silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 9
sandra_dulce spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Multumesc frumos, Irina
Ea asa ii avea si inainte, ca asta imi explica. A incercat doctorul sa ii apropie dar se pare ca nu a reusit. Am vazut poze cu ea si la un decolteu, imagineaza-ti ca nu se vad deloc, nu i se apropie deloc, nu mai vorbim sa se uneasca. Si nu stiu nici ce a fost in capul ei sa ceara forma anatomica si incizia pe la areola. Acum regreta foarte mult.
Zaietz, intr-adevar cand aveam 22 ani si o auzeam pe sora mea ca vrea implant (ea m-a convins) ziceam Cine eu? Sa imi pun silicoane? Sa bag ceva in sanii mei? Or sa se simta aiurea, pe aici si pe dincolo...ehh, au mai trecut anii si nu am mai avut aceeasi parere. Ea era din ce in ce mai convinsa, si am zis, la naiba, daca ea are curaj, eu sa raman cu niste sani mici? Neaahh! Pun si eu :p
Si am inceput sa ma interesez de complicatii, implicatii, avantaje, dezavantaje, am vorbit cu fete care au facut operatia si atunci m-am convins. Apoi am inceput sa cautam cel mai bun doctor care sa ne raspunda la toate intrebarile si care sa ne inspire incredere. Si l-am gasit.
Cu cateva zile inainte de operatia noastra au dat la stiri ca murise o femeie in timpul anesteziei generale la o operatie de implant. Iti imaginezi cum ne-am simtit? Sau mama? Ca naiba! Dar am mers mai departe. Cu o seara inainte de operatie, am iesit cu prietenii si intamplator a venit un amic chirurg. Nu vrei sa stii cate prostii imi spunea. El glumea, ca apoi zicea, du-te si te opereaza, ca nu se intampla nimic. El nu reusea sa inteleaga de ce vreau eu silicoane, ca aveam sani destul de mari.
Si ne-am operat amandoua, am urlat prin casa o saptamana dar nu regretam nici o milisecunda. Am facut-o pentru mine, ma simt al dracu de bine in pielea mea si asta ma ajuta in orice fac in viata asta, scurta, de altfel.
Asa ca, fetelor, fara nici un fel de frica!
Carrye , foarte optimist mesajul tau!!! Cred ca ai ajutat pe multe fete de aici (nu doar pe mine) sa fie mai hotarate in luarea deciziei de a-si mari bustul si sa fie mai optimiste...
"...nu regretam nici o milisecunda..." - cu aceasta fraza m-ai dat gata de tot..! Abia astept sa fiu si eu la fel de incantata ca si tine de felul in care arat... Mor de nerabdare...!!!
Sandra...
Carrye spune:
Pai cu optimismul asta traiesc din 1 ianuarie 2007 cand ma saturasem sa imi mai plang de mila. Si atunci mi-am spus ca o sa fie un an excelent. Si am facut in asa fel incat mi-a iesit. Am avut un an extraordinat de frumos, tot ce mi-am propus am reusit. Si de atunci tot asa traiesc pentru ca mi-am dat seama ca nu are rost sa fiu trista si negativista. Mai ales cu lucrurile pe care le putem schimba in viata noastra, de ce nu?
Mai rau decat ca traim in Romania ce poate fi? :p
Suntem niste invingatoare oricum. Totul este sa ne apreciem si sa constientizam asta. Si atunci, iti privesti viata si iti dai seama ca este minunata!
Sandra, ti-am trimis un e-mail, astept raspunsul tau sa iti pot trimite pozele.
Va pupic pe toate!
sandra_dulce spune:
Carrye , bravo tie...!!! Tine-o tot asa...!!! Am primit e-mail-ul tau si ti-am si trimis deja un raspuns...
oanabbb spune:
fetele...dak va hotarati la bratu sa nu va faceti programare fara sa treceti si pe aici sa ne anuntati.ca dak la bacau nu fac reducere...merg si eu la bratu...si deja am fi 3,chiar 4 dak se hotaraste si MARTIE si cu SIGURANTA NE FACE DISCOUNT.
asa ca nu va faceti programari fara sa anuntati ca poate mergem impreuna!!!!!
martie spune:
Auzi, daca se hotaraste si martie, asta e culmea! Sunt prima pe lista! Dupa ce am citit si ce mai scriu fetele pe aici m-am molipsit si de optimism.
Mai Oana, nu ma mai scoate de pe lista, pls..
Mamaaa, 500 de euro reducere e ceva..
Carrye
oanabbb spune:
MARTIE ma gandeam ca dak te hotarasti la tm..........
ma gandeam ca acolo e 3500.ne pune cu 3000 matrix sigur.
si economisim 1500e.intr.adevar o sa avem dureri...o sa stam 3 zil;e in clinica,iar eu o sa fac o vesnicie pe drum.....
hai sa vedem ce se mai hatarasc fetele............
oanabbb spune:
recapitulez......
MARTIE .......SIGUR
SANDRA........SIGUR
EU............SIGUR
OANA3........????
IRINA .......????
dak ne hotaram toate cred ca obtinem un pret ...,dar si 3 tot e foaaaaaarte bine.
oanabbb spune:
dak credeti ca ajuta la ceva,eu o pot ruga si pe prietena mea sa vb cu dr,dar cred ca motivatie mai mare decat atatea paciente...
eu imi doresc totusi sa ma operez la bacau ca sa scap de spitalizare 3 zile,de dren,de dureri....
pt ca diferenta abia aici e ....durerile.pe mine nu ma sperie ele,ci faptul ca n.am cu cine sa.l als pe asta mic....si dak eu nu pot avea grija de el....ce fac????
insa dak va hotarati toate la tm....merg si eu...ca sincer 4500e e taaaare mult!!!
irina_s spune:
Eu trebuie sa astept pana in toamna .
Dar va doresc bafta si totul sa iasa f bine si sa va faca o reducere cat mai mare.
roxicucu spune:
Va citesc de ceva timp pentru ca ma intereseaza subiectul foarte tare. Eu am doi copii si sunt tare nemultumita de aspectul sanilor dupa cele 2 alaptari Pe primul copil l-am alaptat un an si 3 luni, pe cel de-al doilea numai 4 luni. Acum are 8 luni, deci am 4 luni de relash, probabil ca va trebui sa mai astept vreo 2 luni inainte sa merg la control. Astazi mi-am facut curaj si am sunat si eu la o clinica din Galati sa ma interesez, asa in principiu... Mastopexia costa 1500 euro iar cu implant costa 3000 (cu Matrix). Consultatia costa 100 ron dar nu include analizele sau eco. Nu cunosc pe nimeni care sa-si fi facut operatie in Galati ca sa aflu pareri. Dupa cat am citit pe site nu ar fi dureri dupa operatie si ca in 48 ore poti relua activitatea zilnica obisnuita.... Offf, grea decizie, pentru mine si 500 euro mai putin sunt importanti, dar ma mai interesez poate gasesc pe cineva care sa se fi operat aici.