VREAU un fond de ten bun!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Eu folosesc de 2 ani un fond de ten de la Boots, No.7 http://www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1076968&classificationid=1045271
si sunt foarte incantata de el, mai ales ca eu am tenul sensibil si imi gasesc foarte greu ceva care sa mi se potriveasca. Il cumpar doar din farmaciile Sensiblu, nu stiu unde se mai poate gasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrstuning spune:

Eu folosesc fondul de ten de la Vichy. mi se pare bun...e drept ca nu probleme deosebite cu tenul, dar imi place ca se mentine si da un aspect catifelat fetei. A... si nu luceste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by rrstuning

Eu folosesc fondul de ten de la Vichy. mi se pare bun...e drept ca nu probleme deosebite cu tenul, dar imi place ca se mentine si da un aspect catifelat fetei. A... si nu luceste!

Pai asta caut si eu, un fond de ten care sa nu luceasca. Si inca n-am gasit.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Carrye,nu, nu mai am cosulete pe fata. Daca Max Factor nu are parfum e ok. Si da, daca poti spune-mi si despre anticearan. Am avut de la Radiant-illuminator, dar cred ca nu-l aplicam bine.
Multumesc Carrye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Nu stiu ce culoare au cearcanele tale. Daca sunt de culoare rosu-vanat ai nevoie de un anticearcan portocaliu sau unul verde.
Daca nu sunt foarte pronuntate le poti acoperi un un anticearcan roz sau galben.
Anticearcanul il aplici tot cu degetele. Depinde si de consistenta lui, dar daca ai tenul mixt sa nu iti iei dintr-ala baton ci fluid. Dupa ce ai aplicat anticearcanul pui fondul de ten.
Cu parere de rau nu stiu ce firme sa iti recomand pentru ca eu nu am probleme cu cearcanele si nu am cumparat niciodata dar am sa ma interesez si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

spuneti-mi va rog si mie un lucru :
habar n-am cum se aplica frumos un anticearcan , ce fac fac din inertie (bine , am folosit cred ca de 4 ori in toata viata ) , dar la fondul de ten cum e mai bine sa-l aplici?
Eu credeam cu tarie ca trebuie sa se comporte ca o crema , il masezi frumusel pe fatza , acopera tot , e frumos si suntem multumiti toti , dar o tanti de la Geta Voinea a zis ca nu ! Trebuie aplicat prin.... "batatorire" , iei pe deget si-ti presari frumos peste tot ......voi cum il aplicati? si cu ce ? zilnic?
Multumesc anticipat

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Xio, cu degetele il aplici. Pui pe degete apoi pe piele si masezi usor cu grija, pielea de sub ochi este cea mai sensibila. Asta dupa ce ai hidratat tenul cu o crema de zi.
Despre fondul de ten am scris mai sus. Cel mai bine se aplica si el cu degetele. Eu iau pe deget si pun cate o picatura pe fiecare obraz, una pe barbie, una pe nas, una pe frunte si una pe ambele pleoape. Apoi incep cu obrajii si masez de sus in jos. Continui cu nasul, barbia pana se uniformizeaza tot si mai ales usor pe gat sa nu ramana efectul de masca. Nu prea mult ci cu resturile care raman pe degete.
Si termin cu fruntea, intind bine si pe la tample in jos apoi ma duc la pleoape.
Nu inteleg la ce se referea prin "batatorire"...
Da, eu ma dau cu fond de ten de fiecare data cand ies din casa (nu sa cumpar paine). De cand eram mica mi-a explicat dermatologul efectele benefice ale unui fond de ten de calitate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by XIO

spuneti-mi va rog si mie un lucru :
habar n-am cum se aplica frumos un anticearcan , ce fac fac din inertie (bine , am folosit cred ca de 4 ori in toata viata ) , dar la fondul de ten cum e mai bine sa-l aplici?
Eu credeam cu tarie ca trebuie sa se comporte ca o crema , il masezi frumusel pe fatza , acopera tot , e frumos si suntem multumiti toti , dar o tanti de la Geta Voinea a zis ca nu ! Trebuie aplicat prin.... "batatorire" , iei pe deget si-ti presari frumos peste tot ......voi cum il aplicati? si cu ce ? zilnic?
Multumesc anticipat

eu il aplic cu pensula speciala pentru fond de ten.si la machiaj acum folosesc numai pensule si sincer am scapat si de efectul de masca.inainte orice fond de ten luam nu aveam aspectul asta matasos.acum am si maybelline mouse si vreo 2 de la maxfactor. depinde ce simt sa pun in ziua respectiva, si rezultatul e super cu pensula.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Carrye,nu, nu mai am cosulete pe fata. Daca Max Factor nu are parfum e ok. Si da, daca poti spune-mi si despre anticearan. Am avut de la Radiant-illuminator, dar cred ca nu-l aplicam bine.
Multumesc Carrye

Radiant e super, dar nu trebuie sa iei cea mai deschisa culoare.sa fie cam un crem asa, ca alea prea deschise ies urat in evidenta, plus ca uneori parca te invnetesc mai tare.iluminatorul asta de la radiant ajuta si fardul de pleoape sa reziste mai mult, asa ca da/te si pe pleoapa superioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Mirelou

Pentru ten mixt (gras in zona T) eu folosesc fondul de ten de la Avene, gama Couvrance. Sunt super incantata de el, costa cam 600 de mii si se gaseste numai in farmacie.

Si eu il folosesc si sunt incantata. Il recomand!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput