Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Piciulika spune:
Lavinia, felicitari pentru ambitz cu examenele - eu nu as fi in stare! BAFTA in continuare!
Vazut dragalasa Ale de Kriss - acuma vad de ce se baga Magdaz la incuscrit - cred si eu! Sanatate frumoasei si lui tati!
Rodica, ce expresie matura are Darius! Tare dulce! Si mami frumoasa si cocheta! Si al meu face asa la san, cand e obosit rau. Nici el nu mai stie ce vrea si ce nu. In final papa.
Ce haios ureaza Luy de fiecare data!
...acuma am vazut!
Mai, promis e, dar stii cum e cu tineretul in ziua de azi - si mariajul aranjat doar in India mai e actual; deci si Sofia sa tzina aproape, ca eu promit sa-l fac baiat bun si "finutz".
Alinus, bine ai revenit! Sa-tzi traiasca micul crestin - pai cu capul in jos, nu ma mir ca-i traumatizat! Tare frumusel - exact costumashul ala il aveam si eu ochit! Iar tzie: felicitari pentru tot!
Gabitz, sanatate multa micutzilor!
Sabina, mie si in ajun de nastere, si 2 ture dupa, rosu nasol in gat mi-a trecut in 1/2 zi cu tablete homeopate pt asa ceva marca "Omida" - magie curata! Uite rosu, nu e rosu! Eu imi mai iau, sa am in casa - nu-tzi trimit si tzie? SANATATE!
Cu Natty, dau si eu din gura: sa ia Tomitza o pompa de sani dubla, electrica - chiar nu costa lume, azi am vazut - si sa stimuleze frumos de 6-8 pe pe zi - sigur revine lapticul. Si atunci curge bine si poate nu se mai enerveaza Natty si va suge? Daca nu, biberon, dar cu lapte de la Mami! Oricum, trebuie multa rabdare si incredere! Sabina, pe metereze! Daca e o sansa cat de mica, trebuie exploatata! ...daca nu incearca, are 100% un nu, daca incearca, deja are 50% DA.
BRAVO Crisjo!!!
Respect, Carpatina - macar stii ca ai facut tot ce se poate!
Off, Ana, acum am citit! SANATATE multa zulufatei si ursuletzului!
Annisia, stiu ca nu ma crezi, dar nu importa: o sa-mi lipsesti, cum zice si Sim. Sper sa treci prin ce am trecut si eu si decizia finala sa fie totusi alta.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Piciulika spune:
Maria, noapte buna!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mai are o teama...nu se mai gaseste galactogil.
Cum am putea s-o ajutam? oare globulii aia nu se pot gasi si la noi, la farmacia homeopata die pe langa scoala herastrau?
cum se numesc?
Piciulika, tie nu-ti pot aduce bb in pauza de masa sa-l alaptezi? lucrezi departe de casa?
Sabina, sa bage tare ceai de lactatzie / fenicul pana revine galactogil pe piatza; cu globulii - marca SIMILASAN, 'Globuli zur Milchbildung' aaah, stiam si pe franceza... - pot sa-i trimit eu. Teo are 2 sticlutze, sigur abia e(ra) la jumatatea primei...
Poate sa mi-l aduca, dar cred ca ne e mai bine acasa la amandoi - stau la 5 min cu tütü - desi daca alaptezi la serviciu e 100% timp lucrat, aca mergi acasa 1/2 lucrat, 1/2 trebuie compensat.
gabitz78 spune:
buna dimineatza....
de tomitza...ma bag si eu in vorba...si eu am oarecum acceasi problema cu alaptatul, adika eliza e puturoasa si nu vrea sa suga decat vre-o 50-60 ml la masa, in rest ma mulg si papa cu bibi. eu iau cu succes nutrinatal, se gaseste la plafar pe langa ceai de chimen si anason...pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
helloo...
zic si eu la multe luni sarbatoritilor zilei de azi: antonia maria; elisa lavinia; sofia diana; andreea;ioana teodora.sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si norocoase1pupici multi.
si mai urez la multi ani celor care azi isi serbeaza ziua onomastica!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gema spune:
Rodica, ce ai patit tu cu Darius am patit si eu cu Alexia ...........era concert dupa baita cam jumatate de ora timp in care nu vroia nici papa, se enerva cand ii bagam bibele in gura dupa care se epuiza si il devora ba chiar adormea cu el in gurita.
Motivul nu l-am descoperit dar sunt aproape sigura ca era oboseala si foamea in acelasi timp si nu stia ce sa aleaga......prea obosita sa manance si prea flamanda sa doarma.
La noi a trecut dar nu este batut in cuie ca nu va mai face, ma feresc sa o spal flamanda sau sa o las prea mult nedormita.