Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia_daniela spune:
Hello!
Mi-au venit si mie 2 colete! Cel din 25 si din 29 ian.
Pun si link-uri mai pe seara!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
mirunajr spune:
am citit eu bine?????? au venit colete din 9 februarie??????
eu nu am primit nici din 1 februerie!!!!!
Lorreddana spune:
ane2200, din ce data e comanda pentru care ai aviz? Mai fetelor, s-a spart conducta de colete...
Se cunoaste ca s-a terminat perioada reducerilor si acum au si ei ragaz sa imacheteze, sa ia banii s.a.m.d.
Eu somez pe ziua de azi... nu am aviz da' imi clatesc ochii cu ce ati mai luat voi...
valentinag spune:
Mi-a scris Christine!Cica trebuia sa ajunga tzoalili mele,sa mai verific odata la posta si sa-i dau replay cy adresa corecta!
Ma duc maine sa verific iarasi,daca nu ii trimit mesaj inapoi ca nu mi-au venit si-mi trimit altele?Sau cum?Help pliz!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Pitulica spune:
Mie mi-au disparut anul trecut 3 colete si evident i-am trimis mail, m-a intrebat dak vreau banii inapoi sau comand ceva de valoarea lor. Am ales sa comand, desi nu mai erau reduceri. Probabil aceleasi optiuni le ai si tu.
nushulica spune:
miki nush daca is trasi banii pentru ca am platit cu bcr si astia nu zic nik la tel deci trebuie sa astept extrasul
ce de colete au venit azi
------------------------------------------------
cristicross spune:
A primit cineva bluzita aia de 1 eur pt fetite (alba cu floricele) de la preturi rotunde? Sunt curioasa daca e frumoasa. Eu astept coletele din 29 si din 8.
Mai puneti linkuri sa ne mai clatim ochii.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Lorreddana
fetelor! cele care ati primit comenzile din februarie sunt pungi sau colete?
nunta mea
www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">medicina naturista
eu colet am avut...mare
------------------------------------------------
vl-ad spune:
Nusu, comanda din 9 este scrisoare sau colet?
Oare pot sa trec si eu pe la posta sa intreb de cele din 1 si 6?Ca de sunat am sunat sa intreb odata si cucoana care a raspuns la tel mi-a spus ca nu da informatii la tel , sa merg sa intreb la ghiseu
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad