Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 11
blue eyes spune:
Cum de am uitat pana acum de aceasta linie de parfumuri delicate? www.isabel-derroisne.com/ID/control/product/~product_id=11228" target="_blank">Isabel Derroisné Nu stiu daca se gaseste in Romania.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
Butterfly1 spune:
Buna fetelor !
Referitor la parfumuri , mie mi-a adus sotzul meu de la nemtzi Bvlgari por femme , parfum si stik. Se pare ca parfumul se gaeste si in Bucuresti , dar stik-ul nu , ca sa nu mai vb de lotiunea de corp si gelul de dush. Se gasesc doar pe site-urile straine. Ati vazut pe undeva prin Bucuresti restul gamei ? Va pup si astept sa-mi datzi un semn , daca stie cineva...
Butterfly1
mihaeladm spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Apropo de Coco M, sa stiti ca am patit si eu ceva asemanator in ce priveste persistenta mirosului... eram in aeroport dis-de-dimineata si am constatat ca, in graba plecarii din hotel, am uitat sa ma parfumez. Asa ca am intrat la duty-free... oricum intram eu. M-am dus la "sectiunea" Chanel sa ma parfumez cu Coco M (nu prea fac eu de-astea de obicei, doar cand vreau sa testez un parfum direct pe piele si nu am alta posibilitate)... Ma uit, nu aveau tester decat pentru EDT... Il iau, ma dau la incheietura mainii (eu de obicei ma parfumez la incheietura cotului, tine mai mult, dar acolo... era culmea sa ma apuc sa-mi suflec manecile), ma dau dupa un raft, ma parfumez cu mai mult (ca era EDT...). ma rog, pana am ajuns acasa, adica dupa inca aprox. 4 ore, nu se mai simtea aproape nimic...
Eu am EDP si ma tine cum zicea Carrye, uneori si pana a doua zi dimineata.
Voua care vi se par cele mai persistente EDT?
danamiha spune:
Eu am doar doua EDT. Intotdeauna prefer varianta EDP, dar Hypnotic Poison-Dior nu are decat EDT si pot sa spun ca e persistent acest parfum pe pielea mea.
De la Mont Blanc am Femme de Mont Blanc EDT, exista si varianta EDP, dar cei de la esentedelux nu aveau decat EDT, asa ca l-am luat in aceasta varianta si imi place, mirosul persista.
manumanu spune:
DUNE, care nu se gaseste decat ca EDT si Esprit de parfum... La mine, EDT persista pana seara. De asemenea, Cristobal pour Femme EDT, Extravagance d'Amarige EDT.
Din contra, Light Blue de la D&G, desi imi place foarte mult, nu-mi place ca nu persista...
In rest, am doar EDP.
mihaeladm spune:
V-am intrebat pentru ca am doua EDT: Anais Anais si L'eau par Kenzo.
Chestia este ca primul tine toata ziua, iar al 2-lea doar cateva ore.
Cum este Cacharel Eden?
Ati avut?
szivarvany spune:
Cacharel Eden e prima mea iubire, l-am cumparat prin `98 pe primul ... e dulce, e puternic, o data mirosit, il recunosti oriunde l-ai simti.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Carrye spune:
Si eu mai am o sticla de Eden dar nu il mai folosesc de multicel. Desi ador parfumurile puternice si majoritatea dintre voi stiti ce parfumuri port, mi se pare mult prea greu de suportat. Da, intr-adevar nu ii uiti mirosul curand. Personal, nu imi place cum miroase.
EDT am Escada Magnetism care este mai puternic decat Coco Mademoiselle EDP. In rest, doar EDP.
Nu stiu daca v-am intrebat daca ati mirosit Grain de Folie - Parfums Gres. Am dat de el in dulap acum si imi place la nebunie cum miroase. Abia astept sa vina vara sa il folosesc iar.
Pup
mihaeladm spune:
^V-am intrebat pentru ca mie imi plac de la Cacharel: Amor amor si Anais Anais, iar pe restul nu le stiu.
Voua va plac si altele de la Cacharel?