Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata,
Apropo de pacate: Mon Cheri (ciocolata cu lichior si visine)
Pacatuit ieri. Cred ca ma dau iar pe crom, ptr. ca iar sunt tentata s-o iau pe aratura cu dulcele meu.
Azi ma duc la sala

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza dragelor, cum ati inceput ziua?

Azi e ziua prietenei mele dragi care locuieste in ANglia si nu ne-am mai vazut din ziua in care l-am nascut pe Marc. Ma apuca rau nostalgiile dupa perioada din Iasi, am asa de multe amintiri si intotdeauna am facut-o lata pe 22 februarie.

Vikinga, la nutella de la Aldi ii zice Nutoka parca, tot o singura data am cumparat si eu in 5 ani de zile si e ok, mi se pare insa mult mai dulce decat oricginala.Stii insa de ce m-am indragostit eu de la Aldi? De pufarine. La sectorul cu cereale le gasesti si se cheama Honey Wheat...ia o data pt copii, sunt exact ca in copilaria noastra in romania.

Ce planuri aveti pe weekend? Eu am de pus rufele la punct ca iar am dulapurile goale si in rest relaxare dupa umblatura de toata saptamana, nici la locul de joaca cu copilul nu vreau sa ma duc. Vreau acasa

Va pup, intru mai acusa...sunt acasa pana pe la 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Eu abia astept sa plec acasa.. am musafiri la scarbiciu si o sa ma doara mainile la cata engleza am sa ingurgitez azi asa ca vreau acasa!

Va servesc cu un ceai verde si o ciocolata calda... daca vreti...

Eu am urcat azi din curiozitate pe cantar si cred ca e defect, ca arata 60,100 kg si nu imi vine sa cred... dar probabil e vorba de balast... inca... ma rog, am sa fac o vizita azi la vacuum si am sa repet actiunea de cantarire... spun ca nu imi vine a crede pt ca nu am mai alergat zilele astea si nici nu m-am abtinut de la ciocolata...
Dar e dar...

Duminica o sarbatorim pe mama si probabil nici acolo nu ma voi abtine... deja am fixat meniul si am comandat si un tort surpriza si am ales platoul de aperitive care contine - normal ca doar eu l-am comandat - branzeturi la greu! asa ca am sa ma mai cantaresc luni sa va spun cine e defect...

Pa si un w-e placut. Deja trebuie sa imi antrenez degetele!!!! Musafirii sunt spanioli si ne intelegem in englezo-franceza-italiana... cred ca ne trebuie un vorbitor de spaniola cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt in zona ma duc sa vad ce ati mai discutat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

va salut si eu de acasa...am racit iar, a doua oara in 2 saptamani, dar de data asta cu febra(azi noapte).Deci azi bantui pe aici...

Si potoliti-va cu dulciurile, ca acusica scot bicele...

Ruxandra

P.S. Unde o fi Tzuni, ca deja ma ingrijorez???

Mergi la inceput

Citit.

Delia multumesc.

Sa incep cu
Carmen pai ce sunt alea in meniul tau ,pedeapsa 2 randuri de bice.
Anky paine cu nutela zici ai sa primesti 3 randuri bice.
Liris brownies ai si tu 2 randuri.
Vikinga dau si la tine 2 randuri.
Hopes zi tot ca si tu iei 2 randuri.
Am omis pe careva spuneti repede ca se rezolva

Rolo asa aminteste la fete ca vin cu si le bag eu in cap pofta de dulce.

Diana felicitari ca te tii de dieta fara abateri.

Cuscra unde ai ajuns aseara cu bicicleta.

Mai serios stie cineva ceva de Tzuni hai cine are numarul un telefon mic numai sa stim ca e bine.

Mamica dulce pufarine zici vrei sa iei un rand de numai pentru ca ai gandul la ele.

l_Carmen felicitari de scadere.

Cornelia bine ca ai dat un semn de viata.

Anda inghetata e de vanilie?

Eu pana marti nu ma urc pe cantar dar nici nu cred ca am ce sa raportez.Mara mai tuseste dar sa va zic o discutie dinte mine si ea
.Ne uitam la tv la ceva cu maimute.Si eu mama buna intetionata zic uite ce maimute frumoase.La care copilul sta se gandeste si imi spune Tata e maimuta ,eu deja nu ma puteam abtine sa nu rad,olandezu fiind cu noi.II zic frumos tati nu e maimuta asa e el,iar ea concluzioneaza da stiu tata e maimuta.Puteam sa mai contrazic copilul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata fete dragi!
Va multumesc din suflet pt urarile adresate lui Luca!!! si fiindca nu va pot invita la o felie de tort si praji (asta fiindca sunteti la cure ), va trimit cate un ...

Nu-mi vine sa cred ca a facut si el 2 ani!!! cand ma uit la ei imi dau seama cum trece timpul...
Pe Marc il doare o ureche asa ca azi nu l-am lasat la gradi...Mami pleaca saptamana viitoare joi, asa ca ramanem iar singuri.

Khristin, felicitari si sarcina usoara!
Violeta, ne rugam sa treci cu bine peste operatie si sa-ti indeplinesti visul!
vikinga, am mai luat si eu nutoka, e buna, testata ft buna, eu o folosesc la clatite!!!
Marilena, cum mai e Mara?

L-am inscris si noi pe Luca zilele astea la gradi, dar abia de la 3 ani il iau, eu vreau in grupa cu Marc, as fi primit deja acum un loc dar la grupa cu program prelungit sub 3 ani, insa platesc si prea mult si nu vreau acolo!
Am inceput sa conduc masina, incetisor de tot, merg numai cu a doua, (nu radeti ca fac progrese), si conduc deocamdata numai cu sotzul langa mine si avem noi un traseu unde e o parcare imensa!

Deseara mi-am pus la inregistrat "extemporal la dirigentie" vine pe protv interantional, il mai stiti???
va pup acum ca trag copii de mine, vor sa se joace la comp!
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Mephala, am votat! (ca sa fi linistita)!
Eu incerc sa mananc cat mai putin caloric; dar mi se pare ca totul are f.f.f. multe calorii, si asa ma enervez!
Acum de ex. mananc salata verde cu un ardei capia rosu, un castravete, amestecate cu o conserva de creveti. Asta are cam 150 cal., dar cu legumele, cafeaua, si mai stiu eu ce gust tot timpul, pun de cateva sute bune, numai dimineata! carina, nu stiu ce mananci tu in cursul zilei de numai 400 de cal. Si eu prefer sa mananc seara mai mult, dar nici ziua nu rezist prea bine. Ce alimente cu continut caloric mai mic, dar care totusi satura, cunoasteti? Eu am observat ca ciupercile proaspete, au doar 60 cal. la suta de grame si sunt destul de satioase.
Azi vreau sa tin si post, asa ca mi-am facut o supa crema de ciuperci si legume la cuptor.

Gusta, si eu am perioade in care nu ma inteleg cu nimeni, ma enerveaza tot ce misca si imi sare tandara la orice cuvant! dar stiu ca sunt trecatoare si...astept sa-mi treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Claudia, sa iti traiasca Luca, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Gusta, eu doar le-am amenintat nitel pe fete, sa le sperii...am uitat ca esti responsabila cu bicele .

Carmen, ai treaba?

Mergi la inceput

Ruxandra sanatate multa si sa te faci repede bine.Dupa cum vad si fetele au uitat ca eu dau bice pe spinare si ce au zis ea e suparata ea sa bagam noi un pic de dulce si asa le-am aranjat eu.

Claudia bafta multa la condus.

Laura eu am zis stiu de unde e problema,dar chiar nu pot face nimic plus ca sunt si inainte de rusi asa ca totul se agraveaza.Numai ca aseara a cazut olandezu la mijloc si si-a luat o sapuneala verbala.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput