Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)
Raspunsuri - Pagina 14
emushi spune:
ce stiti despre marimile barbatesti? corespund?
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
mirunajr spune:
mai fetelor, nu-mi da si mie nimeni o veste buna???? Din avalansa asta de colete nici unul la OP 72????
Ioana13 spune:
Am primit colet din 30 ian
M-am dus la posta asa, la chichi, fara aviz, si atunci sosise!!! Era intact. In cutie alba, destul de mare.
Mi-au luat banii pt el in 1 feb. Pt o comanda din 1 feb mi-au luat banii in 19.
Se vedea doar o dunga rosie(caruciorul cu bebe) pe strada, in ce viteza am mers spre acasa, am luat toate scurtarile si implicit noroaiele, de era sa ramin cu bb cu tot si pachet in ele... Dupa aceea am sters la roti mai mult decit as fi venit pe drumul corect
Am nimerit masurile, nu am luat cine stie ce, fiind prima comanda pt verificat masuri. Am luat o Parka de la 6 euro, e ok, seamana bine cu una de la Zara care mi-a ramas mica din motive de bb.
O fusta de blugi la 3 euor, cea cu o cuta in fata, cam nefinisata, dar la pretu asta...
Pt Bb am luat 2 camasi in carouri, material de calitate de la Okaou, ii vor fi buna la toamna.
MAchu pichu e ok. Modele simpatice nu stiu materialul, sa vedem dupa spalare ca miroaseeee.
Ce de adrenalina iti dau pachetele astea: odata la comanda, odata cind iei pachetul, o data cind desfaci pachetu
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Am mai luat combinezonu rosu cu bleumarin pt bb, merge cu ceva bumbacel pe sub el, dar nu avea eticheta(de carton) si nu are la cheita de la fermoar de ce sa tragi... acum am observat. Ma trimit si ei si rebuturile
Ioana mama de
addya spune:
op 72 e ala de la baba novac?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Alyna24 cum e asta? ca am vazut ca ai luat si am comandat si eu. http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-t-shirt-et-bermuda-prix-mini.aspx?productid=324130449&documentid=207608&categoryid=22914903&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Vad ca au ajuns colete din 30 ian. Si eu am atunci...
Ioana mama de
Dap, am luat costumasul asta si e super.Subtirel , numa' bun de vara pt prichindei.Tot ce am luat pt pitik pana acum am fost multumita.
Eu ink astept coletul din 29 dar si pe cel din 30 si...nimik pana azi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Laura T spune:
quote:
Originally posted by Lorreddana
fetelor! cele care ati primit comenzile din februarie sunt pungi sau colete?
Din pacate avizul pe care l-am primit azi era pt coletul din 9 februarie, adica cea mai neinteresanta si mai noua comanda! a fost un ditamai coletul, caci continea si o pilota, aceasta:
http://www.laredoute.fr/vente-couette-qualite-special-ete.aspx?productid=324106693&documentid=207608&categoryid=22931495&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - de marimea 220*240, ok, se potriveste bine in cearsafurile primite ieri;
- camasa de noapte de vara pt fii-mea cea mare, nu mai e pe stoc vad, e in dungulite roz/lila, cu maneca scurta, ok, bumbac finutz;
- bascheti tot pt cea mare, dar in varianta in dungi multicolore, sunt ok, la 3.5 euro par calitativi:
http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-hautes-imprimees-active-wear.aspx?productid=324068073&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub
- am avut si o deziluzie, cu mocasinii astia, am luat 36 pt mine (cat port), dar de fapt sunt un 35, sunt de piele dar par cam duri, fii-mea zice sa-i pastrez ei (acum poarta 33, asa ca...s-ar putea):
http://www.laredoute.fr/vente-mocassins-mellow-yellow-style-indien.aspx?productid=324101947&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub
- am mai avut 2 sutiene de costum de baie, uni, nimic deosebit dar ok(aveam doar slip), am luat mas.38, eu purtand la noi 70C.
Deci astept in continuare 2 comenzi din 29 ian (astea sunt consistente), una din 1 febr si una din 6 febr. Am uitat sa va zic ca pt comanda primita azi si data in 9 febr seara tarziu (de, disperata sa mai prind reducerile), am tras banii in 11 febr cand a fi fost expediat coletul. Pt comanda sosita ieri din 27 ian, vad pe extras ca au luat banii in 31 ian.
In plus, azi a primit si colega mea coletul cu comanda din 29 ian, comanda barosana de 360 euro ce contine integral lucruri sport de marca Adidas/Nike/Puma, toate lucrurile sunt ok (le-am vazut si eu), materiale bune, masuri bune (adica se potrivesc cu ce stia), cu mentiunea ca la adidasii Nike trebuiesc luati cu 1/2 numar mai mari decat purtati de obicei la pantof. Satisfactie 100%
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
madau spune:
Eu am comenzi din 29 si 6..n-am aviza inca pt niciuna
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
daaa, posta macaralei, mereu confund cu 77 de la baba novac.
sunt de treaba fetele de la macaralei, eu mai primesc acol pt ca mama sta in zona...