Nou stil de viatza (183)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, uite c-am gasit www.schaebens.de/pages/8868_GewichtControl_d.html" target="_blank">aici ce te intereseaza.

Aha...astea is pastilutele de care vorbea Anca.Carmen,cum ti se par?.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Multumesc de urari.Nu era pe lista dar azi am fost in toane bune si am zis hai sa vedem si dupa am zis asa mi se pare cel mai bun pentru noi.

Carmen sunt curioasa cum actioneaza pastilele.Astept sa vad ce spui marti la cantar.

Delia la cat mai multe plimbari si eu astept vara chiar daca nu e cald dar sunt satula de vremea asta la fel cum spune Anky si Vikinga.Iar eu stau chiar la Marea Nordului.

Cuscra mi-am vazut ginerica si sunt topita.Si bicele sunt ale tale.

Carmen Eftimie multa sanatate mamei.

Anda nu eram tacuta numai ca nu eram acasa.

Zuzilici succes la impachetai.

Vikinga petrecareti mai sunteti.

Ruxandra felicitari pentru perseverenta si pentru noul target.

Numai stiu ce vroiam sa zic se vede ca am altele in cap.Ma duc sa imi fac ceai ca nu am resusit si vrea olandezu sa stau un pic cu el.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Iuhuuuu! Carmen ma bucur ca au ajuns, ai inceput deja? Sau de maine dimineata?
Pai ce era important am scris in scrisoare si pe forum cand am vorbit de ele. Uite ca sa le faci un test, ia doua-trei odata dupa pranz, pe la 2-3 si pariu ca nu mai mananci pana a doua zi, decat daca te fortezi desigur.Daca te apucas vreun pui de foame, e finutz, il pacalesti repede. La pofte n-are efect din pacate.
Spune-mi ce paragraf anume te intereseaza, prospectul e pe linkul pe care l-ai dat lu' Zuzilici.
Ca sa vezi efectul ia o zi cum scrie pe pachet (4, 5 buc) si daca vezi ca e prea mult, reduci apoi, pana ajungi la ritmul tau.
Eu cel putin sunt satula toata ziua cu 2-3 bucati luate pe la 12 si eventual una pe la 5, dar foarte rar.

Sa vedeti ce-am patit eu azi, m-a pedepsit Dumnezeu de pacate. Deci, eu am mancat foarte light si dietetic macar ultima luna, fara abateri nasoale...mai corect ca niciodata. Azi pana la pranz am bagat vreo 4 portocale, un iaurt si 2 pastile. Eram satula, burta supla, usurica tare, fix 75.
Ies in oras cu baietii si ei musai vor la Burger King. Instantaneu m-a lovit pofta de double whopper, care e pur si simplu orgasmic. Numai ca nu-mi era deloc foame,nici prin gand nu-mi trecea ca mergem la fastfood.In fine, dracusorul imi sopteste la ureche ca nu-i bai o data pe luna, imi permit o tratatie. Si comand, il inghesui cu pumnul pe gat (si e foarte mare) plus cartofi cu maioneza si o ditai cola. Adica calorii pt 2 zile, la stomacul meu finutz si tratat numai cu fructe si iaurturi si salate.
Efectiv mi-a stat in gat, in stomac adica ca un nod imens si m-a si durut, eram asa de plina ca am ajuns acasa si am vomat ultimele imbucaturi.mie nu mi s-a intamplat asta vreodata, dar stiti cum mi "s-a luat" de hamburgheri??? Bleah, nici sa nu-i mai vad, macar 3 luni.
Am zis ca merit si mi-a parut rau ca n-am putut da afara tot.
Au trecut vreo 6 ore si tot am ditai burta si sunt asa de satula ca nu cred ca maine pot imbuca ceva. Bleah.

Va pup, intru mai acus.

Mergi la inceput

Mamicadulce,tu de unde cumperi pastilele,de la care magazin?

Mergi la inceput

De la DM
Am vazut ca au si la Real, in sectorul cu vitamine, ceaiuri,pastile etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mami dulce, ce fel de pastile sunt astea?ca nuam citit tot tin urma din pacate.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

De la DM
Am vazut ca au si la Real, in sectorul cu vitamine, ceaiuri,pastile etc

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Merci,cunosc DM.
Vad ca sint cam aceleasi reguli,sport,cel putin doi litrii de apa,nu mincati mult si mincati incet,mai mult peste,nu prea sarat si putine dulciuri,fara prea multa carne,fara grasimi.Deh...nu stiu ce sa zic,cred ca mai degraba beau shake cu oat bran.
Astept parerile voastre.

Mergi la inceput

eu nu stiu de shakeurile astea, , am incercat mai demult ....nu stiu daca asta la care te referi tu, cu gust de..una-alta si nu m-au impresionat.
Chiar sunt curioasa ce zice Carmen, la mine au efect, si la vecina mea si sunt multumita.
Hai Carmen, fa-le o proba maine si daca nu au efect si ti-e foame, te rog besteleste-ma pe privat
Numai sa nu iei una dimineata si sa te astepti sa aiba efect si seara ca o sa fii dezamagita. Fiind numai plante, nu fac minuni.

Trebuie sa ma duc la videoteca sa duc niste filme inapoi si pentru prima data a reusit fi-meu sa rupa unul....nici nu vreau sa ma gandesc ce pagube platesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

de maine incep sa le iau si eu.
Capsulele contin pulbere de plantago ovata, o cereala fibroasa. Dupa ingerare, coaja semintei de Plantago produce 60 pina la 70% fibra vegetala solubila, un volum de fibre de 8 ori mai mare decit cel produs prin consumul taritelor de ovaz.
Asa-i, Anca?
De fapt, asta vroiam sa te intreb: ce mai contine, pe langa p.o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Instantaneu m-a lovit pofta de double whopper, care e pur si simplu orgasmic.

m-ai dat pe spate!

Mergi la inceput