silicoane!!!! 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Roxicucu, bine ai venit si tu, pentru oricine 500 euro sunt ceva bani, stai linistita, ca nu sunt 2 bani..

Oanabbb, am vorbit cu sotu' si a zis ca sunt coco-fifi, cum sa ma operez eu acum cand noi mergem in concediu. Pe 7 mai plec si m-a cam pus pe ganduri, daca nu pot sa ridic, daca apar complicatii, na, poti sa stii? Nici aia care a murit la anestezie nu stia, nu?
Nu stiu cum sa fac, adica am doua variante, ori ne grabim putin, ori o las pt. la toamna.

Iar cat priveste Timisoara, am crezut ca vorbim de acelasi tratament, dar la bani mai putini, daca e cu dureri, spitalizare 3 zile... nu servesc. Plus ca mi-e frica de Xio, parca vazui ca e din Tm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ROXI treaba asta cu fara durere........eu n.am auzit in afara de fetele operate la bc la nimeni asa ceva.
e bine sa stii la ce sa te astepti.si mai ales pe mana cui te dai.intereseaza.te...nici pe noi nu ne scot banii afara din casa....si la noi conteaza f mult 500e,dar si mai importanta e sanatatea si siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MARTIE da e din tm!!!!

nici eu nu sunt asa incantata....si eu vreau la bc...nu.s ce sa mai z\ic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Martie , o sa-ti fac cu ochiu' cand te pune pe masa de operatie

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra_dulce spune:

Fetelor , sa aveti o zi de Sf. Valentin superba...!!!
O dedicatie pt voi toate din partea mea:
http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS93YXRjaD92PXUyNkVybFI1WUpB

Va pup dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Se uita un " amanunt " important ( asta ca sa se faca o comparatie pertinenta ) : in afara de costuri operatorii , trebuie vazute si urmatoarele diferente intre clinici - si atunci cele care s-au operat intr-o parte sau alta sa ia " apararea " uneia sau celeilalte parti :
- calitatea personalului auxiliar incepand cu secretara , receptionera , asistentele , medicul anestezist , etc
- felul in care esti tratata postoperator ( am fost incantata sa descopar ca la ora 01.30 , cand am apasat pe buton , a si aparut o asistenta amabila care mi-a dat ceva calmante...peste o jumatate de ora , am cerut altceva , amabilitatea s-a pastrat...
- rezerva sau salonul in care esti cazat peste noapte ( dotari , vizite , etc. )
- micul dejun de a doua zi ( ce foame mi-a fost pana am intrat in operatie...)
- externarea , controlul post operator la o saptamana dupa operatie , controlul de peste cateva luni , etc. )
Sunt lucruri care pot fi luate sau nu in considerare - depinde de fiecare...voi ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Este evident ca suntem atente la absolut tot. Tu crezi ca un doctor nu este constient ca urmatoarele paciente in mare parte ii vin din recomandari?
Si la mine au stat 2 asistente la rezerva mea si a sorei mele o noapte intreaga. La 10 minute daca le strigam erau langa noi. De micul nostru dejun s-a ocupat doctorul personal a doua zi iar controalele ca si consultatia dinaintea operatiei au fost gratuite. Si acum desi fac un an, daca il sun si vreau sa ma vada nu imi cere bani. Sunt pacienta lui mereu nu doar pe masa de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamy2 spune:

sandra , eu am implanturi cu forma anatomica. astea mi le-a recomandat medicul si mi-a zis ca spre deosebire de cele rotunde acestea iti fac sanii sa arate mai naturali. si sa stii ca arata destul de naturali
pana in momentul in care m-am operat fumam de 7 ani
vreau sa va mai spun ca eu am platit doar prima consultatie si operatia. in rest nu mi s-a mai cerut nici un ban. adica totul a intrat in costul operatiei (eco, analize, pansat, controale post operatorii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra_dulce spune:

kamy2 , mersi frumos pt informatii! Apropo de fumat, cum arata cecatricile tale, s-au vindecat frumos? Si eu am auzit de la cunostintele mele ca la Bratu se plateste doar prima consultatie si operatia... E super asa...! Cate facturi ai primit, una pt implant si alta pt operatia? sau....? Poti sa-mi descrii un pic, te rog frumos, ziua operatiei/internarii... Ma intereseaza de exemplu: in ce consta analizele si ce fel de analize sunt (ti se ia sange in ziua operatiei si apoi astepti rezultate, sau cum e?)?; cum se face eco (n-am mai facut niciodata )?; ce lucruri ai adus cu tine la spital (poate exista ceva in afara de lucruri de ingrijire personala si vestimentatie, ceva ce sa zicem, ai regretat ca n-ai adus cu tine)?; chiar este posibil sa rezisti sa nici nu bei apa in ziua in care te opereaza (eu sunt dependenta de lichide si mai tot timpul imi este sete...oare o sa rezist fara apa? ma ingrozeste aceasta regula! )?; te-ai dus singura la spital sau cu cineva?; ce simti cand intri in sala de operatie?; care e senzatia la anastezie, brusc adormi si atat?; ai avut greturi dupa? Stiu ca sant prea multe intrebari, dar poti sa-mi raspunzi in timp (cand nu vei fi ocupata) si nu neaparat chiar la toate... Iti multumesc anticipat...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamy2 spune:

quote:
Originally posted by sandra_dulce

kamy2 , mersi frumos pt informatii! Apropo de fumat, cum arata cecatricile tale, s-au vindecat frumos? Si eu am auzit de la cunostintele mele ca la Bratu se plateste doar prima consultatie si operatia... E super asa...! Cate facturi ai primit, una pt implant si alta pt operatia? sau....? Poti sa-mi descrii un pic, te rog frumos, ziua operatiei/internarii... Ma intereseaza de exemplu: in ce consta analizele si ce fel de analize sunt (ti se ia sange in ziua operatiei si apoi astepti rezultate, sau cum e?)?; cum se face eco (n-am mai facut niciodata )?; ce lucruri ai adus cu tine la spital (poate exista ceva in afara de lucruri de ingrijire personala si vestimentatie, ceva ce sa zicem, ai regretat ca n-ai adus cu tine)?; chiar este posibil sa rezisti sa nici nu bei apa in ziua in care te opereaza (eu sunt dependenta de lichide si mai tot timpul imi este sete...oare o sa rezist fara apa? ma ingrozeste aceasta regula! )?; te-ai dus singura la spital sau cu cineva?; ce simti cand intri in sala de operatie?; care e senzatia la anastezie, brusc adormi si atat?; ai avut greturi dupa? Stiu ca sant prea multe intrebari, dar poti sa-mi raspunzi in timp (cand nu vei fi ocupata) si nu neaparat chiar la toate... Iti multumesc anticipat...!!!

Sandra...

Mergi la inceput