Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
GETY spune:
Buna dimineata!
Haideti mamici pe forum, ca azi nu se face treaba
!
De fapt, cam gara cu ccc curatenia, dar anul asta m-am procopsit cu minitaieturi si zgarieturi pe degete de la treaba. Am sa le ung cu niste Baneocin.
Azi la Carrefour, dotati cu rabdare si maine pregatiri cu mancarea.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Monique_new, foarte frumoase pozele. Mie mi-a placut, pe langa cele cu Cosminutza in zapada, cea in care sta intinsa pe sanie. Cum a reusit sa stea asa? Nu voia sa coboare?
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea si pentru poze, sunt superbe. Vad ca l-ati gasit si pe Mos, ce bine de voi
Eu pana la urma am facut 2 prajituri cu foi, una cu mar si morcov, am copt pandispan cu fructe, am facut braduti si stelute cu cacao si nuci si niste semiluni cu nuci. Sper ca le-am enumerat pe toate. Mai vroiam sa coc o prajitura cu cioco, dar o s-o fac pentru Anul Nou.
Lili, e superb bradul, a meritat tot efortul.
Gety, cred ca ti-a purtat noroc Poiana ![]()
Cristina, daca plecati la cabana va doresc distractie placuta!
Alina, multumim pentru urari, Sarbatori cu bine va doresc.
Lakioana, ma bucur ca Reby face iar la olita.
Mephala, Narcisa inca nu a descoperit bomboanele. Nici de bradut nu trage, dar de admirat si-l admira.
Monique, eventual pune globurile mai sus.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
scumpik_lui spune:
Neata si la noi ![]()
Aseara m-am culcat la ora 2
si sunt chioara de somn acum, pt ca nu m-am trezit la ora asta, ci de dimi si am mai strans cate ceva prin bucatarie.
Lili e super bradutzul vostru. Noi inca nu am gasit unul care sa me placa, si s-a dus sotu la sv poate gaseste acolo
Monique ce haios doarme Cosmi in scaunel, si mi-a mai placut poza aia in care sta pe burtica pe saniuta 
Noi astazi mergem la tata ca a venit din Germ cu cadouri
si nu stiu daca mai intru pe DC, dar poate imi fac putin timp diseara.
pup la toata lumea si o duminica placuta
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
aaa...si o poezie de la Luca
Eu sun Luca cel pitic
Si pe Mosul il pupic
Ca e darnic si e bun
Si-mi aduce tot ce-i spun!
Are-n tolba daruri multe
Poezii stie s-asculte...
De voinic eu sunt voinic,
Dar nu stiu sa zic nimic
Si-ti trimit doar un pupic!
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:

Multumim ca ne-ati admirat bradutul. In realitate e mai frumos. ![]()
Monique, mi-au placut toate pozele de la Bv si Poiana! Mathias este total neinteresat de brad, dac-as fi stiut il faceam din septembire.
Abia am reusit sa-l prind (pe M) intr-un cadru langa brad desi am facut cateva zeci de poze. Noroc ca s-au inventat aparatele digitale, altfel ma zgariam pe ochi de cate filme foto ar fi trebuit sa consum.
Scumpik, spor la despachetat! Ai nevoie de ajutor? ![]()
Xandrutza, mmm ce le mai bucataresti si prajituresti! Bravo!
Ca bine zice Gety, haideti pe forum ca azi nu se face treaba!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
anangel_lexi spune:
Wow, ce de poze super!
Noi anul asta nu facem brad. Nici macar Mariei nu i-am luat cadou, spre rusinea mea. Efectiv n-am cand.
Mariei ii iese un canin si e f. maraita de vreo 2 zile. Mi se rupe sufletul de mila ei. Cand plange o intreb "ce-i mami, te doare dintisorul?" si-mi arata plangand unde o doare. Altfel e foarte vesela si vioaie, mai ales ca vede ca nu mai plecam de langa ea. Faptul ca am fost plecati amandoi de langa ea destul de mult (10 zile) a fost traumatizant pt. ea. Mi s-a rupt sufletul cand mi-a povestit soacra-mea ca intr-o zi au venit cumnatii mei pe la noi cu copiii si la un moment dat cumnata-mea l-a luat pe fi-su in brate si l-a pupat. Maria a vazut scena si, fara sa scoata niciun sunet, au inceput sa-i siroiasca lacrimile. M-a terminat definitiv cand am auzit. Bine ca acum e iarasi fericita si noi la fel.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
eloise spune:
Lili chiar ca e superb bradutul vostru
! Globuletele dantelate sunt micshutele lui Mathias?
Am luat si noi un bradutz, imi doream sa luam anul asta unul artificial sau mai bine, unul in ghiveci, dar am ajuns in piata si cand l-am vazut pe asta m-am indragostit instantaneu. Mi-a placut ca e mic si gras. Si mi-ar fi parut rau sa se usuce si sa fie aruncat fara sa-l fi cumparat cineva. Sau chiar sa ajunga in casa altcuiva. Asa ca ne-am zis, daca tot e taiat... Desi imi e tare tare mila de el :-(
Cred ca-l impodobim la noapte cand doarme Vladut. Asa ca acum v-am aratat before-ul, maine va arat after-ul ![]()
Ce n-as da sa nu-l atraga nici pe Vladut bradul, luminitele si globuletele, cum spui tu Lili despre Mathias. Dar slabe sperante. El de exemplu trage obiecte, cani, pahare, farfurii de la mijlocul mesei... cand o sa vada bradul o sa fie pur si simplu isterizat de bucurie!
Am uitat sa-i spun Lilinei ca e o adevarata fotomodela
si ca ii statea foarte bine si bruneta. E tare reusita fotografia aia.
Mi-au placut si pozele cu Cosminutza.
Lexi, ce sensibila e Maria. Bine ca acum sunteti toti 3.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Monique_new spune:
Fetelor eu incerc sa fac bradul doar ca al meu copil scoate globurile si o distreaza la maxim faza asta. Iar pe mine ma inebuneste.![]()
Cit despre statul pe burta pe sanie era pozitia ei preferata asa statea cind o trageam. Ea si doarme aproape numai pe burta deci banuiesc ca asa sta ea cel mai comod, chiar imi era sa nu adoarma acolo
.
Pupici si spor la treaba.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
eloise spune:
Si noi am montat bradul si incepem decorarea, acum cat doarme V; cand se trezeste sa-l gaseasca si sa se minuneze ![]()
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~