Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara! Am votat!
Merg sa din urma

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Io merit biceee...am mincat doua felii de piine cu nutela,m-a palit o pofta de dulce ,se vede ca tre sa-mi vina rusii

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

He,he,he!Somnambula e pe forum
Am citit din urma.
Da Carmen sunt la zi cu PB.Se pare ca e ultimul episod din Sezonul 3.Acum sunt fan The Tudors si mai am 2 episoade sa ajung la zi.Sa vedem ce mai descopar dupa.Sugestii?
Zuzilici zilele astea voi fi mai lejera si promit sa vad filmul de la semnatura ta.P.S. Pozele cu eclipsa????
Anda si eu am boala sa fac baie si in acelasi timp sa savurez un paharel de ceva bun, sau un dulce si mai ales imi place sa
Oameni buni, e cazul s-o dam in Urmarire Generala pe forum pe Tzuni ca a disparut fara motiv si fara preaviz

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tzuni cred ca e in Caraibe in luna de miere:)Am avut invitati la cina azi, am mincat nu tocmai ce ar trebui. Nu prea da sa inviti lumea la masa si tu sa nu maninci ori sa-ti iei salata verdeDimineata am avut pofta de nutela, chiar asa mamica dulce, tumpi, hclara sa gustati nutela de la Aldi. E bestiala! ma rog nush cum ii zice exact, dar e categoric mai buna! E prima oara in 5 ani cind o cumpar. Bineinteles pt copii:))Azi am si mincat aiurea, am baut si cola zero(care nu mi se pare ca ar avea cofeina, gustul il gasesc bun), am baut si un pahar de vin rosu si de azi am si periodu'. Sunt super balonata, simt ca am mincat prea mult...nu mi-e bine deloc Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vikinga, lasa ca se mai intampla. Iti revii tu maine si marti raportezi iar scadere in greutate!!

Eu pot raporta meniul de ieri si de azi:
Dimineata: suc de portocale
Pranz: chipotle chicken burrito bol
Seara: Salata de spanac cu creveti

Azi:
Dimineata: cateva guri de suc de prune (pt digestie ca vad ca nu merge prea bine)
Pranz: Friptura (cat 1/3 de palma) de vita cu ciuperci, brocolli si cartofi natur (din meniul Weight Watchers de la Applebees)-330 calorii total; o ceasca supa de rosii
Seara: un ou fiert, o felie de paine si un crenvusti; o mana de alune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

acum ca spuneti voi, ma faceti si pe mine sa marturisesc . am mincat niste brownies aseara si azi ... si niste caramele. phuah! bune!
dar pe bune, dc nu ai cite un treat d'asta se duce naibii hormonul fericirii si ajungi sa fii o slabanoaga acra-acra.
pai chiar, ce inseamna femeie sexy de fapt? eu definitia data de barbati o stiu asa: o femeie care se simte bine-n pielea ei cu tot ce implica asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Hop si eu. Nici nu-mi vine sa cred cat a trecut de cand am scris ultima data. Am mai intrat seara, am citit, am votat, dar nu mai apucam sa si scriu. Sunt fff obosita si nu reusesc nici la sf de saptamana sa ma odihnesc, mereu apare ceva. Acum mi-a dat Eric trezirea la 4.30 si am zis ca e musai sa scriu pana plec la munca.
Copiii sunt bine acum. De scoala de soferi inca nu m-am apucat.
Pentru raportul de marti: Stagnare. Iertare Carmen, pentru intarziere.
Nu tin nici un regim acum, incerc doar sa mananc cat mai putin sau deloc seara si cat mai putine/deloc dulciuri peste zi.
Va pup pe toate si incerc sa mai intru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

V-am facut o cafea fierbinte si un ceai aromat si va invit pe fiecare la o ceasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si multumim Corneliei pentru ceai si cafea.
Ma bucur ca sunteti bine.

ce de confesiuni: nutella, brownies, ciokotoff. Suntem iertate daca am marturisit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza trupa,
Mai ce de bunatati mmmmm, nu cred ca sunteti iertate. Va vad io cand se trezeste Gusta si incepe sa imparta .

Mergi la inceput