VREAU un fond de ten bun!
Raspunsuri - Pagina 6
alex_ioanid spune:
salutare, fetelor!
sa va raspund si eu la subiect... forate mult timp am cautat si eu... aproape disperata un fond de ten calumea... stiu ca unul dintre cele care mi-au placut cel mai mult au fost din gama rimmel london... am incercat si max factor, insa nimic nu se compara cu rimmel... acum vreau sa incerc si acela tip spuma, sa vad cum este... sper sa nu ma dezamageasca...
bye
Sussy spune:
Inteleg ca sint multe chimicale si de unele nu avem cum sa ne ferim dar la multe se poate renunta fara probleme .. la asta ma refeream.
Nu ma machez .. am incercat cind aveam 18-19 ani fard de ochi dar am renuntat . Nu ma face sa arat mai bine in opinia mea.
Nici la nunta nu am avut machiaj decit gloss pe care il folosesc des.
Si nu pentru ca contin chimicale lol , dar nu imi place si nu ma ajuta cu nimic.
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Annie, iarta-ma dar nu am inteles la care "amandoua" te referi. Fii mai explicita, te rog.
Sussy, nu pui nimic pe fata? Nu te machiezi niciodata? Nu te supara, dar chimicalele astea de care vorbesti tu cu atata sadism sunt in tot ce ne inconjoara. Sa inteleg ca nu prea ti-a placut chimia? Mie da, m-am dus si la facultate pentru ea si nu este chiar asa de rau :p
As putea sa iti dau mii de exemple de "chimicale" de zi cu zi. Se traieste cu si din ele si uite ca nu se moare.
Mie mi-a recomandat fondul de ten dermatologul inca de la 16 ani cand avam acnee. Si am primit destule motive pentru care este bine sa il folosesc.
Pentru mine are foarte multe "rosturi" un fond de ten.
Carrye amandoua corectorul si anticearcanul e vreo diferenta intre cele doua?
dar sunt atatea produse ca uneori nu stiu pe care sal folosesc mai intai.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
XIO spune:
Nici eu nu folosesc fondul de ten decat exreeeeem de rar cand ma plictisesc dimineata ca m-am trezit prea devreme
Rimel , dermatograf , astea mai da , cateodata si un gloss dar in rest....nada.
carrye , mai explica-mi ceva espre fondul ala de ten si cat de bun e , ca poate o sa incep si eu sa-l folosesc
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Carrye spune:
Sussy, daca tu te simti bine nemachiata, foarte bine pentru tine!
Dar nu ne uri ca ne machiem :P
Eu cand am inceput sa ma machiez, eram pustoaica. Puneam niste dermatograf si rimel si ziceam oau! Ce bine imi sta! Apoi am dat de acnee, am apelat la fondul de ten. Hmm, much better. Mi-a mai trebuit ceva vreme sa imi dau seama ca fiind blonda am nevoie sa imi evidentiez sprancenele. Am inceput sa ma ocup si de ele. Si uite asa au inceput sa imi placa si fardurile de ochi. Iar blush-ul? Pai cine nu vrea sa aiba fata aia ovala, perfecta?
Si uite asa, am ajuns la un machiaj de 10 minute dimineata care ma face sa fiu proaspata ca o floricica pentru o zi intreaga.
Annie, da, exista o diferenta intre corector si anticearcan chiar si dupa numele lor. Anticearcanul il folosim pentru mascarea cearcanelor iar corectorul pentru acoperirea micilor imperfectiuni ale tenului cum ar fi semne ramase de la acnee sau cosuri. Eu din pacate, am semne si folosesc un corector Peggy Sage care face minuni.
Xio, folosesti fondul de ten doar daca simti nevoia. Doar sa ai grija ca atunci cand il folosesti sa ai parte de lumina naturala pentru ca diferenta este imensa.
Annie80 spune:
merci mult, deci nu pot sa folosesc si corectorul pt ascuns cearcanele, caci nici un anticearcan nu le acopera de tot
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Yagmur spune:
Carrye, m-ai convins.... nici eu nu m-am prea fardat la viata mea, dar e timpul sa incep... iau notitze de la tine si de la restul fetelor.... sincer, mi-a prins foarte bine tot ce am citit postat de tine... luna asta ma duc la shopping si va tin la curent...
Am un ten mixt si plin de pistrui si fel de fel de pete.. trebuie sa ma feresc de soare cat pot, tinand cont ca am si o munca de teren (nu plimbari in oras, ci pe dealurile patriei)... daca am nevoie de sfaturi, le accept cu placere Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Carrye spune:
Annie, in general nu este recomandat sa te duci cu un corector pe care il folosesti pe fata, pe anumite zone cu bubite, in zona ochilor. dar poate nu ai parte de cel mai bun anticearcan. Sau poate nici nu este culoarea care ti se potriveste.
Yagmur, in general mai toate cremele de fata au protectie solara dar si fondul de ten.
Abia astept sa ne spui cu ce te innoiesti in materie de cosmetice :)
Va pup!
teo1970 spune:
Carrye,
mai exact ce corector folosesti de la Peggy Sage ? cel in cutiuta rotunda ? sau paleta ?
andira spune:
Si eu vreau sa intreb ceva: corectorul si anticearcanul se folosesc inainte sau dupa ce te dai cu fondul de ten?
Multam!