VREAU un fond de ten bun!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rugaminte: pentru ten uscat ce ati folosit?
Eu am tenul foarte deshidratat, nu reusesc sa-l aduc la viata, imi pun cate o masca hidratanta o data la 2 zile ca sa nu fie smirghel.

Daca ati folosit vreun fond de ten, bun pt tenul uscat, pls idei!

Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Andira, da-te cu o crema hidratanta, las-o cateva minute sa intre in piele apoi aplica fondul de ten cu degetele. Fara buretei speciali. Iar ca fond de ten, in nici un caz nu cumpara fond de ten cu pudra in el. Sa nu scrie oil free.
Si mie mi se cojeste fruntea rau, am un ten mixt. Dar cumpar fiole dintr-alea mici cu colagen si imi dau pe fata si isi mai revine tenul. Incearca sa ai si grija de alimentatia ta, mai ales daca fumezi. Bea multe lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by andira

Rugaminte: pentru ten uscat ce ati folosit?
Eu am tenul foarte deshidratat, nu reusesc sa-l aduc la viata, imi pun cate o masca hidratanta o data la 2 zile ca sa nu fie smirghel.

Daca ati folosit vreun fond de ten, bun pt tenul uscat, pls idei!

Multam!

Eu intotdeauna mi-am imaginat ca un ten uscat e mult mai usor de intretinut decat unul mixt/gras. Se pare ca nu e asa.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

andira incearca asta de la clinique: http://www.clinique.co.uk/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1028&PRODUCT_ID=PROD77229 dar musai dupa hidratare prealabila cum zice Carrye.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Dragele mele,
desi trec bine de treijde..anisori, nu am folosit deloc fond de ten.
Acum a inceput sa nu-mi mai placa fata mea, si vreau s-o "renovez".
Cum trebuie folosit un fond de ten? De ce e necesar?
Mentionez ca am tenul mixt, pielea mai groasa, curata, si in afara de crema hidratanta de noapte si produse de machiaj pt ochi, nu am folosit nimic altceva pana acum.

Multumesc pentru ajutor.

Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Dragele mele,
desi trec bine de treijde..anisori, nu am folosit deloc fond de ten.
Acum a inceput sa nu-mi mai placa fata mea, si vreau s-o "renovez".
Cum trebuie folosit un fond de ten? De ce e necesar?
Mentionez ca am tenul mixt, pielea mai groasa, curata, si in afara de crema hidratanta de noapte si produse de machiaj pt ochi, nu am folosit nimic altceva pana acum.

Multumesc pentru ajutor.

Ro

In afara de faptul ca acopera imperfectiunile tenului, face tenul sa arate mai bine si il protejeaza. Asta in cazul in care e un fond de ten bun.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Inainte de toate, fondul de ten are factor de protectie, in cele mai multe dintre cazuri, 15. In al doilea rand, vad ca esti in Bucuresti, ma mir ca nu ai folosit pana acum. La cata poluare este in orasul nostru minunat e foarte bine ca vrei sa il folosesti, pentru ca mai are si rolul de a iti proteja tenul de praf si alte porcarii.
Ca nuanta, trebuie sa iti alegi un fond de ten cu un ton mai inchis decat nuanta tenului tau. Daca ai tenul mixt ai grija sa nu alegi un fond de ten cu pudra. Am scris si mai sus, sa scrie pe el Oil Free.
Iti recomand cu draga inima MaxFactor Lasting Performance. Este un fond de ten care rezista ore bune pe ten, se aseaza foarte bine. Pentru mine este extraordinar. Dar, depinde cum iti simti tenul, poti incerca si un Age Renew.
Inainte de fondul de ten, pe tenul curat aplica o crema hidratanta de zi. Asteapta cateva minute sa intre in piele apoi aplica fondul de ten cu degetele, fara buretei speciali. Incepi cu pometii intodeauna il intinzi in jos. Nu in sus, pentru ca vei avea un aspect de masca datorita porilor de pe fata. Sa te dai si pe ploape, fardul de ochi se va aseza mult mai bine.
La sfarsitul machiajului ar fi bine sa ai cumparata o apa termala. Iti recomand Avene. Eu o am din vara la 250 ml. Pulverizezi peste fata de la 10-20 cm distanta.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Multumesc mult Carrye,
Am sa faca asa cum spui. Sunt sfaturi profesionale nu gluma!
Inca doua intrebari:
-Fondul de ten acopera si cearcanele?
-Mai demult, cand am folosit fard de obraz- la ocazii, mi-au aparut cosuri, de asta nu mi-am mai pus nimic pe fata..
Acum am sa-mi iau Max Factor sau mai degraba Clinique ca nu-mi plac cosmeticele cu parfum. (De fapt nu suport nici un parfum...)
Sa vedem...

Merci

Mergi la inceput

Cu multa placere.
Din pacate, nu. Nu ti-am mai povestit nimic despre corector si anticearcan. :)
Daca ai si cearcane, va trebui sa aplici un anticearcan inainte de fondul de ten. Daca vrei iti povestesc si despre el.
Legat de fardul de obraz, este normal sa iti apara porcarioare pe fata daca l-ai aplicat fara fond de ten. Inca le mai ai?
Banuiesc ca stii ca ai nevoie de o demachiere serioasa.
Sigur ca poti lua si Clinique insa n-am inteles partea cu parfumul. MaxFactor nu are parfum. Nici un fond de ten nu are parfum :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Si eu sunt pentru Avene, apa termala si toata gama de demachiant-tonic-crema hidratanta. N-am incercat inca fondul de ten, dar sunt sigura ca e ok. Si eu le-am tot intors si-am dat bani grei pana am dat de ARTDECO. Am mers la o petrecere si-am mers la cosmeticiana sa ma machieze, si mi-a pus produse Artdeco. Super fondul de ten, si-a fost vreo 65 lei. Si si eu am un ten mixt, sensibil, nu mai stiu cum sa-i spun, pe langa zona T, se irita de la orice. Il folosesc de vreo 2 luni deja zilnic, se aplica perfect, si nu se vede, e perfect natural si culmea, si tenul meu se comporta mai bine. Cand nu-l dau - am vaut concediu vreo cateva zile n-am iesit din casa - si mi-a luat-o razna tenul. Eu ti-l recomand cu caldura - insa testeaza-l inainte, da-te dimineata si vezi cum rezista. Nu stiu de unde sa-ti spun sa-l iei, eu l-am comandat prin cosmeticiana, insa l-am vazut si pe site-uri, la noi in oras n-am gasit Artdeco.

Mergi la inceput