Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Bravo Ruxi! Is mindra de tine! Cum te descurci cu numaratul caloriilor? M-am uitat pe site-ul pus oadata de Carina si nu mi s-a parut simplu, mai ales ca tre sa bag mincaruri nemtesti, asa ca tre sa stau sa le traduc numele. Am sa intru pe un site nemtesc de dolofani la dieta:) aflu eu ceva pe acolo.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vikinga, nu stiu dc. am folosit site-ul dat de Carina, dar am dat pe google "calories" si numele restaurantului si asa am gasit nr. de calorii pt. ce voiam eu sa mananc in ziua aia. Eu mananc mult la restaurant-adica toate pranzurile-masa mea principala (in cursul saptamanii, in weekend mancam acasa). In plus, de ex. cand am mancat la Applebees, am comandat din meniul lor Weight Watchers si scrie chiar in meniul lor nr. de calorii. In rest, estimez eu asa "ochiometric". Din pacate am scos micul dejun, ca sa imi salvez calorii pt. pranz (masa principala) si sa mai ramana vreo 5-600 si pt. cina. Dar tot nu mananc dupa ora 6. Cred ca e mai greu sa gasesti in nemteste sau pentru restaurante nemtesti?? Ma intreb..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, ne-am inteles,
Surpriza cantarului o pastrez pentru marti dimineatza. Oricum, la cina am mancat o bucata de pizza cu piept de pui, praz, ciuperci si cascaval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carina, nu stiu dc. e mai relaxant, dar parca mi se potriveste mie mai bine. A mers si South Beach, dar mai mult de trei saptamani nu am putut tine pt. ca mi-e si mie pofta de una-alta si n-as avea voie sa ma ating de unele mancaruri timp de un an, cam greu... Asa am mancat si dulce saptamana asta, aproape zilnic, dar de genul doua inghitituri de ceva, nu o felie intreaga de tort, o cutie (din aia mica) de inghetata intreaga, o ciocolata intreaga, cum faceam inainte
Si in general nu mananc multa paine si grasimi in continuare.

Mergi la inceput

Zuzilici, uite c-am gasit www.schaebens.de/pages/8868_GewichtControl_d.html" target="_blank">aici ce te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Va multumesc ptr. aprecieri
Zuzi pana anul trecut mai ca nu aveam parcuri in care sa iesim. Mergeam de innebuneam pana la un parc. Acum avem parcuri multe si f. bine dotate, curate, nici nu-ti vine sa crezi. Asa este cu blocurile, arata deplorabil. Si asa Bucurestiul este obositor, este ca la nebuni, agiatie multa, masini si mai multe, oameni morocanosi pe strada. Cateodata mi-asi dori sa stau oriunde, numai aici nu. Cat despre prajitura....am mancat-o deja
Eftimie sanatate mamei.
Violeta la multi ani bunicii
Delia vizionare placuta la teatru.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am revenit si eu.
Am terminat si cu terasa, sau macar jumatate.Mai am de lucrat la aranjarea ei, dar urmeaza ca prin martie sa mai aranjez florile, acum se pare ca iara o sa mai vina o perioada mai friguroasa si imi e frica pentru ele.
Fiinca am fost mai mult pe drumuri, am mancat aiurea si cum am mai si trecut prin fata mag turcesc m-am oprit si mi-am luat 5 mini baclavale.Merit bice,dar chiar aveam pofta de ele.Si mi-am mai luat si 2 smochine proaspete.
Fug sa citesc din urma si revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele nu am citit nimic ,ca noi la 5 am ajuns acasa.

Ne-am luat alta masina,sunt mai bucuroasa ca olandezu care o sa o conduca,plus cumparaturi plus haine la copil si lui mami un trening frumos si acuma am mancat si ma duc sa imi pun de un ceai si vin cu voi sa vad ce ati scris.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, sa o stapaniti sanatosi! Acum ai grija cum o uzi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Fetele nu am citit nimic ,ca noi la 5 am ajuns acasa.

Ne-am luat alta masina,sunt mai bucuroasa ca olandezu care o sa o conduca,plus cumparaturi plus haine la copil si lui mami un trening frumos si acuma am mancat si ma duc sa imi pun de un ceai si vin cu voi sa vad ce ati scris.

Marilena si Mara Augusta

Felicitari pentru noua masina,sa o conduceti sanatosi si sa va poarte safe pe drumuri.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Marilena, sa le stapaniti sanatosi pe toate.

Mergi la inceput