VREAU un fond de ten bun!
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Cel mai bun fond de ten pe care l-am avut vreodata e Maybelline superstay . Acopera incredibil , face pielea fina , si dupa 2 ore jumate de baschet intens , timp in care mi-am pus mainile pe fata tot acolo era . Acolo , si nu la mine pe degete sau in dare.
Mi's fan inrait
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
roxanaz spune:
te cred, dar din pacate pentru noi asta e bun pentru un ten tanar.... la noi astea trecute de treijsi.... trebuie alta tencuiala
Criss75, ia un tester si da-te dimineata, vezi cum se comporta intreaga zi, e tare important. succes!!
Andrada spune:
pentru acoperire usoara tinted moisturizer de la clinique, ptr acoperire totala tot alea de la clinique au numa cit le trebuie spf,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
madau spune:
Color adapt - Lancome, e preferatul meu, acopera foarte bine si e super natural, isi adapteaza culoarea dupa nuanta tenului, si ar mai fi Teint Idole - la fel foarte bun. Eu le folosesc de mult timp
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Criss75 spune:
Merci mult pentru sfaturi si recomandari. Deocamdata stiu sigur ce nu am sa mai cumpar niciodata, si anume L'Oreal.
Cred ca ma orientez spre Max Factor, iar daca nici acesta nu va da rezultatele sperate, mai incerc altceva.
Criss si Alex (11.05.2003)
karmabebi spune:
Pentru ten mixt/gras ca al meu care are toane folosesc normateint de la vichy care imi merge f bine, matifiaza si tine mai toata ziua.
Am mai folosit de la Chanel teint fluide universel care are nuante naturale, textura fluida si luminoasa, insa fara putere de acoperire. O mostra pe care o folosesti pt o zi nu stiu cat de mult te poate convinge, insa important e sa incerci mai multe sa vezi pe pielea ta care`ti merge bine
Annie80 spune:
Cashmere Perfect sau Matte Cashmere acelasi branza in burdufe diferite este exclusiv pt ten gras, scrie si pe el, la mine scrie si-l folosesc cu placere si dureaza si mult pe fata nu se strange, se intinde frumos. la mine merge si am tenul gras.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Luna75 spune:
Maxfactor imi place si mie - cel spuma in borcanas/acopera bine si lasa fata hidratata
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
crinuta spune:
Tot Max Factor folosesc si eu, si sunt foarte multumita.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm