Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Mi-a scris Sabine ref. la comanda mea din 9 ian. Zice ca probabil s-a pierdut si ma intreaba daca vreau o retrimitere cu ce a mai ramas disponibil (plus cec pentru produsele care nu mai sunt) sau un voucher pe valoarea totala pe care sa-l utilizez online. Am optat pentru a doua varianta, a mai primit cineva pana acum un voucher online? Cum se utilizeaza?

PS: la mine comanda din 9 feb a venit ca scrisoare

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ia sa incerc sa pun cateva link-uri!
Per ansamblu sunt multumita!

Am avut cam asa:
Pentru Daria
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130531&documentid=207608&categoryid=22918152&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> set 2 tricouri - ffff dragute, dar mi-e ca-i vor fi micute (nu au marimea 94 si 102 mi s-a parut mare)
www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-fille-prix-mini.aspx?productid=324130723&documentid=207608&categoryid=22918152&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> set 2 maieri - si astea sunt suuuper! (si aici aceeasi problema cu marimea)
www.laredoute.fr/vente-robe-en-maille-enfant-okaou.aspx?productid=324121143&documentid=201207&categoryid=41541188&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> rochita-ploveras - foarte frumoooos, dar ii va veni doar in primavara asta!
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-paires-de-collants-fille-prix-mini.aspx?productid=324126065&documentid=201207&categoryid=41254320&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> 2 perechi ciorapei pe turquise - foarte frumusei, fac toti banii
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8326665&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=&ItemId=19&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> gecuta (cul. prune)- marimea 102 pentru la anu'sau mai degraba peste 2 ani- e suuuuper groasa, bine lucrata, lunguta- imi place, cred ca voi comanda marimea 86 ... totusi, ca asta ii vine pana-n pamant!

Pentru sot
www.laredoute.fr/vente-sweat-ras-de-cou-les-impeccables.aspx?productid=324046179&documentid=389608&categoryid=41497373&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sweat rosu - fff frumos, material grosutz;
www.laredoute.fr/vente-la-parka.aspx?productid=324058314&documentid=532907&categoryid=23112008&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">geaca impermeabila pe rosu - grosuta, cam aspra-rigida, un rosu mai rosu decat poza, dar e ok la banii astia....
www.laredoute.fr/vente-le-sweat-shirt-a-capuche.aspx?productid=324079025&documentid=532907&categoryid=23111843&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> hanoracul asta pe rosu - dragut si asta; la 1.7 euro ce sa ceri! Sotului meu ii place asta cel mai mult din tot coletul!
-cele 3 tricouri la 3 euro pe rosu/came/bordeaux - ok si astea;

Pentru mine

www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-a-cotes-encolure-djellaba.aspx?productid=324066520&documentid=532907&categoryid=32408136&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricouri alb+orange - ff frumusele
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=532907&categoryid=32408136&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou in drungi 1.2 euroi - absolut ok la banii astia
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-encolure-tunisienne-active-wear.aspx?productid=324080088&documentid=532907&categoryid=32408136&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou rose - rose pal - dragut tare cu o danteluta pe marginea manecutelor;
www.laredoute.fr/vente-la-kurta.aspx?productid=324082728&documentid=532907&categoryid=38152016&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> kurta roz - foarte draguta; nu am probat-o inca, dar e ok la prima vedere (am luat mar. 168;
www.laredoute.fr/vente-le-debardeur-bi-matiere-active-wear.aspx?productid=324079418&documentid=532907&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">debardeur alb, foarte dragut (cu partea de deasupra sanilor dintr-un fel de plasa fff marunta - e dragutz si scrie pe el "made in greece"
www.laredoute.fr/vente-les-2-debardeurs.aspx?productid=324078632&documentid=532907&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> le debardeur foarte dragute si astea, deosebite - imi plac mult;
www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-ras-de-cou-pressionnes.aspx?productid=324086686&documentid=532907&categoryid=32408040&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricourile cu bufnita - dragute la banii astia;

www.laredoute.fr/vente-les-housses-de-coussin-unies.aspx?productid=324098923&documentid=532907&categoryid=36806565&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> fetele de perna (1.29 euroi) - foarte dragute, imi plac mult!
Pentru sora-mea www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-a-pont.aspx?productid=324094593&documentid=532907&categoryid=23110550&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pantaloni in bleu - foarte draguti, sper sa-i vina.

