Nou stil de viatza (183)
Raspunsuri - Pagina 17
puskin spune:
Carmen, nu prea am pofta de mancare, dar sunt constienta ca trebuie sa mananc. Nu mi-e pofta de dulce, am papat 2 portocale bune rau de dimineata. Am niste ciocolata 70% cacao daca vreau dulce.
Cantarul s-a dus sub 67...mai am putin si-mi ating targetul. Ma bate gandul sa schimb targetul la 62...mai vedem.
anky spune:
Eftimie,e tare frumusel si Edy de Piatra Neamt,nu e musai sa aibe ochii albastrii ca ii are Bianca ,desi noi nu ii avem .Pupici lui Edy de la Bia
Mami de Edy,la sport cu tine ca nu o sa te mai doara nici cap,nici spate si nici picioare.
Sanatate mamei tale si doamne ajuta sa nu fie ceva grav.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Puskin,felicitari pentru ca te tii ca lumea de treaba.
Delia,ma iei si pe mine in Thailanda,zau ca as sta numai la soare.
anky spune:
Criscosty,super pozele.Si Dany are ochii mari si expresivi. .
Delidana spune:
Crys, n-am alergat, doar mers in pas vioi.
Anky, cum sa nu, hai!
Eftimie, de ce e mama ta internata? Multa sanatate ii doresc, oricum.
Eu ma pregatesc sa merg la teatru, pe miine.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
Hola fetelorAm citit dar sufar de o lene ceve de nedescrisIn fiecare zi a fost cite un party pe aici, ieri pt copii am iesit capiata dupa 4 ore jumate, Nadja a fost in elementul ei acolo:) Azi sunt trei mini concerte, ceva de genul muzica live dar se si poate drinkui. Tre sa dansezi ca nu se sta jos, noroc mare ca nu se da nimic de mincare:)) Ma fac frumoasa si sexoasa asa cum zice Liris, e treaba de cum te simtzi si la party cu mine. Destrabalati insularii astia nu se mai termina cu petrecerile specifice iernii. Mai e si un bal in seara asta, ceva de groaza cu balurile astea, nici rochii nu as avea pt atitea:)! Oricum azi e mai pt virsta a treia, asa ca nu deranjam, am fi in plus pe acolo si am incurca pt ca cei de virsta a treia, danseaza in draci nu se incurca. Tre sa mai fac sport mult sa tin piept la dansat de ma ia la valsat un senior pe acolo:))Anky si noi la Marea Nordului cea bosumflata dar dupa cite vezi ne incalzim bine.Sapt asta daca stagnez e bine Nu are rost sa pun meniurile mele nu stiu ce e cu mine, sunt in pasa proasta de slabit, nu am chef pur si simplu. Cred ca o proba de costum de baie ma face sa-mi revinVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
violeta70 spune:
buna fetelor!
Nu am disparut, dar am avut niste zile pline la servici, inclusiv azi, ca asa sunt eu, imi las lucrurile la zi si in ordine.
Carmen ai niste baietei superbi, cu niste ochi....mama, ce coada o sa ai la usa!!!
EftimieC sanatate multa mamei tale. Cand aud de spitale, mi se face pielea gaina.
Delidana , stai linistita, ca acum vine vara si ai sa vezi ca nu mai ai nevoie de Thailanda (in privinta caldurii, binenteles). Anul asta s-a anuntat o vara mai calda decat cea trecuta, si n-ai vrea sa stii cum a fost ...
Tzuni sanatate multa. Noi, surorile, stim cum este cu urticaria, mai ales Dordia
Multumesc mult fetelor pentru ca o sa-mi tineti pumnii.
Am o dilema: luni, la spital am declarat 65 kg, iar azi aveam 62,3 kg. Este vreo problema? Ma gandesc ca anestezia se face in functie de kg/corp. Oricum am sa vad duminica, inainte de a merge la spital, cate kg o sa am.
Ieri am mancat:
- 1 iaurt cu fructe light (125 g)
- 1 portocala, un mar si o minola
- un snitel din piept de pui, 5 felii de parizer pui, putina branza de vaca cu vreo 3 felii de paine cu secara
Meniul de azi:
- pana acum am mancat 1 pateu cu cascaval si unul cu branza dulce de la Belforno (mi se facuse o pofta...)
- mergem la mama si o serbam din nou pe bunica (pe 19 februarie a implinit 86 ani), ca acum este si sora-mea acasa. Asa ca voi manca: mamaliguta cu branza, ciulama de pipote si friptura de porc...si binenteles tort pe care-l voi cumpara.
Hai ca m-am intins o gramada si trebuie sa plec.
Va pup si va doresc o seara placuta.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la mine.
Mephala multumesc de cafea. Foarte buna ai facut-o, exact cum imi place mie. Sa-mi zici si mie cum e cu pastilele de la MamicaDulce. Si daca ai timp poate le tragi si-o poza sa vad si eu cum arata.
Anky stii site-ul care mi l-ai trimis referitor la shakes. Am cautat in draci un magazin in Canada care sa distribuie asa ceva si n-am gasit. Numai in State. In orice caz am gasit ceva de genul 100% fiber/protein shake. Vreau intai sa vad ce ingrediente are si poate cine stie asta imi v-a fi micul dejun de-acum. Sper sa fie satioase sa nu ma mai dau la croissant.
Delidana vreau si eu soare si vreme frumoasa. La noi si ieri a nins. Si e un ger de crapa pietrele. Azi a iesit soarele dar e cu dinti ca-i ger de mori. Brr! Spor la mers, alergat si eu zic ca daca tot vine vara sa lasi sala pentru mai la toamna cand n-ai sa mai poti beneficia de vreme frumoasa. Ce program ai azi? Ce mai citesti?
Crys vazut poze de baiat chipes. M-asteptam s-o vad si pe mami macar intr-o poza... Mi-au placut parcurile cu locurile de joaca amenajate super . Dar m-am ingrozit de blocuri. De ce primarii astia de sector nu dau o spoiala la blocurile Bucurestiului? Nu s-au saturat de-atata gri. Cand am fost in tzara ultima oara si-am vazut hotelurile din Mamaia varuite, nu mi-a venit sa cred. Chiar am zis in sfarsit o pata de culoare in marea de gri. Zau c-ar trebui sa se faca ceva cu blocurile astea.
Eftimie sanatate multa mamei tale. Sper sa nu fie nimic grav.
Puskin sanatate multa si tie si bafta la . Sa stii ca raceala poate sa fie si de la stress. Cu cat e organismul mai weak si stresat cu-atat se iau bolile de el mai des. Felicitari pentru perseverenta ta. 62 kg target nou,
Dordia bine ca s-a terminat cu bine interventia ta si speram sa ne dai vesti la fel de bune si despre interventia Violetei.
Tumpi lasa c-or sa vine si la noi "berzele' astea, ai sa vezi.
Eu azi mai am cate ceva de impachetat si-apoi trebuie sa merg sa cumpar o canapea caci vine soacra-mea luni si nu prea am unde s-o culc. Isabella deja doarme singura in camera ei. Si soacra-mi nu-i place sa doarma cu sora-sa in acelasi pat. Asa ca pentru o luna (pana ma mut) voi avea 2 canapele pat in living. Noroc ca nu mai am musafiri. Toti stiu ca ne mutam drept urmare ne invita ei pe la ei.
In alta ordine de idei Isabella s-a americanizat de n-ai treaba. De cate ori o intreb ceva si vrea imi da acelasi raspuns. Ex: Isabella vrei pateu? R: OK! Isabella vrei sa te imbrace mama sa mergem afara? R: OK! etc. E simtatica foc cu OK!-ul ei dar parca-i prea devreme. Mi-e teama ca n-o sa-l invete pe DA! niciodata. Ca pe NU! l-a luat in brate de mult. Si cand ti-e lumea mai draga ti-l pune pe tava.
Ei dragelor, weekend placut si sper sa mai revin azi.
p.s. Crys daca nu le-ai mancat inca (prajiturile) mai ai o sansa sa fi puternica si sa renunti la ele in favoare baietilor.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
Vikinga,ne incalzim,ne incalzim,sigur...la sala.
Delia,cu ce piesa de teatru de delectezi?.