Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 6
puskin spune:
Carmen, . Stiam eu ca ma pot baza pe tine.
Edit: Gusta, mersi...acum Carmen nu mai are scapare
rolo spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Salut gagici! Promit sa fac 25 de ganuflexiuni drept pedeapsa ca am lipsit atata si ca am pierdut aproape 2 capitole! Nici nu stiu cu ce sa incep:
- Tzuni ce poze faine ai postat, da, mie mi se pare ca toate am iesit un pic mai slabe in pozele alea
Rolo, biscuiti zici, hmm...nu e asa de grav dar ma gandesc ce ti-or fi placut atata ca noi am gustat din ei si nu am ramas marcati de gust...
mai viu...
Roxa
It's the first day of the rest of my life!
puschea pe limba ta, ca io am iesit mai grasa decat in realitate.
Si biscuitii aia sunt DE-LI-CIOSI
carina spune:
Anky: intrebarea era ce mananc eu la micul dejun si pranz sa ma incadrez in 400 de calorii. Si am detaliat. Pe zi mananc aprox (in medie) 1500-1600 si consum intre 200 si 500 cu sport.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Salutare natiune! Sunt tare ocupata, dar am intrat sa va salut.
Cuscra ma simt tare bine in cisme, si chiar am fost admirata azi Postez repede meniul de azi si vb mai tarziu cand ma mai linistesc un pic.
- la servici: Un mar, o banana, un covrig si un baton fitness.
- acasa: cred ca o salata mare si piept de pui la gratar
Crys si Dany
mephala30 spune:
gata, respectam intelegerea, Marilena, ti-l pasez pe Teo si eu fac supa.
Criscosty, sa porti sanatoasa cizmele!
Anda, toata ziua ti-e capul la calorii?
l_carmen2003 spune:
fac eu supa ca maine e zi de bucatareala... ce daca incep de vineri!?
carmen nu sunt ambitioasa, ma cam doare stoamcul si plec de la seviciu cam tarziu... cred ca e de la consum de creier - asta scade in greutate!... ca ma chinui de 2 zile sa scot la capat un ceva si nu iese...
gusta spune:
Cuscra ma bucur ca te simti bine in cizme si observ ca te tii si de dieta.
Carmen gata vin si stau ca tare imi place sa stau cu copii dar nu mai mult de vreo 5 ore si gata.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
5 ore??? pai esti buna mai!! Eu mai mult de o ora, hai doua nu rezist. Nici macar cu fi-meu pe care il iubesc ca pe okii din cap, o ora e recordul absolut in care m-am jucat fara pauza. (in afara de mersul la nani, unde ne zbenguim si citim in pat si cate doua ore).Imi pare rau ca n-am mai facut un copil sa se joace impreuna....asa ma simt vinovata ca nu ma joc eu, dar altul n-as face, ca de-acum Marc e mare si oricum n-ar mai impinge masinutze cu frate-su la nesfarsit. Din puctul asta de vedere sunt denaturata rau, n-am rabdare, n-am imaginatie, n-am feeling.Desi toti parintii sunt dati pe spate de cursurile mele, copiii se bat sa vina, am succes de nu-mi vine a crede. Toti spun ce draguta si atenta sunt, cum zambesc tot timpul si copiii se simt asa de bine cu mine si vin cu drag mare la ora...cred ca nu ma vad cum ma uit la ceas la 10 minute odata Imi place ce fac, dar nu mai mult de o ora.
Gata ma duc ca am 2 ore cu copii mai mari, de 14, 15 ani, aia macar stau la masa
tlaura spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Laura, m-ai pacalit, , n-ai votat.
Prima reactie a mea a fost: "CUM NU AM VOTAAAAT"??????!!!!!!
Dupa care m-am mai gandit si mi-am dat seama ca votasem la vechiul subiect; deschisesem mai multe tab-uri si cu cap. nou si cel vechi, tot ce nu citisem. Asa ca nu am mai stiut unde am evaluat, dar acum am facut-o si aici, poti sa ma controlezi! Mea culpa!
Carina, multumesc mult pentru lamuriri. Ai dreptate, nici mine nu mi-ar fi greu sa fac calculul, dar eu ma satur repede de pui la gratar sau lucruri simple; mie imi plac ciorbitele la nebunie, supele si cateva mancaruri, pe care imi este f. greu sa le calculez. dar e super cum faci tu; am sa incerc si eu asa, mai putin in timpul zilei, ca sa-mi ramana mai mult seara ca atunci ma apuca nebunia de toate cele!
Tzuni, am auzit ca pozele de la tine te arata mai slaba, ( vezi postarea Roxanei,vino si fa-mi si mie cateva!
Anky, pai aia nu e tot ce mananca Carina intr-o zi, doar pana la pranz, isi pastreaza resul de calorii pentru seara. Ceea ce am sa incerc sa fac si eu.
anky spune:
quote:
Originally posted by carina
Anky: intrebarea era ce mananc eu la micul dejun si pranz sa ma incadrez in 400 de calorii. Si am detaliat. Pe zi mananc aprox (in medie) 1500-1600 si consum intre 200 si 500 cu sport.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Ok,atunci e just fine,credeam ca maninci pe zi atit,ma miram cum de mai poti sa faci si sport.
Anca,mami de doi nazdravani