Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
Piciulika spune:
Ah, da, asta era:
DANUTA casa de piatra si felicitari pentru mica crestina, sa fiti o sanatosi si voiosi si sa va iubitzi mult-mult!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Yaia spune:
Am intrat repede sa va spun ca anul trecut pe vremea asta aveam 2 liniute si eram fericita! Acum am un baietel pe care il pupacesc toata ziua si sunt si mai fericita! Daca citeste, ii multumesc sotului pentru cadou!
Va zic noapte buna acum.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Celia spune:
Vio_nn, bine ai venit.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)http://good-times.webshots.com/album/562311613jxjrvH?vhost=good-times
Piciulika spune:
Ah, cum sunt de inapoiata
La multi ani Sara de Gabriela si Mircea de Andries!!!
Ce m-am bucurat de vestile bune cu Tomitza! Bine ca nu a intrat in spital cu ea, ca iesea cu cine stie cate - stiu si eu de un caz. Sabina, nu te lasa: ia-o sub aripa ta! Viva LLL!!!
Teodora de Maria, ma bucurasem pentru tine: Stefan era din primele zile in echipament de basketbalist!!! Aveatzi afinitatzi...! Ei, dar ce-s aia 10 cm?
Slippers draga, cum mai esti/suntetzi? Sper ca bine!
Carpatino, eu revin muncitoare in martie. (Azi am chemat consiliera de lactatzie sa mai discut si eu planuri pe atunci. Daca nu o am pe Sabina militanta aproape... Eh, tu n-ai probleme de Milka, te-ai scos!)
Ma tot stressez sa termin un "rezumat" cu tips&tricks cu diversificarea - era cu dedicatzie pt Isabeluta, ca ea voia sa stie cat mai mult - si nu apuc! Il incepusem acu' vreo 3-4 sapt. Da vine el.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
cristina_florea spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi
Antonia Maria- Mandarinutza
Elisa Lavinia - myral
Andreea-Celia
Vlad -ramonarosca
Ioana teodora- dorabora
--------------------------------------------------------------------------------
cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)
Poze
andreea_deea spune:
buna seara fetelor,
intrebare: stie cineva sa-mi raspunda? se spune ca de la 1 ian 2008 a intrat in vigoare o lege prin care mamele au posibilitatea sa opteze pentru indemnizatia actuala de 800 lei, in cazul celor cu venituri mici, si o indemnizatie de 85 la suta din media veniturilor din ultimul an de ativitate. Va spun sincer ca eu am depus dosarul ptr cei 800 de lei sapt aceasta (luni) dar nu mi-a pomenit nimeni de acolo ca as avea aceasta optiune....Voi ce stiti?
bikmaria spune:
buna seara sau mai bine buna dimineata
ALINUS bine ai revenit pentru TEUTUL vostru
PICIULE ai dreptate 10 cm nu-i mare lucru,sau este?
LAVINIA Nfelicitari mamico pentru examenele date si mult succes pentru cele ce urmeaza ,tinem pumnii.
YAIAanul trecut erai fericita ,anul asta esti mai fericita ce pot sa-ti urez la anul sa fi si mai fericita
SABINA sa stapanesti sanatoasa nadrageii ,sa nu dureze mult si sa ne anunti ca trebui sa-ti cumperi alta pereche ,nu pentru ca sau tocit ,ci pentru ca pica de pe tine ,iar SOFIA sa poarte sanatoasa fustita si rochita ,sunt suuuper!
VIO_NNBINE AI VENIT
bikmaria spune:
trebuie sa spun SANATATE MULTA tuturor bolnaviorilor ,mai mari sau mai mici ,am vazut ca avem bolnaviori si tatici (sot de PRISI)si mamici pandite de viroza (SABINA),fugi la munte nu mai sta ,copii sunt mai bine ,nadragei ai ,distractie placuta iti uram noi .
Sabina spune:
ooof, io degeaba ma lupt...ca aia mica a lu tomita nu prea vrea la tzitzi. Nu vrea deloc adica....dar s-a muls si a mancat fata azi dimineata 80 de ml in loc de 50.
noaptea insa tot lapte praf i-a daat....greu, greu de tot. de ce i-au zis sa dea lapte praf? ooof, cica ea avea lapte garla si fata sugea de numa. iar acuma...au invatat-o cu tetina cu gaura groasa, ca cica sa creasca. Sunt furioasa!! mi se par de-a dreptul criminale astfel de "sfaturi".
Piciliko, ai sfaturi de relactare?
mai are o teama...nu se mai gaseste galactogil.
Cum am putea s-o ajutam? oare globulii aia nu se pot gasi si la noi, la farmacia homeopata die pe langa scoala herastrau?
cum se numesc?
Piciulika, tie nu-ti pot aduce bb in pauza de masa sa-l alaptezi? lucrezi departe de casa?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo