Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 13
miruna22 spune:
Hipnose- Lancome
Angel- Thierry Mugler
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
danamiha spune:
quote:
Originally posted by miruna22
Hipnose- Lancome
Angel- Thierry Mugler
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
Si eu folosesc ambele parfumuri
gabi30 spune:
Carrye stii cumva daca e vreo doferenta intre Versace-Woman si Versace-Woman Medusa?ca nu stiu pe care sa il comand.....
Danamiha parca tu ai Burberry-London cum e?Merge de vara?
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Carrye stii cumva daca e vreo doferenta intre Versace-Woman si Versace-Woman Medusa?ca nu stiu pe care sa il comand.....
Danamiha parca tu ai Burberry-London cum e?Merge de vara?
L-am cumparat in aceasta iarna, deci nu stiu, iar eu vara nu prea folosesc parfumuri.L-am vazut in magazin la 270lei, iar eu l-am luat cu vreo 130 de la esentedelux, 100 ml. Prima data am vrut sa iau Burberry-Burberry Brit, dar l-am testat in magazin si nu mi-a placut.
Am uitat sa-ti spun cum e, pe gustul meu, puternic, putin dulce, mie imi plac parfumurile puternice si dulci.
Carrye spune:
Gabi, nu stiu daca si care este diferenta intre cele 2, eu acum citesc prima data despre cea de-a doua varianta. Asa ca, nu pot sa merg pe prima varianta. Oricum, este EDP, persista foarte bine, pot sa te asigur de asta.
Dana, mi s-a pus pata pe un inel si imi cautam unul pentru mine. Dar recunosc ca singurul care mi-a placut era din aur alb cu diamant si nu costa decat 4300 lei asa ca am plecat. Din pacate, mai am de asteptat inelul de logodna avand in vedere ca inelul pe care intentioneaza iubitul meu sa mi-l ia costa in jur de 3000-4000$ iar eu nu vreau sa am asemenea responsabilitate pe mana...
dear_bambie spune:
The One- D&G
Flower- Kenzo
Premier Jour- Nina Ricci
Angel- Thierry Mugler
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
gabi30 spune:
Dupa o sedinta de mirosit la Sephora am hotarat sa iau Burberry-London....tot de pe esentedelux ...macar stau linistita ca nu primesc cine stie ce copie.....doar ca il aduce doar vineri
am mirosit Lanvin-Eclat D"aprege nu imi place deloc , Chopard-Casmir miroase bine-e foarte dulce si puternic/mai de iarna cred , Cscharel-Eden mi-a mutat nasul,Laura Biaggioti-Roma nu mi-a placut deloc-deloc , Bvlgari-Blv nu imi zice nimic , G@G-light blue nu imi place , Copard-wish asa si asa , Burberry-touch nimic ......
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Dupa o sedinta de mirosit la Sephora am hotarat sa iau Burberry-London....tot de pe esentedelux ...macar stau linistita ca nu primesc cine stie ce copie.....doar ca il aduce doar vineri
am mirosit Lanvin-Eclat D"aprege nu imi place deloc , Chopard-Casmir miroase bine-e foarte dulce si puternic/mai de iarna cred , Cscharel-Eden mi-a mutat nasul,Laura Biaggioti-Roma nu mi-a placut deloc-deloc , Bvlgari-Blv nu imi zice nimic , G@G-light blue nu imi place , Copard-wish asa si asa , Burberry-touch nimic ......
Imi place mult Burberry-London. Cum miroase Lanvin-Eclat D"aprege? Ai putea sa-mi spui? Eu nu am unde sa-l incerc in Oradea. Cand eram studenta la Cluj nu erau atatea parfumuri...ce bine de tine
Mi-am cuparat tot de pe esentedelux Wish-Chopard, dar nici pe acesta nu am avut unde sa-l incerc, dar m-au ajutat mult fetele de aici cu descrierea lui, imi place, persista si e dulce. Chopard-Casmir ti se pare dulce si puternic? Pare a fi genul meu. Dar nu esti prea incantata de el, nu?
Cand poti, incerca J.P.Gaultier-Le classique, uite www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=82&products_id=904" target="_blank">acesta, dar varianta EDP, e superb. Si lui Carrye ii place mult. Mai imi place Poeme si Hypnose de la Lancome, ai incercat?
gabi30 spune:
Nu prea ma pricep eu sa descriu parfumuri....Eclat D'arpege miroase destul de bine la inceput , e floral dar nu am putut sa deosebesc nimic in mod special, apoi devine prea comun zic eu.......Casmir e super dar e mult prea dulce pentru vara si intradevar e puternic....mi-a mai placut Ange Ou demon dar e mai de seara dupa parerea mea...eu cautam ceva mai fresh si de zi.....am mai mirosit Davidoff-Echo woman dar nu m-a impresionat...si cool water e prea cool pentru mine....
gabi30 spune:
...a si daca poti incearca Amor-Amor Cacharel e dulce dulce si e persistent ......de la Lancome am avut Poeme-corespondent Refan dar am mirosit si originalul si nu se pot compara....tot refan am avut J'adore-Dior dar nu prea imi place