Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionica Natynic Nu trebuie sa fii matematician ca sa intelegi de ce scriu mai mult"cei plecati", suntem mai multi emigranti activi pe forum . Iar cand te referi la cei plecati zici ca te referi la cei cu ciuma .lol Si acum pentru linistea ta sufleteasca,noi astia plecati venim pe aici pe forum fiindca ne este dor de radacinile noastre,sa vorbim romaneste,sa ne mai " jumulim" oleaca ccc ca la romani ca sangele apa nu se face. S-apoi ,se aproie sarbatorile de iarna,unde invat si eu sa fac d-ale gurii romanesti ,unde decat pe dc? Hai noroc.
Sophia 2ani +17 |
Are dreptate Ionica, eu daca as fi fost in Ro, nu as mai fi pierdut timpul pe forum.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ionica spune:
Maraki
Pentru mine,statul pe DC nu este pierdere de timp.
In toti acesti ani,am invatat enorm de multe lucruri frumoase de la comunitate.
Fiiecare minut petrecut pe forum este o investitie buna,asa o consider eu
Da,poate daca locuiam in romania nu mai avea timp pentru mine.
Ma striga mama sa pun pieptul de rata la tigaie, e s-a ocupat de varza .revin mai tarziu
Sophia 2ani
+17
avmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitzica Iar s-a ajuns inevitabil la lupta dinte romanii din Romania si romanii plecati afara. |
Si din vina cui? Nuuu c-or venit emigranti ca tine in forta sa-si dea cu parerea desi nu le-o ceruse nimeni ... precis si-o fi bagat necuratu' coada iarasi.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitzica Pe mine personal ce ma deranjeaza cel mai mult sint marii patrioti romani care sar in sus la subiecte de genul asta,dar 2 zile mai tirziu se pling despre mitocaniile romanesti. |
pai da bre....ca ala din Ro intelege cum merge treaba in Ro pe cind tu nu intelegi nimic din canada ...si trebuie sa vin yo sa-ti spun.
voi o vedeti pe paris hilton/Victoria Posh de 30 ori pe zi si credeti ca este un mare matematician/fizician.
De florinel salam nu va place...ca e manelist....in schimb P.diddy+50 cents e idolul vostru
ilse spune:
citat din mesajul lui Guestus
pai da bre....ca ala din Ro intelege cum merge treaba in Ro pe cind tu nu intelegi nimic din canada ...si trebuie sa vin yo sa-ti spun. voi o vedeti pe paris hilton/Victoria Posh de 30 ori pe zi si credeti ca este un mare matematician/fizician. De florinel salam nu va place...ca e manelist....in schimb P.diddy+50 cents e idolul vostru |
aha, ca mare dreptate ai, Paris Hilton doar e Columbeanca Vestului, asa ca se gasesc pitipoance si la case mai mari, ale noastre autohtone doar le copiaza saracele pe alea...ba acuma am vazut pe nu stiu ce site si cate un caine d-ala gen salam sau soarece tinut la subrat exact cum are Parisa, la d-astea de-ale noastre, nu cred ca au inventat ele moda, asa ca...
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
lilina spune:
i]citat din mesajul lui ionica
pentru ca tu crezi ca unii oameni emigreaza doar pt.o viata mai decenta financiara? NU DOAR pt.o viata mai decenta financiar, nu am spus asa TEXTUAL, am zis pt.o viata mai buna din toate punctele de vedere....vorbesc strict din punctul meu de vedere, daca nu ar emigra romanii din motivele astea, oare pt.ce ar emigra ???? NU PT.CEVA MAI BUN ?????????
Prietenii adevarati,raman prieteni oriunde te vei afla,chiar si la 13.000km ....poate tu te vezi cu prietenii tai o data pe an, eu ma vad ceva mai des...asta depinde si de prieteni...si eu am prieteni in alte tari si daca mi-as petrece timpul liber doar in momentele cand ma vad cu ei, ar insemna sa ies din casa de 4 ori pe an in rest, singurica !!!
Familia, o poti vizita sau vin ei in vizita.....idem ce am scris mai sus....pt.mine familie e foarte importanta, prefer sa-i vad la 2-3 zile...am un copil, iar familia ma juta sa-l cresc, de ce m-as duce in alta tara unde copilasul meu sa creasca printre straini???
Ma bucur ca ai o viata buna in romania. Ce intelegi tu printr-o viata buna in romania? Pai nu am grija zilei de maine, am un apartament, un teren unde urmeaza sa-mi fac o casa, am casa de vacanta, am 2 masini, merg in concedii, ies in oras si stiu sa ma distrez si aici....asta nu inseamna ca Romania este cea mai buna tara din lume, eu am o viata normala aici si ma simt bine, chiar daca nu toate lucrurile imi convin....nu cred ca exista o tara pe lumea asta unde sa-ti convina absolut toate aspectele
ceea ce am explicat EU, este parerea mea proprie, nu-i condamn pe cei care emigreaza DAR NICI pe cei care raman....unii chiar ar motive sa ramana
citat din mesajul lui lilina[/i]
pai simplu, daca ai deja un rost aici: familie, job, bani, prieteni, o viata decenta, multumitoare....de ce ai mai emigra ?
nu cred ca viata aici e atat de rea, daca ai toate cele de mai sus !
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
[/quote]
Sophia 2ani
+17
[/quote]
Guestus spune:
Pai sint copii 100% ale alora din vest...dar romanul emigrat le vede ca pe niste eroine pe alea din vest si pe alea din Ro ca pe niste ratari.
Apare ronaldo/beckham de 1000 de ori la TV-ul lor....dar daca apare Mutu in ro vai ce tara de inculti...vai ce oameni...tocmai pe mutu
lilina spune:
citat din mesajul lui kariguld
exemple, exemple, exemple....negative, pozitive, DOAR exemple. ce se portiveste unuia, altuia nu-i merge! gusturile, preferintele, alegerile, sunt doar PERSONALE! pentru tine! eventual familia ta. restul sunt doar exemple! Kari Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii! |
corect, EXEMPLE dar CONCRETE despre unii care nu s-au adaptat, care s-au inselat ca acolo curge lapte si miere pe strazi
lilina spune:
eu nu pot sa inteleg un lucru - de ce se oftica unii dintre cei care emigreaza pe cei care NU emigreaza, care NU au de ce, care NU vor sa emigreze ca nu au de ce ??? au un loc aici si gata, e foarte simplu
nu inteleg de ce trebuie sa ne simtim mai prejos NOI CEI CARE SUNTEM SI RAMANEM IN ROMANIA fata de cei care pleaca, nu cred ca ne putem imparti asa, in 2 grupe, cei care raman (fraierii) si cei care pleaca (shmecherii)...e o problema de optiune, unii vor altceva, pt.unii conteaza mai mult sa traiasca intr-o tara civilizata si altfel, decat sa fie aici, cu bune si cu rele, EU NUUU, universul meu (cu tot ce e aici) este suficient, nu sunt frustrata si nici nu-mi plang de mila ca locuiesc in Romania, nicidecum
daca mi-e dor de o tara mai civilizata sau pur si simplu de altceva, plec in excursie
columbiana spune:
pai voi singuri va culpabilizati, de cite ori cineva spune ca traieste afara, si ca lucrurile in domeniul asta sau ala sunt diferite intr-o tara civilizata si e greu cind te intorci si le gasesti neschimbate in Romania (si sa-ti dau un exemplu: copii cersind pe strada- desi ii stiu, prima data cind ma reintilnesc cu imaginea este socant), imediat apare un raspuns contra, de genul da'la voi nu e asa sau pe dincolo, mi-a spus mie varu de-a saptea spita; nu va desconsidera nimeni-avem toti familii si prieteni in Romania;
http://www.floriinro.ro/