VREAU un fond de ten bun!
Raspunsuri - Pagina 5
rall spune:
quote:
Originally posted by amoodia
Radiant e super, dar nu trebuie sa iei cea mai deschisa culoare.sa fie cam un crem asa, ca alea prea deschise ies urat in evidenta, plus ca uneori parca te invnetesc mai tare.iluminatorul asta de la radiant ajuta si fardul de pleoape sa reziste mai mult, asa ca da/te si pe pleoapa superioara
Depinde de nuanta tenului. Eu imi iau la orice fond de ten (inclusiv Radiant) cea mai deschisa nuanta (1/Ivoire, etc) si asta pentru ca am tenul.. alb. Doar vara daca isi modifica putin culoarea, dar nici atunci prea mult pentru ca ma feresc mereu de soare
Rodica spune:
amoodia, chiar ca anticearcanele "alea prea deschise ies urat in evidenta, plus ca uneori parca te invnetesc mai tare" de asta nici nu prea m-am dat.
Carrye- tu chiar faci un curs de cosmetica cu noi, si bine faci, ca eu cel putin, chiar nu m-am interesat cum sa aplic corect fardurile, sau ca azi, plecand val-vartej de acasa cu cate un copil de mana nu m-am dat cu nimic! nici macar cu ruj, daaar am avut toate ghiozdane, lectii, pachete pt scoala facute
Acum ma duc sa ma ...cosmetizez
Carrye spune:
In afara "cacoloreaza" fatza? Pai de exemplu, te protejeaza de praf, mizerie si alte mizerii. Apoi te protejeaza de radiatiile solare chiar si iarna avand factor de protectie.
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Cu multa placere.
Din pacate, nu. Nu ti-am mai povestit nimic despre corector si anticearcan. :)
Daca ai si cearcane, va trebui sa aplici un anticearcan inainte de fondul de ten. Daca vrei iti povestesc si despre el.
Credeam ca sunt la fel, adica ca au acelasi rol
spune-mi te rog...poti sa le folosesti pe amandoua odata? pe care il aplici primul, daca e?
vreun fond de ten bun de la Clinique? au asa ceva 9scuze ca nam verificat pe google)
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Sussy spune:
quote:
Originally posted by Carrye
In afara "cacoloreaza" fatza? Pai de exemplu, te protejeaza de praf, mizerie si alte mizerii. Apoi te protejeaza de radiatiile solare chiar si iarna avand factor de protectie.
multumesc ca ai raspuns ..
si toate chimicalele care le contine te ajuta la ce anume?
ingridnen spune:
chimicalele.... ca sa te conservi (adica e de-a rasu-plansu)
Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni
Sussy spune:
ok
Am intrebat pentru ca era vorba oricum despre fond de ten . Nu am folosit niciodata pentru ca nu am inteles ce rost are , nu am pete etc sa acopar asa ca vroiam sa aflu daca are si alt rost decit sa mascheze ..
Oricum multumesc pentru respunsuri
Carrye spune:
Annie, iarta-ma dar nu am inteles la care "amandoua" te referi. Fii mai explicita, te rog.
Sussy, nu pui nimic pe fata? Nu te machiezi niciodata? Nu te supara, dar chimicalele astea de care vorbesti tu cu atata sadism sunt in tot ce ne inconjoara. Sa inteleg ca nu prea ti-a placut chimia? Mie da, m-am dus si la facultate pentru ea si nu este chiar asa de rau :p
As putea sa iti dau mii de exemple de "chimicale" de zi cu zi. Se traieste cu si din ele si uite ca nu se moare.
Mie mi-a recomandat fondul de ten dermatologul inca de la 16 ani cand avam acnee. Si am primit destule motive pentru care este bine sa il folosesc.
Pentru mine are foarte multe "rosturi" un fond de ten.