Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

urez si eu LA MULTI ANI ! de ziua numelui sarbatoritilor nostri:STEFAN de SIM
ANDREI STEFAN de NANA MOTOC
STEFANIA DARIA de FLORENTINALO
STEFAN de MARIADIA
EDUARD STEFAN de BUMBITA
STEFANIA de CRISJO
STEFANIA de ANDRRUZZA
ALESSIA STEFANA de kriss79

Mergi la inceput

sunt singurica pe aici ,si in loc sa ma bag la somn ca maine ma duc la munca bantui pe aici ,dar cu folos ,am reusit sa pun poze noi cu bradutul si cei doi copii ai mei ,mai am dar sunt franta, poate maine ,daca vreti sa vedeti bradutul nostru ....intrati la poze noi ,cu noi

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA bebici ,NOAPTE BUNA mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

multumesc bikmaria!
ce frumos e cand pot vorbi cu voi..pana acum vorbeam in gand si bineinteles ca nu ma auzea nimeni...

betty eu stiu ca atunci cand e vorba de bebelusi pot sa speli atunci cand nu mai ai lucruri curate... Dumnezeu stie si nu e un pacat... e bine sa eviti pe cat posibil dar atunci cand este cazul sa ramai fara lucruri curate , ca in cazul tau, pot sa speli fara mustrari de constiinta... copilul trebuie sa fie curat si nu poate sa astepte sa se termine sarbatorile...
asa stiu eu... nu stiu alte mamici ce parere au...

acum voi dormiti toate si eu n-am cu cine sta de vorba... cand o sa vorbiti voi eu o sa dorm... si cam asa pentru ca diferenta de fus orar este de 8 ore...

LA MULTI ANI! tuturor stefaneilor si stefanutelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna dimineatza.
alina - bun venit. sa-ti traiasca copilasii, sa te bucuri de ei si sa fiti cu totii sanatosi.
toata lumea doarme numai eu bantui p-aici. n-am somn. am racit nitel, imi curge nasul ca la robinet.
urez si eu sfintisorilor de azi la multi ani, sa creasca mari, sanatosi si frumosi.
pupici dulci tuturor

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna dimineata la mamici si copilasi si La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti cuminti!
La multi ani cu intarziere si de Craciun ca noi am fost plecati la bunici ( parintii mei ) si am patit ca si voi...multe vizite, maraieli si mai ales a fost extrem de suparata cand ne-am intors acasa ca la bunici a stat maia numai cu Brianna in brate si acum, venind acasa, eu nu mai pot sa o tin numai in brate asa ca ne-am cam marait.

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

Brianna-Maria Sufletul meu

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

a_alinta bine ai venit!

Fetelor multumesc pentru raspuns....oricum o sa il pun pe sot sa puna masina la spalat

La Multi Ani! sarbatoritilor de azi...atat celor de nume cat si celor de zi...

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

a_alinta bine ai venit, multumim de urari,iti doresc si tie multa sanatate, fericire si noroc alaturi de cei dragi.

Am vazut poze frumoase. ma bucur ca toate v-ati distrat bine, iar copilasii s-au bucurat ca mosul le-a adus ce si-au dorit.

Vreau sa le urez si eu La multi ani! multa sanatate si mult mult noroc sarbatoritilor de azi.
STEFAN de SIM
ANDREI STEFAN de NANA MOTOC
STEFANIA DARIA de FLORENTINALO
STEFAN de MARIADIA
EDUARD STEFAN de BUMBITA
STEFANIA de CRISJO
STEFANIA de ANDRRUZZA

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi cu numele de Stefan si Stefania .La multi ani si fetitei mele Stefania-Daria.Pentru ca a fost cuminte foc ,i-am facut si tort,hihihihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Urez si eu La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi.
STEFAN de Sim
ANDREI STEFAN de Nana
STEFANIA DARIA de Florentinalo
STEFAN de Mariadia
EDUARD STEFAN de Bumbita
STEFANIA de Crisjo
STEFANIA de Andruzza

si tuturor mamicilor care poarta numele de Stefania!

Alinta, bine ai venit!

Betty, si eu stiu la fel ca poti spala pentru bebe in zi de sarbatoare.

Betty si Teo, ati fost niste mirese superbe.
Teo, sa stii ca si eu am fost la o nunta, la care una dintre invitate a venit imbracata in rochie de mireasa, mi s-a parut super penibil.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput