Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 12
gabi30 spune:
Buna.
Ma tenteaza sa imi iau Versace-Woman , l-am mirosit in parfumerie si imi place.Si e si persistent ca am dat si pe mine un pic.Cele care il au deja ce ziceti?Si imi place si D@G-cel rosu.Insa pot sa imi iau numai unul....
Gabi
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Buna.
Ma tenteaza sa imi iau Vace-Womaners , l-am mirosit in parfumerie si imi place.Si e si persistent ca am dat si pe mine un pic.Cele care il au deja ce ziceti?Si imi place si D@G-cel rosu.Insa pot sa imi iau numai unul....
Gabi
Ti-a sosit Anais-Anais?
Nu stiu cum e Versace-Woman, doar D&G stiu ca e puternic, l-am testat in parfumerie, l-am si comandat la esentedelux, dar in final m-am razgandit si am luat Burberry-Burberry London EDP,varianta tester, dar mi-a placut parfumul. Si eu aveam de ales intre cele doua si am ales Burberry pt ca e EDP si pt ca imi place mult.Stiu ca lui Carrye ii place enorm de mult acest parfum.
Sa ne spui ce ai decis
gabi30 spune:
Da , a venit Anaisu'.Imi place mult.Miroase super , calitate OK.Totusi Nina e mai persistent.Cel putin pe mine.
Imi plac asa de multe incat nu stiu cum sa fac sa imi iau cat mai multe si sa nu fac gaura in bugetul familiei.A devenit o obsesie , placuta de altfel.
As mai vrea asa: Versace-Woman , D@G-red/asta l-am avut de la Refan-corespondent si desi nu l-am mirosit Lanvin-Eclat D'aprege- ca tare laudat este.Si nu cred ca ma pot opri pana nu le iau pe astea , la gramaj mai mic daca altfel nu se poate. Tot cautand am gasit parfumurionline.com unde au si la 30/50 ml la preturi ok/in jur de 100 roni.Pe okazii.ro au numai pozitive la vanzare , clienti multumiti, nu stiu ce sa zic dar poate incerc sa iau de acolo.Asa cate unul sa verific sursa.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Da , a venit Anaisu'.Imi place mult.Miroase super , calitate OK.Totusi Nina e mai persistent.Cel putin pe mine.
Imi plac asa de multe incat nu stiu cum sa fac sa imi iau cat mai multe si sa nu fac gaura in bugetul familiei.A devenit o obsesie , placuta de altfel.
As mai vrea asa: Versace-Woman , D@G-red/asta l-am avut de la Refan-corespondent si desi nu l-am mirosit Lanvin-Eclat D'aprege- ca tare laudat este.Si nu cred ca ma pot opri pana nu le iau pe astea , la gramaj mai mic daca altfel nu se poate. Tot cautand am gasit parfumurionline.com unde au si la 30/50 ml la preturi ok/in jur de 100 roni.Pe okazii.ro au numai pozitive la vanzare , clienti multumiti, nu stiu ce sa zic dar poate incerc sa iau de acolo.Asa cate unul sa verific sursa.
Si eu am vrut sa-mi iau Lanvin, nu am unde sa-l miros, dar am citit ca miroase ca si L'eau par Kenzo, parfum care nu imi place, asa ca m-am bucurat ca nu l-am luat.
Sa ne spui daca sunt de calitate parfumurile de pe site-urile respective.
Carrye spune:
Gabi30, le am pe amandoua si Versace si D&G. Daca nu poti opta decat pt unul, te sfatuiesc sa alegi Versace. Este mai potrivit avand in vedere ca vine caldura. Amandoua sunt parfumuri grele dar D&G este foarte dur. Nu oricine il suporta. Eu il mai folosesc acum pana nu se face foarte cald impreuna cu Cerruti 1881 ala roz ca dupa aia va trebui sa renunt la ele.
Dana, ieri imi cautam un inel si am dat peste bijuterii de la T Mugler, erau bestiale dar prea opulente pentru gusturile mele si ma gandeam la tine. Evident, nici acum nu mi-am luat Angel...:(
Un pup pt toate!
danamiha spune:
Carrye, ai cautat inelul de logodna? (sa stii ca eu mi l-am ales in voiajul de nunta)
Sa stii ca nu port bijuterii, doar inelul de logodna si verigheta.
Sa nu plangi dupa Angel ca vine vara si pana la iarna viitoare ai timp.
crys3000 spune:
.
quote:Am eu acest parfum dar personal nu-mi place de loc, parca aduce a colonie.L-am primit cadou,altfel nu l-as fi cumparat.
Originally posted by mihaeladm
Sa incercati Giorgio Beverly Hills.
Este deosebit.
Mihaela
mihaeladm spune:
^si eu tot cadou cadou l-am primit.
La inceput este cam tare, dar dupa un timp miroase foarte frumos.
Cu Giorgio parfumata, am facut si o cucerire. :)