Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 18
anky spune:
Zuzulici,poti sa comanzi de pe site,nu ?.Daca nu cauta in Canada shake care sa contina musai oat bran,asta tine de foame.
Anca,mami de doi nazdravani
ruxij spune:
Puskin, Criscosty, bravo ca pt ce arata cantarul!!
Vikinga, lasa, ce daca poate stagnezi saptamana asta, ai dat jos mai mult de 1kg sapt. trecuta. Am dat si eu un kg jos sapt. asta, sunt f. incantata. Ieri am fost la o cina cu niste plicticosi de la servici si am mancat putin, putina salata si nu mai stiu ce, niste mici aperitive, doar 2-3. Toata lumea a mancat desertul, eu am luat doar o gura din el si atat. Asa ca azi dimineata rasplata s-a vazut la cantar.
Carina, merci ca tu m-ai inspirat si schimbai regimu' South Beach cu numaratu'(estimatul) caloriilor si parca mi se potriveste mai bine pt ca stiu ca pot manca orice, daca nu depasesc nr. de calorii.
Acu' s-ar putea sa stagnez si eu, azi avem invitati si nu fac cine stie ce preparate, o sa servesc pizza, salata si mai vad eu ce mici chestii care sa nu imi ia timp. M-am gandit sa fac niste burrito am gasit o reteta intr-o carte de bucate mexicane pe care mi-am cumparat-o, da' cred ca mi-e lene.
Delidana spune:
Va scriu pe fuga, sint pe picior de plecare.
Anky, ma duc la Eduard al III-lea, de Shakespeare.
Violeta, crede-ma ca asa calduri ca in Tailanda n-am prins niciodata in tara. Sa vina caldura!!! Eu sint o MARE friguroasa de felul meu asa ca soare sa fie!
Zuzi, dupa cum spuneam ma duc la teatru.
V-am pupat pe toate, un weekend placut va doresc!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
Bravo Ruxi! Is mindra de tine! Cum te descurci cu numaratul caloriilor? M-am uitat pe site-ul pus oadata de Carina si nu mi s-a parut simplu, mai ales ca tre sa bag mincaruri nemtesti, asa ca tre sa stau sa le traduc numele. Am sa intru pe un site nemtesc de dolofani la dieta:) aflu eu ceva pe acolo.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carina spune:
Salutare fete frumoase
Cris: frumusel baiatul tau.
Zuzulina: eu cu mutatul am slabit mult. Vezi poate te prinde.
Vic, Anky: nici mie nu mi-a placut marea Nordului. Am vazut-o cand am fost in Olanda, dar era asa neprimitoare.
Delia: si mie imi place sa fie cald, de sa iti vina sa iti dai jos de pe tine tot.
Ruxi: ma bucur ca ti-am fost de ajutor. E mai relaxant asa-i?
Marilena: cam tacuta azi.
De Ioana (Justasmallkiss) nu stiti nimic?
Meniul de azi:
4 clatite mici din albus cu dulceata diet de coacaze
supa de pui
o bucata de prajitura facuta azi dimineata
friptura de porc la cuptor cu varza calita (varza murata cu piper si suc de rosii in cuptor) si inca ceva prajiturica ca avem finii in vizita.
Am si alergat: 40 de minute dimineata (320 de calorii arse) si acum ma pregatesc de runda 2 de 40 de minute ca sa nu im i stea in gat prajitura.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Eftimie C. spune:
Fetelor ne-am intors.Ce peripetii!Am plecat cu un microbuz pentru ca era destul de frumops afara.Am vorbit cu mama si la plecare, ploua cu galeata.O vantoasa si o ploaie rece si nici un taxi .Ne-am fugarit prin ploaie pana in statia de autobuz si acolo am asteptat ca niciodata
Mama nu a putut sa-mi spuna prea multe pentru ca e week-end si nimeni nu se intereseaza.I-au facut analize, ecografii si raze;dupa ce au plimbat-o azi noapte pana la un sanatoriu si apoi pe la toate sectiile spitalului de urgenta(de la 9 pana la 3 au stat de ea).Apoi au ajuns la concluzia un inceput de viroza din cauza careia neputand respira i-a crescut tensiunea si pulsul si i-au bagat antibiotice(cica i-au dat de aseara pana acum cam 16pastile ??????????ROMANIA
Sper ca ploaia si frigul sa nu-l afecteze si mai tare pe Edi.
Va pup si va multumesc pentru urari.Revin.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
anky spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Bravo Ruxi! Is mindra de tine! Cum te descurci cu numaratul caloriilor? M-am uitat pe site-ul pus oadata de Carina si nu mi s-a parut simplu, mai ales ca tre sa bag mincaruri nemtesti, asa ca tre sa stau sa le traduc numele. Am sa intru pe un site nemtesc de dolofani la dieta:) aflu eu ceva pe acolo.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Nici mie nu mi se pare simplu site-ul dat de Anda si oricum nu ies calculele la fix.
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
Ruxandra, felicitari! Da-mi si mie putina ambitie, am o foame necontrolata.
Criscosty, ai un baietel tare simpatic si frumusel.
Delia, vizionare placuta!
Marilena, pe unde-mi umbli?
Vikinga, moama, ce de distractii! Simti ca traiesti!
Violeta, bunicii si sa va simtiti bine!
Zuzilici, stai sa apara Mamicadulce si sa puna link-ul despre pastilutze. O sa-ti spun daca functioneaza, sa vezi atunci comenzi la usa Ancai, .
puskin spune:
Carmen, sa ne intelegem....eu nu am pofta de mancare ca bolesc . In mod normal am pofta de dulce, pe care o mai pacalesc cu cate un cafe latte sau smochine (de astea ma cam feresc ca de obicei mananc un pachet de 200g) sau cioco 70%. Daca mananc smochine sau cioco tai din portia de mancare ca-s calorice amandoua.
Cum stai la cantar?