Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

quote:

am incercat (pe cosul pe care il pregatesc) un cod pentru trench negru si vad ca merge, dar nu stiu daca trenchul e ok sau e o foita buna de aruncat. l-a primit cineva? se poate purta? spor la cumparaturi tuturor!

Am folosit si eu codul asta , daca este coletul la posta diseara va voi pune poze cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

stati, stati si nu va agitati....eu astept colet din 28/01.
Luni merg si eu la posta, caci ieri am fost la urgenta sa-i scoata plastilina din nasuc, azi iar mergem la control...of...sper sa fie ok, sa nu trebuiasca sa-l adoarma ca sa-l curete. mai am si sedinta cu parintii la gradi...si uite asa...numai la posta nu ajung.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dayana78 spune:

Si eu tot din 28.01 astept si ieri am fost la posta si nu venise, astazi cand plec de la lucru ma duc iar sa le strezes pe doamnele de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Meheheyyyyyyyyyyyyy ce de colete! Si ce de haine frumoase! Sa le purtati sanatoase. Astept si eu un piticut colet din 30 ian. Sper sa vina odata ca nu mai pot. Am asa un..nu morcov..pastarnac mai bine zis..ca poate nu imi vine.
Dar vad ca ieri a sosit un colet din 30 la cluj napoca. Asa ca inca mai am ceva sperante.
Cosul of corz ca e plin. dar nu prea ma incumet sa dau comanda, pana nu o vad pe cea din 30 venita.
Sper sa vina la toti coletele si sa fie in regula, fara produse lipsa sau rateuri.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

am aviz-am aviz!!!!!

nu stiu care din comenzi, cea din 1,2 sau 9-ca am vazut ca au inceput sa vina alea din 9 inaintea celorlalte, dar am sa ma dumiresc diseara.

a, Felicia, am uitat sa iti spun: tu esti VIP si pentru LR, apropo de povestea cu trasul banilor de le-am scris prin 10 februarie ca tot mi-i tineau in cont; abia ieri mi-au raspuns, dar am vazut din postarea ta ca tu ai primit raspunsul mult mai repede si le scrisesei dupa mine.

Hehe, mi-au trecut emotiile, se pare ca ajung coletele, nu le mai trebuie inca o revolutie !

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Am primit astazi aviz pt 3 scrisori voluminoase:comenzile din 28, una din 29 si...11 februarie...

Am ramas un pic surprinsa, nu ma asteptam sa primesc de pe 11 pana la jumatatea lunii martie :))!

Mai am 2 de asteptat:29 si 2...una e cu siguranta colet.Sper sa vina saptamana viitoare!

Partea trista este ca in curand nu voi avea ce sa mai astept :( Daca iar intru pe card, situatia va deveni tragica.

"Love the sinner, hate the sin."
Mahatma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

april !

hai ca purcede Vip-ul la schimbat subiectul.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dayana78 spune:

Si eu tot din 28.01 astept si ieri am fost la posta si nu venise, astazi cand plec de la lucru ma duc iar sa le strezes pe doamnele de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Subiect nou!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput