PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 20

crissa71 spune:
 Anasia:esti o draguta dar as aprecia daca mi-ai trimite si la propriu macar o felie!!!Glumesc..mi-ai facut pofta!!!
     La multi ani!
    Sa fiti fericiti!

emiliapop spune:

Fetelor multumesc mult pentru sustinere.
M-am internat azi da' am venit acasa la bebeciucul meu ca sa ma stam ceva timp impreuna si maine dimineata ma prezint inapoi la raport.![]()
Am reusit sa imi fac analizele care sunt bune ca deja venisera pe la 13, echo si bebelina e bine are 3,200 kg la 38 de saptamani da'cica fetitele sunt mai mici si cred ca daca ar mai sta ar mai creste ceva in 2 saptamani.
Cu doctora nu am reusit sa ma vad decat fugitiv ca a avut niste nasteri cezariene parca si dupa a fugit la particular la consultatii.
Vedem maine ce zice si daca nu ma baga la nascut 
, ma duc acasa ca mai am si alte treburi cu Alex si el cu mine ca noi doi ne iubim tare 
 si nu ne place sa stam despartiti mult 
.
Mama s-a descurcat bine azi, a reusit sa ii dea toate mesele pana am venit eu si sa il adoarma vreo 2 ore atat ca imediat cum am plecat noi dimineata a simtit cica si s-a sculat pe la 7.30 deci mai devreme cu 2 ore si nu a mai reusit sa il adoarma la loc.
emilia 
 cu 
Anastasia Eveline si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
 AMR 15  zile !!! 

Muuh spune:
 crissa cred ca Gabi ne da si 100 Euro sa o luam in Romania inapoi. Daca ai prieteni la Londra sa mergi neaparat la ei. Si eu tot la un prieten am fost si a fost minunat, ne-a plimbat el, ne-a spus el unde sa mancam (avem cam aceleasi gusturi) ce mai a fost beton. Imi pare tare rau pentru catelusa.
Nico i-am dat eu emiliei numarul meu de telefon si mi-a confirmat ca l-a primit. Daca imi da vreo veste va anunt.
Miruna + Alexei (13.07.2006)

Babee spune:
 Miruna putin spus
.Anul trecut am fost fericita, n-a fost deloc![]()
Am luat tort pentru maine la gradinita, miercuri au copiii patinaj si lipseau si am decis sa fie marti.Nu e nicio problema, miercuri il aniversam acasa cu totii, nebunia va fi maine dupa amiaza.Sa stiti ca am emotii, e prima petrecere a copilului meu(au mai fosst dar acasa si cunoscuti doar).O sa pun si poze, sper sa reusesc maine, daca nu miercuri.
Emilia tinem pumnii si sa fiti sanatoasa
.
-----------------------------

Gabriela
, Phillip si Rebecca

julax spune:
 Emilia,nastere usoara,ca cine stie cand va fi,maine sau...?
Babee,petrecere frumoasa maine 
O sa te descurci ,ca de obicei
Nicolica,mi-a placut si mie la carnaval![]()
Mada,ai o finutza dulcinee
Iulia
 @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

crissa71 spune:
 Miruna:da uite chiar ma gandeam cum sa fac si eu ceva bani de buzunar...si a aparut oferta Gabrielei!Multumesc pt. ganduri!Ce face bucalatul?
Emilia:oau..am emotii cand scrii de nastere...si toate cele!Sa aveti grija de voi!Sa vina bebe usor si sa fiti sanatosi!Ne gandim cu toate la tine!Asteptam vesti!
Sa aveti o zi buna fetelor!
Azi e naspa de tot afara..pe-aici e o ceata nasola..