Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by gusta
Mai serios stie cineva ceva de Tzuni hai cine are numarul un telefon mic numai sa stim ca e bine.

am sunat-o si...traieste!
A facut o urticarie destul de urata si s-a simtit rau. Incet-incet, se reface si ne va da de veste.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tlaura

Mephala, am votat! (ca sa fi linistita)!

offf, nu stiam de ce sunt nelinistita,
acu, ca ai votat, mi-ai luat o piatra de pe suflet,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by gusta

Mamica dulce pufarine zici vrei sa iei un rand de numai pentru ca ai gandul la ele.

ha ha ha, Mamica dulce pacatele se fac si cu gandul nu numai cu fapta.
Si ca sa nu rad foarte bine, Gusta baga si la mine doo randuri de ca am papat in dimineata asta juma de pachet de biscuiti de la ikea.

Mergi la inceput

Marilena, simpatica Mara ta.
Multumesc pentru bice, cred c-am devenit imuna, caci nu ma linistesc.

Ruxandra, sanatate multa.
Eram la bucatarie, am facut o tocanitza de legume cu pui. A, si mi-am pregatit doua cani de ceai.
Tu ti-ai luat liber?

Laura, m-ai pacalit, , n-ai votat.

L_carmen, felicitari, esti ambitioasa rau! (chiar daca ai mancat si putina ciocolata, )

Delia, nu ne-ai salutat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen si eu acuma fac pauza de ceai.Dar dupa a fost intrebata de olandez cine a invatat-o sa zica asa si copilul a raspuns doamna.

Cuscra lasa munca si baga aici un ochi.Ia zi ti-a mers bine cu cizmele noi.

Tzuni multa sanatate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hai ma fetelor ca sunteti rele Eu am tot timpul pufarine in casa ca-i plac lui Marc dar ma credeti ca e mai bine de o luna de cand am pus vreo boaba in gura macar??? Am si nutella, am si cioco, am si chipsuri...credeti ca gust ceva??? Acum, la mana mea langa tastatura e o ditai ciocolata elvetiana, de aia groasa de doua deshte si rahata turcesc adus de consort...nu gust si pace si asa m-am autoeducat nici pofta nu-mi e.

Azi mananc light, portocale si iaurt.

Carmen, zi-i lu' tzunella sa intre asa urticoasa ca nu se ia virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Rolo ce faci le amintesti la fete ca dau bice si acuma tu te bagi la biscuiti.Ia uite ce primesti de la mine.

Sa va zic ca azi Mara are la gradi mic dejun cu educatoarele si am dus-o in pijama.Erau toti asa frumosi si aveau pijamalute frumoase si sa va zic ca am dat in mintea lor si m-am asezat la o masuta si care mai de care imi aduceau mancare (de plastic) si radeau si bineinteles ca eu le-am tinut hangul.Si i-am dus si hainute de acasa ca dupa ce o sa manance acolo ii schimba si sa va zic ca si doamnele erau imbracate in pijamale chiar foarte frumoasa atmosferaIn romania se fac asa ceva ca pe vremea mea nu imi amintesc sa fi avut parte de asa ceva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,auch....gata m-am potolit cu nutella ,m-am aprovizionat cu inghetata cu 3% grasime si indulcitori,in caz ca ma paleste din nou pofta de dulce.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Marilena, continua, continua...care-a fost replica olandezului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Laura:
hai sa iti zic azi la mine:
salata de fructe (100g cantalup - 36cal, 100g capsuni - 28 cal, cateva (8) boabe de struguri - 12 cal) = 220 de grame de mancare = 76 cal
cafeaua are zaharina=0
piept de pui la gratar-100 de grame/ 120 de cal, salata de varza - 125g/ 35 cal, piure - 50grame/ 95 de cal de cal = 275 g de mancare/ 250

Total MD+ P=500 de grame de mancare/ 326 de cal

Nu va inchipuiti ca fac asa calcule in fiecare zi. Le face calculatorul pentru mine si majoritatea chestiilor uzuale pe care le mananc le stiu si in somn.

Marilena: inghetata de caramel. (55de grame/ 43 de cal).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput