Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 7
tlaura spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
5 ore??? pai esti buna mai!! Eu mai mult de o ora, hai doua nu rezist. Nici macar cu fi-meu pe care il iubesc ca pe okii din cap, o ora e recordul absolut in care m-am jucat fara pauza. (in afara de mersul la nani, unde ne zbenguim si citim in pat si cate doua ore).Imi pare rau ca n-am mai facut un copil sa se joace impreuna....asa ma simt vinovata ca nu ma joc eu, dar altul n-as face, ca de-acum Marc e mare si oricum n-ar mai impinge masinutze cu frate-su la nesfarsit. Din puctul asta de vedere sunt denaturata rau, n-am rabdare, n-am imaginatie, n-am feeling.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/
Aoleu, parca vorbesti de mine! Sunt in aceeasi situatie si ma simt cel mai groazic parinte din aceasta cauza! Doua ore? Eu mai mult de 30 min. nu rezist! Si mie imi pare f. rau ca nu am mai facut unul la scurt timp dupa Andrei; acum e prea tarziu!
dar incerc sa compensez prin altceva timpul petrecut imreuna! Si petrecem, nene!
carina spune:
Anky: mi-am dat seama ca asta ai crezut. Dar tocmai eu care bat la cap pe toata lumea sa nu se infometeze, sa slabeasca mai incet dar mai sanatos, sa fiu asa ipocrita si sa mananc doar 300 de calorii?
Dupa ce am mancat asta pana acum, acasa mai mananc salata de cruditati (rosii, castraveti, salata verde, ardei, ceapa) si mozzarela, nelipsita inghetata, o felie de tort ca e ziua sefului azi si alte rontaieli (cateva cereale de la copil, un pic de mango, un biscuite doi - astea nu-s fixe, depinde pe ce imi cade mana cand mai caut una alta prin dulapuri ). Apropos am vazut Becel in Carefour, dar noi nu mancam margarina. Am gasit unt low fat de la president si iau de ala. Are 400 cal/ 100 si il folosesc si la prajituri si la mancat.
Carmen: nu imi sta capul toata ziua la calorii, numai cand imi planific masa de pe ziua respectiva si cand am o ispita in fata. Dar cum mi se cerusera explicatii, am detaliat niste chestii care imi vin automat in mod normal.
Tumpi: scuze de intarzierea raspunsului. Ii dau sa manance cat mai mult. Aproximativ mancam aceleasi chestii, dar el mult mai mult ca mine. De exemplu, aseara am facut papanasi. Eu am mancat 1, el 4 atunci, iar restul de 7 i-a luat cu el la serviciu pe post de desert dupa masa de pranz. Incearca sa sara de 3500 de cal/ zi (suna mult, dar daca mananca in jur de 3000 nu se intampla nimic). Meniul lui de azi: 2 sandvisuri in toaster+ lapte cu cereale (vreo 150 de grame de cereale), schnitzel cu cartofi piure, 7 papanasi cu dulceata de caise, vrea si el salata ca mine, doar ca eu pun mozarela light cateva cubulete, iar el baga juma de pachet din aia normala. Daca e baiat cuminte poate ii fac si ceva la desert dar inca ma gandesc. Dupa o zi ca asta, nici macar 1 gram nu se vede si asta de 10 ani de cand il stiu eu (1.83 m si 58 de kg fix).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
yubi spune:
Fetelor,va citesc de ceva timp si imi place aici la voi.Nu e atata strictete la regimuri,adica nu iti sare nimeni in cap daca,, mai scapi si pe aratura,,.Ma chinui si eu sa slabesc,am incercat dieta Daneza si dupa 4 zile ,am slabit 4 kg,dar nu am mai putut sa o tin pt. ca mi s-a facut rau.Am incercat Scarsdale,care mi-a placut dar intr-o saptamana ,am slabit doar 700 gr si fiind dezamagita am renuntat.Acum incerc sa mananc :salate de fructe si de legume,carne la gratar si mancare gatita (fara paine),beau apa cu lamaie si fac aproape zilnic 10 km cu bicicleta eliptica,iar ultima masa incerc sa fie la 17.30.Daca nici asa nu slabesc, nu stiu ce sa mai fac.Precizez ca la ultima cantarire (lunea trecuta) aveam 63.5 kg si inaltime am doar 1.58 .Vreau si eu sa votez ,dar nu stiu cum
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Ba eu zic sa fim iertate caci altfel nu mai marturisim. Eu nu cred ca e vreuna din noi care sa nu fi pacatuit fara sa raporteze. Nu intentionat, dar ne-a scapat din vedere. Asa ca fetelor un nou stil inseamna in primul rand sa fim sincere cu noi. Si pentru mene cel mai bine lucreaza postarea meniului aici. Cand n-o fac sa stiti ca sigur am mancat aiurea sau mai stiu eu ce. Si ca tot sunt la dezvaluiri:
Aseara pe langa salata care a fost fara avocado am papat un colt de paine calda cu niste bacon bbq la fel de cald. A fost tare bun dar l-am lasat pe sot sa-l termine ca sa fiu sigura ca n-am ispita in casa si azi.
Merg sa citesc si revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Eftimie C. spune:
Cam tarzior, dar am aparut.
Mai fetelor cand am citit ca Tzuni e in luna de miere, am crezut ca am ratat eu momentul cand v-a dat vestea cea mare.Apoi am citit ca nu se simte tocmai bine
quote:Laura dupa aia treci cu Tzuni si aparatul ala special pe la mine?
Originally posted by tlaura
Tzuni, am auzit ca pozele de la tine te arata mai slaba, ( vezi postarea Roxanei,vino si fa-mi si mie cateva!
Anda ce frumos vad eu meniul tau.Pai daca pana la pranz ai consumat asa de putine calorii, seara poti sa te rasfeti cu o inghetata imensa.Cred ca-mi cumpar cantar mic de bucatarie, caut site-ul cu nr. de calorii si ma bag la tipul asta de dieta.E cel mai simplu, mai ales daca fac meniul anticipat pe 2-3 zile.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
tumpi spune:
Am revenit.Am bagat 3 ore juma de somn, as mai fi dirmit dar apoi sunt varza,plus ca am treaba de facut.
Carina si al meu e la fel de 11 ani de cand sunem impreuna ,mare gras nu a fost.Am reusit in we sa-l sui pe cantar, ca el cam evita sa o faca, ca stie ca e slab.Al meu sta mai bine, la 1.72 are 60 kg.
Si el mananca mai mult ca mine, mai baga si tot felul de chestii de rontait in el si degeaba.
Am bagat acum cand m-am trezit un iaurt dietetic cu cerale si fructe si acum ma duc sa-mi fac un ness si sa-mi fac o salata cu morcovi si telina si putina ruccola.
Mamidulce, nu gandi asa, nu e prea tarziu sa faci inca un copil.Eu ma uit la sora mea cea mijlocie, diferenta intre fata cea mica e de 10 ani.Fetele ei au 12,6 si respectiv 2 ani, asa ca niciodata nu e prea tarziu, ca sa nu mai zic ca nepoata de la sora cea mare o bate la cap pe maica-sa sa-i mai faca un frate sau o sora, iar ea are 13 ani.
Gata fug la treaba.
Revin mai pe seara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Yubi bine ai venit la noi si spor la slabit!
Anda am inteles eu bine?1,83 si 58kg?Ai o poza cu sotul tau?Noi suntem amandoi "imensi", dar la sot greutatea imi pare rezonabila.
Mamica dulce, Tumpi are dreptate.Nu esti 'batrana' sa mai faci bb2.Uite eu ii spun asta cumnatei mele de fiecare data cand am ocazia.Are 39 de ani si e bine sanatoasa, ce daca fiu-sau are 15ani?Problema e ca sunt comozi (si ea si sotul).Nu l-au crescut nici pe primul si le-ar fi greu s-o faca cu cel de-al doilea.Dar la tine povestea e diferita.
Eu am spus tuturor ca daca reusesc sa-mi imbunatatesc conditiile de trai, voi face inca un copil, atata timp cat varsta si sanatatea imi permit.Daca nu, adopt o fetita "mica, rea si rasfatata"
carina spune:
Carmen E: asta e iubitul meu - in prima poza o sa vezi ca si fiica-mea il mosteneste.
http://family.webshots.com/photo/2188431530030350511AyKqEM
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2924111160030350511WiyGkr
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Eftimie C. spune:
Anda sotul tau nu pare de 58kg, dar pare foarte tanar.Chiar ce varsta aveti???Stiu ca sunt indiscreta, dar pareti foarte tineri si cum printesa e mare, ma intrebam si eu
De casa intrebam daca e a voastra si unde-i situata?Ca-mi place modelul si suntem si noi in faza de planuri