Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Ely draga sint trista...am fost si azi dimi la posta si nimic... vad ca vin comenzi si din 9 februarie deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

Ely draga sint trista...am fost si azi dimi la posta si nimic... vad ca vin comenzi si din 9 februarie deja...

stiu cum te simti, dar hai sa fim optimiste. NIci eu nu am primit comenzile din 29 ian, 5 si 8 febr, dar mai e timp

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

multumesc feli prt incurajare...Asa cum am mai scris aici, sint la primele comenzi, si nu sint trista neaparat pentru mine, ci pentru fii-mea care abia asteapta niste lucrusoare alese de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Se pare ca nu a venit nici un colet intre 1 si 8 februarie , au sarit direct la cele din 9.
Eu inca nu imi fac griji , ca daca ar fi sa ma iau dupa ce au zis ei mai am putin de asteptat pt comenzile din 1 - expediata de ei in 18 , cea din 6 - expediata in 20 , iar cea din 18 expediata in 19.
Probabil au avut multe colete de expediat (sau o fi fost o alta problema)in perioada 1-9 februarie , altfel nu imi explic intarzaierea cu care au luat banii si trimis coletele.
Oricum eu luni ma infintez dinou la posta sa vad de colete (se pare ca vor veni unul dupa altul sau poate toate deodata )

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hello!
am facut si eu o comanda pe 7 februarie (colet) care nu a venit... si una pe 10 (scrisoare) pe care deja am ridicat-o ieri.
in comanda sosita aveam doar reduceri, o parte nu mai sunt pe site
- pentru mandrutza mea un set de caciula, fular si manusi din polar (1,5 euro) care sunt ok
- si un set de trei bluze tip helanca, cu marginile surfilate, subtiri si frumoase (3 euro)
- pentru mine un pantalon drept din material stretch care imi vine bine, materialul nu e nici moale si nici tzeapan. imi place.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324070882&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
- si o bluza-tunica culorile sunt frumoase si e larguta, broderia nu e prea grozava, dar merge
http://www.laredoute.fr/vente-la-tunique-rayee-taillissime.aspx?productid=324080871&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

am incercat (pe cosul pe care il pregatesc) un cod pentru trench negru si vad ca merge, dar nu stiu daca trenchul e ok sau e o foita buna de aruncat. l-a primit cineva? se poate purta?

spor la cumparaturi tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Fetelor, m-ati mai linistit, deja ma speriasem ca ramana fara comanda de pe 29.01 da'abia pe 18.02 mi-au tras banii, asa ca azi navalesc la posta, trebe sa fie ceva si pentru mine.... un coletel sau o scrisoare mai maricica .... poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Miruna, si eu sunt la primele (doua) comenzi (1 si 4 februarie).

Banii pentru prima comanda - din 1 februarie mi i-au luat de-abia saptamana asta, pe 19 februarie. Asta inseamna ca am colet pe drum ... Pentru cealalta comanda inca nu mi-au tras banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Si eu astept 2*2feb si 7 feb...

Si sunt nerabdatoare...nu am nici un aviz....

Mergi la inceput

Chris, eu am verificat la banca si pentru comanda din 1 februarie mi-au luat banii pe 8 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

quote:
.PS a venit la op69..poate a venit insotit si de pachetele surori ale celor din zona

Diseara merg si eu la posta , poate a aparut si coletul meu din 09.02.
Acum nu stiu la ce posta sa merg la 66 sau la 69 , eu de obicei ridicam de la 66 tot in zona oficiului 69 stau si eu.

Am primit un voucher pentru comanda din 10.01 dupa lungi discutii cu Christine am reusit sa ii conving ca nu am primit comanda aia.

Mergi la inceput