Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

...salut fetele ...astazi m-am intors de la munte fara 1500g sunt asa de fericita primul lucru pe care l-am facut cand am venit acasa asta a fost:m-am urcat pe cantar..si mai ales ca nu am tinut dieta stricta ca acasa ...dar cred ca aerul de munte si faptul ca am facut miscare ma ajutat sa mai dau jos acuma ma apuc de citit am ramas in urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu nu am cu ce sa ma laud, dar macar sint multumita ca nu am pus la loc kilogramul pierdut. A fost ziua fratelui meu, am mancat la greu salata beof si nu numai; si nu o data, vreo cateva zile . N-am pus la loc kg pierdut pt ca, desi m-am indopat, am baut la greu ceai verde si am facut si aerobic. Mai este exact o luna pana la 1 martie, iar eu mai am de dat jos 4 kg, asta ca sa ma tin de cuvant, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by buSe_dulci

...salut fetele ...astazi m-am intors de la munte fara 1500g

Felicitaari! ai mai urcat cota grupului pe ianuarie cu un kg.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... eu tot 57 am, dar dupa ziua de maine nu prea stiu daca voi ramane tot la atatea. Am pregatit o gramada de bunatati ... maine este ziua mea ... abia astept sa petrec alaturi de prietenii mei.
Va urez spor la slabit si ne revedem sapt viitoare ... cand ma apuc iar de cura sau mai vedem.Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Atunci puteti sa mai scadeti si de la mine 1kg. Relativ bine, as putea spune, avand in vedere ca nu a trecut nici o saptamana. Duminica fac saptamana la orez,luni la scarsdale si miercuri tae bo, bicicleta nu o mai pun la socoteala. De ce doar atat? pentru ca nu a fost zi sa nu ma abat de la regim. Poate saptamana viitoare o sa am mai multa constiinta

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

SARYTA LA MULTI ANI!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

LA MULTI ANI DE 3X MAMICA

Sa te gandesti si la noi cele oropsite maine

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

La multi ani! saryta

Sa ai parte numai de fericire si impliniri alaturi de frumoasa ta familie

iata si un mic cadou (Astrosilueta Varsatorului)

Varsatorii sunt mereu in "priza" - fie cu noile lor proiecte, fie cu problemele altora - si astfel se consuma suficient de mult ca sa nu fie in pericol de ingrasare. Supravoltati, n-au rabdare nici macar sa doarma cat trebuie. Poate ca unii devin robusti dupa 30-40 de ani, dar reprezentanti obezi ai zodiei se intalnesc foarte rar.

Dieta Modernisti si extravaganti, le da prin minte sa incerce cele mai noi si mai ciudate diete. Cu cat sunt mai originale, cu atat ii atrag mai mult. Dar aceste regimuri, desi eficiente, sunt destul de riscante, fiindca pot antrena (eventual accentua) anumite dezechilibre organice ori energetice. Din acest motiv, curele trebuie insotite de suplimente ca: vitamine si minerale, grau incoltit, drojdie de bere s.a.m.d.

Miscare Se adapteaza bine la sporturile de echipa: volei, baschet, handbal, fotbal etc. Adepti ai tehnicii noi, ei exerseaza cu placere acasa sau la sala, daca au la dispozitie aparatura performanta. Cand au ocazia, practica cu mare placere activitati care au legatura cu aviatia (planorism, deltaplan, parasutism, aeromodelism)

Alte sugestii Electroacupunctura, vibromasaj, cristaloterapie si tot ce functioneaza prin campuri energetice sau vibrationale; programele de diete zilnice de pe Internet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marami

Atunci puteti sa mai scadeti si de la mine 1kg.

nu trebuie sa fii suparata deoarece fiecare organism reactioneaza diferit la dieta - important e sa ai rabdare si sa ramai ferma pe pozitii sport + mancat cat mai sanatos iar rezultatele vor aparea cu siguranta

Mergi la inceput

Bilantul lunii ianuarie

Castigatoarea lunii este gusta
Vampele lunii danitin si saryta

urmate de

1.buSe_dulci 5,5 kg.
2.Mslara 3 kg.
3.gabiu 3 kg.
4.Alyna24 2 kg.
5.Luna75 2 kg.
6.ergo 1 kg.
7.ipearina 1 kg.
8.ellinia 1 kg.
9.marami 1 kg

in total s-au pierdut 36 de kg.

Felicitari!

Mergi la inceput