Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Am un parfum de laudat. L-am incercat azi dimineata pe piele, la incheietura mainii. Intre timp m-am spalat de nspe ori pe maini, am spalat copiii pe cap. Desi e doar EdT, inca mai persista! Dar e si scumpicel. E vorba de Eau Emotionnelle, de la Agent Provocateur.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by alissa_dy

intru si eu in discutie....parfumurile sunt viata mea....pasiunea mea...am tot citit despre ce parfumuri folositi...dar nu am vazut persoane(sau nu am citit eu tot) care folosesc parfumurile de la thierry mugler!parerea mea e ca sunt unele dintre cele mai bune dar esentele lor sunt tari, nicidecum fresh sau suave.Am mai citit ca pe cineva nu tine coco mademoiselle sincer sa fiu e greu de crezut(nu ca o contrazic)dar parfumurile de la chanel eu personal nu am auzit pe cineva sa se planga ca nu tine mirosul, si ph-ul are functia lui e adevarat...Cat despre diamonds de la emporio da este un parfum cald, placut si exista deja si la noi in magazine.eu am muuulte parfumuri dar totusi raman la dulcegaria de dolce vita care e sufletul meu!!!
va pup

Eu am Angel de la T.Mugler si imi place mult.Am vrut sa-mi cumpar si Alien, l-am incercat pe piele si nu l-am mai luat, nu a fost dragoste la prima vedere asa cum a fost cu Angel
Si mie imi place dolce vita, dar cel mai mult de la Dior imi place Hypnotic Poison, dar folosesc si Miss Dior Cherrie si J'adore.
Am sa mai incerc Coco M

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blue eyes

Am un parfum de laudat. L-am incercat azi dimineata pe piele, la incheietura mainii. Intre timp m-am spalat de nspe ori pe maini, am spalat copiii pe cap. Desi e doar EdT, inca mai persista! Dar e si scumpicel. E vorba de Eau Emotionnelle, de la Agent Provocateur.

Of, of, vreau si eu sa locuiesc in San Marino, sa am unde sa testez parfumuri...
Cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Preferatele mele: Gucci:Rush2- o fragranta foarte feminina,senzuala si subtila,Sarah Jessica Parker:Lovely- la fel,feminin,suav,gen floral-mosk si Bulgari:Omnia Christaline- floral-fresh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Originally posted by maricar[/i]

Am si eu o-ntrebare: a-ncercat cineva parfumul Cristina Aguilera sau Carmen Electra de la LR?

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"

Christina Aguilera este destul de reusit.Face parte din gama oriental-floral,putin cam dulce la inceput dar oricum foarte sexy.

Mergi la inceput

Danamiha, 50 ml Eau Emotionnelle costa 45 €; 100 ml costa 65 €. Comparat cu alte parfumuri de marca, e scumpicel, dar merita toti banii. Tot 45 € costa si 100 ml Cabotine, EdP. 50 ml Cabochard EdT, una dintre cele 100 de fragrante legendare, costa 23 €.
Ce preturi sunt in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Apropo de Coco M, sa stiti ca am patit si eu ceva asemanator in ce priveste persistenta mirosului... eram in aeroport dis-de-dimineata si am constatat ca, in graba plecarii din hotel, am uitat sa ma parfumez. Asa ca am intrat la duty-free... oricum intram eu. M-am dus la "sectiunea" Chanel sa ma parfumez cu Coco M (nu prea fac eu de-astea de obicei, doar cand vreau sa testez un parfum direct pe piele si nu am alta posibilitate)... Ma uit, nu aveau tester decat pentru EDT... Il iau, ma dau la incheietura mainii (eu de obicei ma parfumez la incheietura cotului, tine mai mult, dar acolo... era culmea sa ma apuc sa-mi suflec manecile), ma dau dupa un raft, ma parfumez cu mai mult (ca era EDT...). ma rog, pana am ajuns acasa, adica dupa inca aprox. 4 ore, nu se mai simtea aproape nimic...
Eu am EDP si ma tine cum zicea Carrye, uneori si pana a doua zi dimineata.

Mergi la inceput

Cand am incercat Coco M eram cu o prietena in parfumerie, ea era grabita si prin urmare poate ca vanzatoarea mi-a pulverizat pe mana EDT si nu apa de parfum, nu am fost atenta. Data viitoare incerc cu EDP si va spun rezultatul.

blue eyes, parfumurile despre care vorbesti nu le-am gasit in Oradea asa ca nu cunosc preturile, eu tot ce am cumparat am luat de www.esentedelux.ro/" target="_blank">aici, ca sa iti faci o idee despre preturi, dar in magazin sunt mult mai scumpe, unele sunt aproape dublu, de ex Poeme-Lancome 100 ml, in magazin e 4 milioane, iar eu l-am luat cu 2 milioane.

Va pup parfumatelor

Mergi la inceput

Azi am incercat esantioanele de la Rochas si L'Occitane.
-Eau de 4 Reines: foarte finut
-Madame Rochas: mmmmhhhh, orgasmic!

Mergi la inceput

Ah, am incercat si Verveine, de la L'Occitane. La inceput orgasmic, dupa care iti dai seama ca a fost doar un quickie.

Mergi la inceput