Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mandarinutza merci frumos

e cineva sa deschida subiectul nou?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor.
facem si noi cinste...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare salutare!

sarbatoritilor de azi

Stefani si Stefanii

Vad ca ati scris ceva mai mult de data asta. SE vede ca ati mai terminat de prin vizite. Si noi am fost ieri cu musafiri, casa plina, copii nazdravani, ultimii musafiri plecati la 22.30, asa ca va dati seama. Trebuie sa luam neaparat masina de spalat vase ca nu mai pot. Are sotul meu o gluma, zice ca imi ia masina de spalat, o cheama Loredana si are 19 ani. I-am zis ca e ok si asa.

Vazut o multime de pozici cu bebei frumosi de Yaia,HaveF8, Florentina, Bebeka. Mai mare dragul sa imi incep ziua asa.

Andrei e cuminte acum, aseara a dormit tun vreo 2 ore, apoi juma de ora trez si inca 3 ore de somn. Nu e cazul sa va spun cat s-a foit noaptea ca ma disperase si trebuia sa ma duc mereu sa il intorc pe burta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata si de la noi!

La multi ani Stefaniilor si Stefanilor!

Vazut poze cu bebelushi frumosi de mami Sabina,HaveF8,Yaia,Florentinalo,bebeka,gabitz78,bikmaria

Valentina22 multa sanatate!

Uitasem sa spun ca pozele noastre nu-s asa clare,caci sunt facute cu telefonul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina, bine ai venit!
Ce de-a poze frumoase am admirat! Ce bebelusi avem noi fetelor! Doamne, ca eu in fiecare zi multumesc ca am un bebe sanatos!
Am vazut mirese superbe, Teo si Betty!
La Multi Ani pt Stefanii si Stefaniile noastre!
Betty, si eu am pus aseara la spalat ca mi se adunasera o gramada, dar de calcat nu am curajul, asta e, mai gasesc eu ceva de imbracat copilul!

Am pus si eu niste poze noi cu printesica mea. Mie mi se pare ca am tot mai putin lapte. Bag galagtogil si ceai. Daca vreti sa ne vedeti:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, si Andrei se rasuceste de pe burta imediat, invers nu numai ca nu poate, nici nu incearca, desi tare bine mi-ar prinde mie. Sora-sa s-a intors invers prima data, adica de pe spate pe burta.

Bebeka, viciasi deja puiul cu Martini in brate?

Laura10, nu iti face atatea griji, multi copii se trezesc, ai mei amandoi au fost asa, senzor de intrat in casa, senzor de oprit carutul si senzor de oprit motorul.

Valentina, eu stiam ca toti bebelusii au fimoza fiziologica, nici nu ar trebui sa mai trageti de putulica. Parerea mea. Lichid a avut si Andrei de la nastere, era un hidrocel mic si s-a resorbit singur. Si asta e fiziologic si foarte frecvent.

Teo, super pozele si rochita si tu. Ce sa mai...eu am uitat de atunci, nici nu am poze digitale.

A_alinta, bine ai venit si sa iti traiasca puii!

Betty, eu o sa spal azi dupa apusul soarelui, avem maldare de haine, si de ale lui BB si ale fetei si ale noastre, si maine vine tanti la calcat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Maria, bine ati revenit si ma bucur ca fara peripetii. Nici Andrei nu agreeaza forfota, dar el a decis sa ii trateze cu somn pe musafiri, si ieri si alaltaieri.

Gabi, vazut si Sara dragalasa, rotunjoara si cuminte.

Va pupic si va doresc o zi placuta si petrecere frumoasa in continuare!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna ziua si de la noi ,La Multi Ani si multa sanatate sarbatoritilor de astazi!
Noi am fost mai smecheri de zilele astea si am fost numai in vizite.Si totusi de dimineata am bagat un mop ca zau nu stiu de unde se aduna atata lana pe jos.Am pus si la spalat ca nu se putea altfel.
Eu am avut alta problema cu vizitele astea:ma simt ff obosita si nu pot rezista sa mai stau tarziu.De Ajun am stat pana la ora 2 si pur si simplu alaltaieri la nasi si ieri am fost zombi toata ziua.Si mai iau si vitamine si degeaba nu pot trece de oboseala asta!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ziua buna si din tara Mosului!
Am admirat azi dulceturi fine si papanasi gustosi! Darnic Mosul anul asta!
Multumim tuturor de aprecieri!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, fie ca implinesc lunite sau au ziua numelui (printre ei si nepoata mea, Stefania, care face in ianuarie 11 ani!) Sa fie sanatosi, cuminti si destepti!

Teodora, cumnata ta e jalnica! Biata de ea, are o problema cam mare! Probabil toti invitatii o compatimeau. Si cum tinea ea mana in poza aia, Doamne, biata de ea, imi starneste mila! Jalnic!

Tudor doarme, asa ca ma bag si eu putin la somnic!
Va pup!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am uitat sa-i urez bun venit Alinei!

Gabriela, in una din poze am zarit fotografiile care o amuza pe Sara de vorbeste cu ele! :)))

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput