PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
Genie spune:
Emilia iti tin si eu pumnii si ma gandesc la tine sa ai o nastere usoara si sa dureze putin! Ai incredere si, asa cum a spus si Roxana, esti deja mamica cu experienta deci stii toate etapele! Bafta multa si asteptam poze cu bebelina!
Babee si tie iti doresc o nastere usoara si sa vina bebe dupa petrecerea lui Philip!
Fetelor azi am fost foarte harnica. Dimineata am facut mancare, apoi am mers la cumparaturi cu Toni (care spre uimirea mea a fost foarte cuminte) si dupa masa am facut putin curat prin casa. Acum ma rasfat cu o cafea cu lapte.
Sabina bravo pentru ca ai reusit sa slabesti. Intr-adevar citricele te ajuta foarte mult in lupta cu kilogramele, mai ales grapefruit-ul. Si eu as vrea sa mai dau putin jos. Desi acum am 55 de kile eu aveam inainte de sarcina 50 (la 1,65 inaltime) si se simt cele 5 kile, mai ales la imbracaminte. Am un teanc de haine care nu mai imi vin dar eu totusi mai sper, daca nu sa ajung la 50 macar pe la 52 asa. Poate cu putin sport reusesc.
Crissa imi pare rau de catelusa ta si te inteleg ce simti.
Mada ma bucur ca ai reusit sa le spui alor tai de bebe 2! Ai spus ca esti aproape la jumatate, nu stii inca ce este?
Va pup pe toate!
anasia spune:
muuh, frumoasa plimbare, nu intelegeam de ce esti asa "tacuta";
norocuta, nimic special nu e, doar sunt aranjate in fisiere, ce alt program primeste blogul? putem face in altceva? ma ofer, daca pot;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
babee, pune-o sa-ti faca mansarda, glumesc bineinteles; of, mai aveti putin si scapati;greu e cu ei, dar ai dreptate, zici ca ei, si faci ca tine;
pentru tine, si pt crissa si pt restul piersicutelor un tort ciocolatos, numai bun la micul dejun;
norocuta, am uitat de poza, o fac cat mai repede; am inteles bine, blogul se impaca numai cu programe foto?gen adobe?
o sansa pentru Sosonica
Genie spune:
Norocuta, am trimis si eu o poza in mailul comun pentru blog!
Multumim mult pentru cartile lui Jamie Oliver! Sunt bestiale retetele lui!
crissa71 spune:
Norocuta,Anasia:pup fetele pt. efortul si munca depusa!!Sunteti tari!A iesit bestial!
Genie:multumesc mult!pupici multi!
Muuh:super misto!!As vrea si eu..avem prieteni buni acolo care ne tot cheama, dar uite ca nu mai reusim sa ajungem...intr-o zi cu soare probabil!Sa va fie de bine!
Mada:sa nu cumva sa te-ntorci aici...vorba Mirunei 50 de ani!!!Si nu prea merge treaba...deci stati acolo ca stai bine!In primul rand pt. copii daca nu si pt. voi..e totul altfel!Sa aveti noroc si sanatate ca o sa realizati tot ce v-ati propus!
nicolica spune:
Anasia, felicitari pentru aniversarea a 8 ani de casnicie! Tortul arata foarte bine
Babee, nostimi dragutii tai
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
MADYN spune:
quote:
Originally posted by Babee
Nu mai stiu ce sa ii dau sa faca ca sa ma lase in pace, ca de nu ma toaca.Dati idei ce mai e de facut intr-o casa(a spalat si curatat TOT, a rearanjat in pivnita TOT, mai e ceva?).Ca doar asa o calmez
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee nu vrei sa-i si dau adresa mea??
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
anasia spune:
nicolica, multumesc!
am uitat sa spun ca v-am vazut pozele, se vede ca v-ati distrat, foarte frumos;toti picii in costumatii....haiosi foc; pacat ca nu se organizeaza si aici asa ceva;
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Madyn pai la cat de maniaca e cu curatenia....ar face fata.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Babee:Ce m-am distrat.....!!!ESti mortala!!!
Anasia...razi tu razi da mie chiar mi-ar trebui o mansarda!De 2 ani zicem ca ne apucam de ea..sa ma separ de socru-meu..ca nu mai pot!
Sa vina si la mine..am toata casa de smotruit!!!Plus niste mancare de facut..ca n-am gatit nimic...bate vantul prin frigider..
Hai sa facem licitatie fetelor..cu cat o dai Gabriela?Da sper ca cu mine nu-s permite!!Ca maica-mea asa face!Cu altii...e altfel!
Pai asta e problema ca mai bine lipsa..la cat stres aduc!