Cam atat am gasit acum!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Croco da-mi te rog detalii despre balerinii jonak, ce marime ai luat si cat porti?
TY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by Lorreddana

ane2200, din ce data e comanda pentru care ai aviz? Mai fetelor, s-a spart conducta de colete...

Dupa marimea coletului, cred ca e comanda din 30 ianuarie. SI e plina de prix ronds. Abia astept sa vad ce am luat.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

camelia_daniala, e marisoara(lunga) gecuta pt fetita? vad ca sunt vreo 3 luni diferenta intre pustoaicele noastre...cum e nuanta? am luat-o si eu, pe roz, desi mi s-a acrit de atata roz si as fi luat si eu prune dar mi-a fost teama sa nu fie prea inchis...(pana acum tot ce a primit a fost foaaaaarte roz si as fi schimbat nuanta)
la vremea de afara, cred ca o sa o poarte la anul, sper sa-i mai vina...

fetele "cu vechime", ziceti-mi si mie cum e cu scrisorile/pungile/coletele...ca nu pricep! deci punga sau coletul vin in acelasi loc, iar scrisoarea la alt ghiseu de la posta? ca azi am trecut pe-acolo (deh, daca s-au primit si colete din 9...eu astept de pe 7) si era o cucoana foaaaaarte "comunicativa" (eu tocmai ma intorceam cu fata de la gradi deci nici noi n-am avut prea multa rabdare), a frunzarit rapid cateva hartii (din 3 in 3 sa scape mai repede) si mi-a zis ca n-am colet...
cand am intrebat de scrisoare voluminoasa, mi-a zis ca mi-o aduce postasul sau imi lasa talon, dar fara talon nu poate sa stie daca a venit
ma rog, am plecat nelamurita in ideea ca revin fara cupil, sa am rabdare...la noi se lucreaza pe scara asa ca nu-i sigur daca ajunge talonul in cutia postala...mai bine trec pe-acolo sa intreb.

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

off-topic: cum fac sa dau si eu raspunsul la concursul cu sunetul ciudat?... Ma tot invart eu p-aci da' nu-mi dau seama... Da, stiu ca trebuie sa fii ales sa poti raspunde si eu vad ca sunt pe acea lista da' mai departe...ma depaseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Emushi, e lunguta, sa stii! Nu am probat-o inca pe Daria, dar asa pare, o masor daca vrei sa stii cam cat e ! E marimea 102.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am fost la op 55 acum,ca de acolo imi iau eu coletele,aveau o gramada avize,numai al meu nucare sunteti arondate la oficiul asta vedeti poate e si al vostru printre ele!
Si of corz ca am fost sa cumpar tzoale,ca imi trebuiesc sambata si nu aveam ce sa fac,am lasat scurt 3 mil,incredibil ce scumpe sunt hainutele de copii!Pe o pereche de ciorapi am dat 10 ronsi la redutu asta nesimtit am dat pe 2 perechi atat!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am luat 39 si port 38,5, pantofii sunt pt un picior mai lat. Sunt din piele moale iar frunzulitele sunt paietate.

quote:
Originally posted by Viairo

Croco da-mi te rog detalii despre balerinii jonak, ce marime ai luat si cat porti?
TY

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

loreddana, cand "esti aleasa" sa raspunzi, iti apare un trifoi mare si verde in partea de sus a paginii (unde ar incepe sa scrie topicul in mod normal), am "patit-o" si eu de doua ori, dar nu m-am sinchisit cu raspunsul, ca dormea pitica si n-am ascultat sunetul...acu'...tre' sa astepti trifoiul! (e destul de mare, n-ai cum sa nu-l vezi)

camelia astept geaca sa vina...sper sa nu fie vreun roz nebun, ca nu mai stiu care nuanta am luat-o...inca n-am primit nimic (sunt primele comenzi) si am luat numai 102 pt fetita, sa fiu sigura ca-i vin bine...candva eeeei, are cam 97cm si e dolofanica, n-am riscat o marime mai mica...

asteeept sa vad si eu prima comanda...e mititica, spunea cineva c-a primit tip scrisoare...imi tot bat capul cu asta, cum o fi

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput