistesc.
Sa inteleg ca ai nevoie de ceva mai dur? Ar mai fi cate ceva de genul , , sau . Vezi numai sa nu se-ajunga la .
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Anda sotul tau nu pare de 58kg, dar pare foarte tanar.Chiar ce varsta aveti???Stiu ca sunt indiscreta, dar pareti foarte tineri si cum printesa e mare, ma intrebam si eu
De casa intrebam daca e a voastra si unde-i situata?Ca-mi place modelul si suntem si noi in faza de planuri
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Multumim de complimente. Avem 29 amandoi. Ne-am casatorit la 21 de ani si am inceput incercarile pentru printesa inca inainte de nunta, pentru ca pronosticurile medicilor erau extrem de rezervate in cazul meu. A durat 2 ani pana a aparut samburica, sarcina a fost grea, dar rezultatul nepretuit si tare grabit.
Casa e in Cluj, la intrarea in Cluj de fapt (dinspre Brasov), in zona cea mai impadurita a orasului. Casa noastra e chiar la limita padurii si ne conversam de multe ori cu veveritele sau caprioarele din padure. Daca iti place, iti pot trimite planuri si de interior. Spune-mi doar.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Tumpi: scuze de intarzierea raspunsului. Ii dau sa manance cat mai mult. Aproximativ mancam aceleasi chestii, dar el mult mai mult ca mine. De exemplu, aseara am facut papanasi. Eu am mancat 1, el 4 atunci, iar restul de 7 i-a luat cu el la serviciu pe post de desert dupa masa de pranz. Incearca sa sara de 3500 de cal/ zi (suna mult, dar daca mananca in jur de 3000 nu se intampla nimic). Meniul lui de azi: 2 sandvisuri in toaster+ lapte cu cereale (vreo 150 de grame de cereale), schnitzel cu cartofi piure, 7 papanasi cu dulceata de caise, vrea si el salata ca mine, doar ca eu pun mozarela light cateva cubulete, iar el baga juma de pachet din aia normala. Daca e baiat cuminte poate ii fac si ceva la desert dar inca ma gandesc. Dupa o zi ca asta, nici macar 1 gram nu se vede si asta de 10 ani de cand il stiu eu (1.83 m si 58 de kg fix).
Doamne, ce noroc pe el. Trebuie sa aibe arderi de furnal, caci altfel nu-mi explic. Dar stiu sigur ca vreau si eu asa un metabolism.
ZIETGEIST
carina spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Tumpi: scuze de intarzierea raspunsului. Ii dau sa manance cat mai mult. Aproximativ mancam aceleasi chestii, dar el mult mai mult ca mine. De exemplu, aseara am facut papanasi. Eu am mancat 1, el 4 atunci, iar restul de 7 i-a luat cu el la serviciu pe post de desert dupa masa de pranz. Incearca sa sara de 3500 de cal/ zi (suna mult, dar daca mananca in jur de 3000 nu se intampla nimic). Meniul lui de azi: 2 sandvisuri in toaster+ lapte cu cereale (vreo 150 de grame de cereale), schnitzel cu cartofi piure, 7 papanasi cu dulceata de caise, vrea si el salata ca mine, doar ca eu pun mozarela light cateva cubulete, iar el baga juma de pachet din aia normala. Daca e baiat cuminte poate ii fac si ceva la desert dar inca ma gandesc. Dupa o zi ca asta, nici macar 1 gram nu se vede si asta de 10 ani de cand il stiu eu (1.83 m si 58 de kg fix).
Doamne, ce noroc pe el. Trebuie sa aibe arderi de furnal, caci altfel nu-mi explic. Dar stiu sigur ca vreau si eu asa un metabolism.
ZIETGEIST
Si pe mine ma enerveaza. Si stii ce-i mai rau: nu se considera norocos din punctul asta de vedere si chiar imi explica ca e foarte greu sa mananci atatea calorii intr-o zi.
Zuzilici spune:
quote:
Multumim de complimente. Avem 29 amandoi.
Mey, printeso, dar ce tinerica esti. Si Carina deja merge la scoala. Ce baba ma simt acum. 34 de ani si fiica-mea abia face 2. De ce nu m-am grabit si eu ca doar slava domnului maritata sunt de la 25. Putea sa mearga si fiica-mea la scoala acum. Ei, asta este.
Dar metabolismul sotului tau tot l-as fura.
Yubi bine-ai venit in club si spor la slabit.
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
Si stii ce-i mai rau: nu se considera norocos din punctul asta de vedere si chiar imi explica ca e foarte greu sa mananci atatea calorii intr-o zi.
Oh! Please...Norocul lui probabil c-ar sta in apetitul meu, nu? Tocmai am halit un foietaj cu mere.
Sa-l tin D-zeu sanatos asta-i cel mai important.
ZIETGEIST
gusta spune:
Am o pauza de ceai de la bucatarie si sa va scriu si eu ceva.
Zuzilici eu am numai 18 ani si sunt foarte rusinoasa.
Yubi bine ai venit in cublu nostru vezi ca sunt responsabila cu bicile.
Mai tzuni pai aparat de asta ai tu si mie nu imi zici nimic ,pai sa vezi ce smotru ai sa faci tu vreo 2 luni asa pedeapsa.
Delia ce faci?
Anda sa iti zic ca eu inainte de a ramane gravida eram ceva ca sotul tau dar dupa nu stiu ce am dereglat de ma aflu aici.
Carmen sa inteleg ca ai plecat la Ruxandra sa ii faci supa.
Mamicadulce si Laura eu am specificat cu copilul altuia stau 5 ore cu al meu nica macar 1 ora.Eu mama denaturata.
Revin ca a venit olandezu.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
No, acum ca m-am pus la punc cu cititul pot s ama i si scriu.
Mephala si eu care credeam ca-ti place sa gatesti si de aceea esti un cheft atat de desavarsit. M-ai surprins cu destainuirea asta.
Puskin sanatate multa si sper sa reusesti sa papi niste supa de pui ca-i tare buna la raceala.
Marilena felicitari pentru bicele acordate. Imi pregatesc si eu spinarea pentru foietajul ingurgitat. Cat despre Mara ce sa mai zic... Si olandezu' a fost bestial, vrea si alte animale, zici? Probabil ca se simte si altceva, nu numai maimutza. Ma bucur ca te-ai revenit cu postarile. Asa te vreau.
Crys si zici c-ai facut ravagii cu cizmulitele, pai sa le porti sanatoasa si norocoasa. Ai reusit sa gasesti hala?
MamicaDulce esti tare. Asa abtinere mai rar. Toate bunatatile in zona si tu l-ai luat pe NU! in brate. Bravos! Si ce parfum zici ca ti-a adus sotul?
Violeta cred ca deja faci bagajul de spital. Sa stii ca am sa ma gandesc la tine si abia astept sa-ti implinesti visul de-a fi [mami]. Cum s emai simte Dordia?
Laura succes cu numararea caloriilor. Ce faci weekendul asta? Vizite, ceva?
Tzuni sanatate multa si sper sa ne dai un semn de viatza cat mai curand.
Delidana esti la plimbare?
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by gusta
Zuzilici eu am numai 18 ani si sunt foarte rusinoasa.
Marilena si Mara Augusta
Oh, Domnisoara va rog sa ma scuzati. Mi s-a parut mie ca esti c-am pustoaica pentru petrecerile nocturne pe care le-am avut aici. Noroc ca ai trecut de 18 si poti si tu sa . Deci pe Olandez il trimeteai la educatoare (22 & 40) ca sa-si de-a seama de ce trufanda are acasa, nu?
Ce i-ai gatit bun, azi?
ZIETGEIST
Eftimie C. spune:
Anda mai da ce parintei tineri si cu fetita mare.Oricum nu aratati de 29ani.Ia spune, de cate ori ai fost intrebata daca Carina e surioara ta?
Casa arata super si zona e foarte potrivita si sper ca si linistita (cu agitatia din orase, nici la marginea padurii nu mai ai liniste uneori).Imi place modelul, doar ca nu stiu daca se incadreaza in spatiul pe care-l avem.Oricum, daca nu te deranjeaza poti sa-mi trimiti planul de interior.Multumesc anticipat
PS. Trimite-mi si arderile sotului
Zuzilici sa stii ca si eu aveam impresia ca Mephala e foarte pasionata de bucatarit .
Ce face Isabella?S-a mai linistit?E inca speriata?
Gusta accept toate obiectee de tortura zilele astea, pentru ca-mi recunosc vina.Sunt o mancacioasa, stresata, dar fericita de revederea sora-mii.Aici si mtivul pentru care n-are rost sa postez meniul, ca va fac
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)