Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Pai daca asta invata la gradi o sa se duca sa discute cu doamna si eu mami am zis cu care aia tineri de 21 sau aia mai in varsta de 40.Ca sa stiu sa le zic sa se pregateasca.I-ar surade omului cu una mai tinerica.Si dupa a concluzionat pai daca asta inveti la gradi mai bine stai cu mami acasa si inveti mai multe animale.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, nu vrei sa imi faci si mie o supa ? Bine ca ai vorbit cu Tzuni...
Nu mi-am luat liber azi, doar muncesc de acasa. Este ceva ce pot face din cand in cand, dar nu abuzez. Sper sa imi revin pana luni.

Gusta, imi place ideea cu micul dejun in pijama. Am facut si eu chestia cu mic dejunul la serviciu, cu echipa, dar nu i-am pus sa vina in pijama .

Mamica Dulce, e bine ca nu pui gura pe prostioare. Eu insa cred ca nici pentru copii nu sunt prea benefice...

Mergi la inceput

Ruxandra data viitoare ii pui sa vina in pijama si atunci sa vezi ce frumos o sa fie.

Mamica dulce atunci felicitari daca nu pui gura pe ele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut gagici! Promit sa fac 25 de ganuflexiuni drept pedeapsa ca am lipsit atata si ca am pierdut aproape 2 capitole! Nici nu stiu cu ce sa incep:

- Tzuni ce poze faine ai postat, da, mie mi se pare ca toate am iesit un pic mai slabe in pozele alea

Dragelor, sunt foarte foarte fericita de postarile voastre cu prvire la intalneala noastra, mi-ar fi placut enorm sa ma vad cu cat mai multe dintre voi. Regret ca nu am mai putut ramane sa o vad si eu pe Ruxi (Puskin).

Am fost foarte impresionata de Maria, o dulceata nemaipomenita, am tinut-o in brate si am dragalit-o e ceva...fetelor, nu va puteti imagina ce am simtit, copilul asta e iubacios rau!

Delia, am ajuns cu bine acasa, dar drumul a fost cumplit, asa o caldura pe tren, de nedescris, am mai calatorit eu pe caldura exagerata, dar de data asta exagrearea a avut o noua dimensiune, a fost odios!!!!!cre ca se poate muri de cald si de deshidratare pe trenurile de noapte din Romania.

Zuzi, multumesc pentru compliment beton se mai foloseste

Referitor la starea mea fizica, la un moment dat eram chiar pe calea cea buna, luni aveam 61,5 kg si semne de scadere, mai ales ca reusisem sa merg la sala de 2-3 ori pe saptamana. Ieri s-a intamplat sa iau vreo 4 inghitituri cu orez cu ceva legume si soia de la chinezesc, astia au scapat sarea cu totul in mancare si am baut atata apa&ceai, de m-am umflat...cum io nu stau bine la capitolul ata cu apa, azi dimineata aveam iat 62 fix...c sa mai zic...nu ma mai deprim ca nu am timp...

Pana acum, azi am bagat un iaurt activia de baut...din pacate suntem invitati deseara la restaurant insa voi comanda o salata sau in cel mai rau caz ceva piept de pui cu sos de gorgonzola...daca se roaga careva pt mine, poate iau salata

Rolo, biscuiti zici, hmm...nu e asa de grav dar ma gandesc ce ti-or fi placut atata ca noi am gustat din ei si nu am ramas marcati de gust...

mai viu...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata si de la mine, in fine nu mai e de mult neata,da fiinca acum am intrat sa zicem ca inca e.
CArmen de Mamicadulce spui ca s-a culact odata cu gainile? da eu ce sa mai zic ca la 8 m-am intins in canapea sa ma uit la tv si m-a trezit al meu pe la 11 juma sa ma duc in pat.Efectiv am picat lata.
Vikinga, multumim de pont,numai ca eu nu-s fanul ciocolatii.Daca ma porcesc o fac cu Kinder Maxi King si atunci cand primesc din tara mai pap Poiana cu menta.Am in cercat aici toate variantele de cico cu menta, da nu se compara cu Poiana.
MAmi dulce ce mai face pisi?
Am vazut si eu ca o sa fie frumos in we, nici nu stiu ce o sa facem, daca plecam pe undeva, desi parca as tinde sa lenevesc putin.
Meniul meu de azi inca nu e facut, pana la ora asta am papat un sandwish si un Maxi king.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by puskin

Carmen, nu vrei sa imi faci si mie o supa ?

, nici nu te gandi!
stii ce greu gatesc cu Teo printre picioarele mele?

serios vorbind, gatitul nu ma da pe spate. (oricand prefer un film, o carte, o plimbare, o leneveala). Gatesc ca-mi place sa-mi rasfat familia, pentru ei o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ma gandeam eu ...

Partea nasoala este ca sunt singura acasa, sotul e plecat in tara si vine peste 10 zile. Va trebui sa rog pe cineva sa imi ia niste fructe si un pui sa imi fac o supa.

Roxa, baga si 10 flotari...penitenta. Si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Next time...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by carina

Laura:
hai sa iti zic azi la mine:
salata de fructe (100g cantalup - 36cal, 100g capsuni - 28 cal, cateva (8) boabe de struguri - 12 cal) = 220 de grame de mancare = 76 cal
cafeaua are zaharina=0
piept de pui la gratar-100 de grame/ 120 de cal, salata de varza - 125g/ 35 cal, piure - 50grame/ 95 de cal de cal = 275 g de mancare/ 250

Total MD+ P=500 de grame de mancare/ 326 de cal

Nu va inchipuiti ca fac asa calcule in fiecare zi. Le face calculatorul pentru mine si majoritatea chestiilor uzuale pe care le mananc le stiu si in somn.

Marilena: inghetata de caramel. (55de grame/ 43 de cal).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mai Anda,pai cu 326 de calorii as umbla tot nauca de cap,nu sa ma mai urc si pe step . Normal ar fi cam 1200 calorii pe zi.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, nu fi trista, n-am stiut ca esti singurica si neajutorata. Poate fac o exceptie, totusi, .

Mergi la inceput

Uite cum facem Carmen eu stau cu Teo si tu ii faci supa lui Ruxandra.Ce zici facem intelegere.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput