Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna75 spune:
ellinia,chiar imi imaginam ca este destul de dificil de a manca sa zicem 6 grapefruituri pe zi
una/doua merg dar 8? - dar ce nu face omul pentru
Vacanta placuta!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Slabeste dupa zodiac
Berbec
Consuma fructe si legume rosii. Dimineata un pahar de suc de portocala rosie, iar la amiaza unul de tomate iti vor accelera metabolismului.
Taur
Esti o adevarata gurmanda si ai tendinta de a te ingrasa. Evita mincarurile grase, fructele dulci si, mai ales, prajiturile.
Gemeni
Renunta la chipsuri si covrigei in favoarea salatelor asortate, orez, porumb sau grau încoltit.
Rac
Punctul tau sensibil este digestia. Opteaza pentru o dieta bazata pe legume fierte si supe de zarzavaturi.
Leu
Esti pasionala in tot ce faci, iar modul de a manca nu face exceptie. Redu cantitatea de carne consumata.
Fecioara
Ar fi bine sa consumi mai multe legume bogate in fibre, care te ajuta sa elimini toxinele.
Balanta
Tendinta de ingrasare este accentuata, in cazul tau. Pentru tine sunt indicate dietele care au recomandari fixe.
Scorpion
Dietele mai lente, care contin alimente mai consistente, de exemplu carne, legume de toamna și fructe uscate, iti sunt recomandate.
Sagetator
Dietele care contin fructe si legume iti sunt pe plac. Insa, pentru a elimina toxinele, nu ocoli legumele amare.
Capricorn
Prioritar pentru tine trebuie sa fie consumul de alimente bogate in vitamina C, oligoelemente si minerale.
Varsator
In cazul tau, problema slabitului este mai mult la nivel psihic. Nu neglija consumul de alimente bogate in magneziu si zinc.
Peste
Lamaia, verdeturile, pestele si carnea sunt alimentele care trebuie sa fie baza regimului tau alimentar
Luna75 spune:
Buna dimineata si o zi cat mai placuta!
sa nu uitati sa veniti maine la raport
MsLara spune:
Eu raportez 50 kg, deci unul in plus...nu stiu cum si de ce ca am mancat la fel ca pana acum...
Mergem mai departe!
Lali
Alyna24 spune:
Raportez 53kg si-a stat!Nu pricep de ce ca abia am bagat ceva in gura sapt asta!Sunt lihnita!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gabiu
Si acum mananc toblerone
cu placere as manca si eu mai ales ca mi-e o foame de mor
azi am ales sa tin o zi de fructe
mi-am cumparat un pomelo de un kg. si sper sa imi tina de foame pana maine
gusta spune:
Luna eu am 62kg dar de frica sa nu slabesc prea tare am bagat un pic de susan sunt rau dusa.
In schimb cura cu boabe de orez vad ca mie imi face bine numai daca nu as mai manca ca nebunu dulce.
Marilena si Mara Augusta
Luna75 spune:
Bilantul lunii ianuarie
Castigatoarea lunii este gusta
Vampele lunii danitin si saryta
urmate de
1.buSe_dulci 5,5 kg.
2.Mslara 3 kg.
3.gabiu 3 kg.
4.Alyna24 2 kg.
5.Luna75 2 kg.
6.ergo 1 kg.
7.ipearina 1 kg.
8.ellinia 1 kg.
9.marami 1 kg
in total s-au pierdut 36 de kg.
Felicitari!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gusta
numai daca nu as mai manca ca nebunu dulce.
nu e nici o problema dar sa intre la categoria dulce sanatos:ciocolata 85%cacao,fructe uscate,inghetata dietetica etc.
mici recompense fac numai bine psihicului